Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4921, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.149.252.37')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авантюрна проза

Жителі апокаліпсису ІІ

© Олег МАРИЦАБО Серый, 17-05-2007
Apozalipsis & Raulus. Слухай сюди, „Ватикан”! Церква і ти, „папа”, приховуєте інформацію про апокаліпсис. Тому буде вам смерть! Смерть і кінець світу! Кінець світу і вічне блаженство! Оргія із демонами і рештою диаволів! Буде усе вам про те, що ви ховали від людства. Кінець ваш, „папа і компанія”, блаженний. Навіки вічні! Теорія заговору? Наші люди (Боги) говорять про те, що ви не говорите людям дату кінця світу, що в 2013 році! Тому я кажу вам про те, щоб ви могли врятуватися до кінця! Слухай сюди, Тарчизіо Бертоне, папський секретар і підтирало бліх, ти забуваєш про те, що з тобою говорить Господь, а Він говорить, бо не ти Він: „Церква приховує, що Богоматір, яка з’явилася дітям на холмі біля міста Фатіма в Португалії, що прідрікала кінець світу!” І горітимеш у пеклі навіки вічні. За це і без цього. Допоки не настануть нові „вікі вічні”. Три „таємниці” Фатіми були записані Лусією душ Сантуш, дитям-свідком, згодом – кармеліткою. Вона писала тобі, Ватикан, бо не сказала їй Матір, що ти є Антихрист, а не Господь. Слухай сюди, Ватикан! Ти – урод і диавол, приховуєш кінець світу від людей і Бога в ньому, бо говориш: „Я боюся, щоб не було паніки серед людей!” А я, ібо же Він, говорю тобі, що буде паніка, коли ти не скажеш, а люди побачать його. Не всі прозріють за три дні. Краще сказати раніше. Але де ви, люди? Ви були християнська нація. Ви є християнська нація. І залишитесь такою до Другого Пришестя Господа Бога. Амінь. Після того, як прийшов Господь, буде мертва християнська нація,- бо забули ви Любов і Єдиний Храм Спасіння. Налякані кінцем світу? Перелякані своїм кінцем. І це стосується всіх! Всіх, що зібралися тут. Аби ви стаєте ви хто, або ви стаєте ви що. Живіть або стрибайте у ніщо! Ви на війні. І живете у власному чистилищі, апокаліпсисі й армагеддоні. В кінці світу, врешті решт – у кожного свій кінець. Так само, як і початок. Але ви можете прокинутись. Прокинутись і стати Богом! Так само як я – Адам Нової Ери. І вона – Єва Нова. І ви – Горці Нові! Нової сюрреалістичної фантасмагорії – дуже реалістичної. Беріть із нас приклад і живіть, о ви, серафіти земні і небесні, або не беріть ніякого прикладу і вмирайте, о лихо, на здоров’я. Обирайте культ людини і церкви або Господа Бога Творця і Храм Вашої Середини. У випадку з диаволом ви стрінете кінець світу назавжди, у разі з Господом Богом Творцем ви живете ви абсолютно вічно. І навіть у тому випадку, якщо випадково помираєте. Сьогодні я бачив земного Господа – людину. Вона сиділа у лайні. Забула про те, що є Чаша Граалю. Тому і сиділа. А серце мала із каменю, забула про глину. Твердість і ніщо було її основою. Ви маєте бути Господом Богом, але сьогодні ви – диавол. Так не має бути. Не має бути кінця. Має бути інакше. Має бути початок. Але буде кінець, якщо ви не захочете початок.  Але буде кінець, коли ви не стріните Його. Але буде кінець, якщо вас не буде. Але буде кінець. Лише коли ви з’явитесь і прокинетесь – воістину ви, Ангели, народитесь – буде початок світу! Ібо же зникнуть вершники апокаліпсису і ми разом із ними – народимось Богами навіки вічні.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84440898895264 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …