Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4920, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.60.29')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Троянди

© Ігнатюк Віталій, 17-05-2007
- Це тобі, - шалено червоніючи, майже шепотом, промовив я і протягнув Їй букет червоних троянд.
Що відчувала Вона, коли я вперше подарував Їй квіти? Радість? Ейфорію? Чи, може, зніяковілість і розгубленість? Я не знав.  
- Я кохаю тебе, - ледь чутно промовив я.
Здавалося, освідчитися у коханні – це дуже просто. Але ці слова означають набагато більше, ніж інші. Освідчуючись дорогій тобі людині, ти відкриваєш їй усю свою душу, скидаєш маски, які носиш у повсякденному житті. Промовляючи їх, ти підтверджуєш, що готовий зректися себе, своїх ідеалів і прагнень, лише задля Неї.
Вона стояла, опустивши блакитні очі. Здавалося, дерева парку, у якому ми зустрілися, затамували подих разом зі мною, жахаючись поворушити бодай одним листочком. Все навкруги завмерло, чекаючи Її відповіді. Ті емоції, які охопили мене тоді, не можна було описати словами. Там було намішано усе:  хвилювання, надія, навіть відчай, що потроху закрадався у серце.
Я зрозумів, що готовий стояти так вічність. Лише щоб Вона була поруч.
Вона раптово підняла погляд, глянула мені у вічі. І відповіла.
...Клацнув замок, і двері відчинилися. Я пройшов у квартиру.
- Сонечко, я вдома, - промовив я своє буденне привітання.
Вона вийшла з кухні, щоб мене зустріти. І знову, як і шість років назад, як на нашому першому побаченні, я протягнув їй букет червоних троянд.
Я досі не знав, що вона відчуває, коли Їй дарують квіти. Але вгледівшись у Її очі, я зрозумів, що відчуваю те саме, коли дарую їх.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Анастасія Грім, 20-07-2008

Так гарно

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксана, 30-05-2007

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© , 19-05-2007

Сімейна ідилія?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Золота Жінка, 18-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45981001853943 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …