Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 47983, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.80.211.101')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оголошення

Конкурс коротких прозових творів

© Конкурс коротких прозових творів, 16-12-2019
Добрий день, шановні автори і читачі «Гоголівської Академії»!
Дуже приємно продовжувати традицію школи, учнем якої себе вважаєш)
Тож запрошую усіх бажаючих до участі у конкурсі коротких прозових творів.
Умови конкурсу:
1. На конкурс приймаються прозові твори об’ємом не більше 1000 слів будь-якого підходящого жанру (казка, оповідання, есе і т.п.)
2. Мова творів виключно українська літературна. Діалектизми допускаються, матюки – ні.
3. Від одного автора приймається не більше трьох творів.
4. Надсилати свої твори на електронну скриньку конкурсу gak.academy2019@gmail.com
5. В листі обов’язково вказувати ім’я автора та його контактні дані. Кожен з учасників конкурсу отримає підтвердження реєстрації протягом доби.
6. Твори на конкурс приймаються з 00:00 17 грудня до 24:00  12 січня 2020 р.
7. До оголошення результатів конкурсу учасникам забороняється розголошувати своє авторство на конкурсний твір.
8. Твори, подані на конкурс, будуть викладені анонімно на цій сторінці 13 січня 2020 року.
9. Обговорення та оцінювання творів триватиме з 13 по 18 січня. Брати участь у обговоренні та рецензування конкурсних творів може будь-хто.
10. Оприлюднення імен авторів та оголошення переможців конкурсу відбудеться 19 січня з наданням усіх поіменних оцінок.

Правила оцінювання:
11. Кожен учасник надає оцінки творів інших учасників на скриньку конкурсу gak.academy2019@gmail.com  Надання оцінок для учасників конкурсу обов’язкове. Якщо хтось із учасників конкурсу не надасть свої оцінки, оцінки його твору оприлюднюватися не будуть.
12. Автори сайту, які не беруть участі у конкурсі, за бажанням можуть виставляти конкурсним творам власні оцінки. Ці оцінки будуть враховуватися у підсумок конкурсу тільки в тому разі, якщо одним автором оцінено всі твори конкурсу без виключення, і при цьому до кожного твору надана коротка рецензія. Рецензії з оцінками публікувати на ГАКу відкрито, під своїм іменем автора. Оцінки анонімів і авторів, які жодного разу не публікували свої твори на ГАКу до 16.12.19, у підсумок конкурсу враховуватися не будуть.
13. Не забороняється одночасно бути учасником конкурсу і відкрито рецензувати твори.
14. Оцінки виставляються за 10-ти бальною шкалою, де 10 – найвища оцінка.
15. Оцінки надсилати до 24:00 18 січня на скриньку конкурсу gak.academy2019@gmail.com.
16. Організатор конкурсу має право скористатися п.12 так само,  як і будь-який інший гаківський автор, який не є учасником конкурсу.
17. У конкурсі перемагає твір, який отримає найбільшу кількість балів.
18. Переможцю надається премія в розмірі 300 неоподатковуваних задоволень) а також  почесне право організації проведення наступного літературного конкурсу на сайті «Гоголівська академія».

Бажаю всім творчого натхнення і гарного настрою)
Окрема подяка Марті Шуст за допомогу в організації конкурсу)
Завжди з повагою
:-) Щєпкін

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

пропозиція

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Уляна Янко, 18-12-2019

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 8 відгуків
© Марта Шуст, 17-12-2019

Щодо тематики і жанру

© Конкурс коротких прозових творів, 17-12-2019

А можна так?

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Надія, 16-12-2019

[ Без назви ]

© Конкурс коротких прозових творів, 16-12-2019
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 4.6141269207001 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …