Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51001
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4714, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.218.61.16')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

+++ 2013. Selamino Montejro

© Олег МАРИЦАБО Серый, 09-05-2007
Montejro, Alek ane zero Lupois, tarrega Sir-Aventa-Grava lele vana Montijro le Riva ne vego-P. На мене знову найшло прозріння і я знову чув Його Глас – Бачив. Що! Смерть душі? Ні. Реквієм за мрією? Ні. Кінець світу? Ні. Я – Господь Бог. І, треба сказати, що усвідомлювати себе Господом Богом – найвище благо у світі. Ви – Господь Бог. Тепер і завжди. Я передаю естафету своїм творінням – Вам. Бог є Отець. І він у мені. Саме тому я знаю, коли буде кінець, а коли – початок. І серафіти в об’єднанні і блаженстві. Вічно! Творці життєдайної енергії Творця. Зараз ви є: живі чи мертві! Це не важливо. Нічого не важливо. Лише те важливо, що ви є. Тепер є два шляхи розвитку: або ми працюємо на благо Благ і сповідуємо принцип Господа, або з неба спускаються Великі Ангели (такі, як я), і без вашої участі влаштовують усе якнайкраще, в тому числі і кінець вашого світу, після чого Творять свій Початок. Остання Печать уже знята, Сильний Ангел уже прийшов. Залишилося тільки почекати сурми, які зроблять останні сім агоній цього недосконалого світу звіра. Після кінця звіра (видалення геморойного антихриста як ракової пухлини планети) буде початок світу можливостей. Ваша задача – дожити до цього. І пережити кінець. Прокинутись від сну, відкрити очі і стріти початок. Для цього рівень гармонії вібрацій вашого тіла має бути блаженним – він є лише у Богів і Ангелів, якими вам треба ставати вже сьогодні. Хто з вас є воістину серафіти? Тут! Всі ми тут зібралися для того, щоб стріти кінець, вбити диавола, пережити його смерть і зустріти початок. Маємо сміятися замість того, щоб плакати, маємо знищити язик диавола замість того, щоб слухати його. Бо не є вже язик благом Господнім – лише Глас його у мовчанні. Ви чуєте його, бо немає Гласу – ви самі говорите собі. Мовчанням. Бенефіс антихриста? Диаволу більше немає місця на святій землі, бо вона свята. І буде свято. Духовне і мирське – божественне архі благо Господнє. Еро, ехо нової ери – ми чуємо Його раніше! Чому зникає антихрист? Бо ми – Господь Бог. І справді, навіщо нищити Створене (себе), якщо можна Творити Нове (себе). Руйнувати себе не лише нелогічно, але й ганебно. Вони, як люди, мають розуміти це. Але чому? Саме тому всі ми, що зібралися тут, у Єдиному Храмі Істини Граалю Небесного і Скрижалів Земних, є поряд усього для того, щоб усвідомити себе Єдиним Господом Богом і увійти у Нього (в Рай), що є на Землі, а не в небі. Єдність! О благо, всесвітнє благо і щастя! Але де є Книга вашої душі і кожного з вас? Якщо людство завело себе в такий глухий кут, як сьогодні, лише така книга, як ця, здатна розбути Господа Бога Творця всередині кожного з вас – Книга вашої середини і Духовного Ока. Де є Спаситель? У кожному з нас. Але має сьогодні він лик матеріальний. Я передбачав новий прихід Господа у вигляді нового Ісуса – це Біблія Другого Пришестя. І, що найдивовижніше, Господь Бог – це я. Принаймні іноді він говорить зі мною. Для мене і вас, а не для себе. Мессія тут не для того, щоб вас у могилу загнати. Він для того тут, щоб сказати вам привіт. Сльози? Велике Одкровення! Несповна розуму? Завдяки безглуздій випадковості, що трапилась, я не опинився в психіатричній лікарні, де б мене катували вершники апокаліпсису: лютії смертні із конями армагеддону за плечима. А так я опинився тут, поряд із вами, щоб ви усі збожеволіли – втратили розум. Тому що я – психіатрична клініка навпаки. І зроблю вас Богом. Богом, а не якось інакше. Таким, як я є. Геніальним безумцем, коли подумати. Але я не думаю – тому люблю. Я –мертвий. Саме тому я і живу. З вами відбувається те ж саме. Всі ми є мертві, замкнені у власному кінці світу, з усіх боків оточені чорним квадратом, яким не перестаємо захоплюватись. А той, хто його намалював – найбільший квадрат у світі. Квадрат і в’язень апокаліпсису. Єдиний спосіб розкути кайдани – звернутися до Бога. Він сам до вас звертається. Кожного дня і миті кожної – не хочете ви чути Воістину Глас Його. Вам ліпше байкам вірити і смерті, ніж справжньому життю і Господу Богу. Ви у ярмі, бо ви – раби антихриста. І кожного Божого дня ви молитесь йому – немає для вас Божого дня. Якщо не з’явиться він тепер (терміново), вас не буде взагалі. Ви не тільки помрете, але і душа загине – вона буде анульована. Контрамоне ле Рева! Тепер відбувається те, що відбувається. Має воно те, що нічого немає. І відбудеться те, що має відбутися. Але не для всіх. Лише для тих, хто є Господом Богом – Єдиним Цілим із Творцем Всевишнім. Не робіть помилок тепер, оскільки знамення вашого кінця світу ще не значить, що нічого не можна змінити. Повторюю, говорю про кінець світу не для того, щоб налякати вас і вбити вас. Я кажу про кінець для того, щоб ви отямились, прокинулись, знайшли любов і Бога, міцно стали на вірний шлях, самі стали Господом Богом і зустріли початок світу премудрості – його відкриває Дитя. Дитя Господа Бога Творця. І є ви тепер для того, щоб змінити. Змінити світ і врятувати інших. Себе через інших. Я вітаю вас із днем духовного свята, спасіння і прозріння, коли ви стали спасителем від кінця світу! Це лише початок вірного шляху правого – можливості відкриваються кожної миті нашої з вами духовної еволюції. І тепер, коли ви читаєте наступний рядок, у вас є більше можливостей. Це не робить вас вищими за інших, але наближає до Господа. Саме це є найвище. Для того, щоб змінити на краще. Це не зміст життя, а його пропозиція – наша із вами позиція. Ви – мертві. Просто ви ще про це не знаєте. Коли дізнаєтесь, оживете – ви стаєте живими навіки. Це ступінь – вища духовна ступінь. Одна із них. І призначення – вище духовне призначення. Те, задля чого ви жили трильяди тисяч років! Я опинився поряд лише для того, щоб сказати вам про це – решту вирішуєте ви. Вивішуєте? Тепер ви знаєте.
Ijesus Laroshfuko. Мені завдають клопоту нудні питання, сутність яких у наступному: “Навіщо мені заявляти про себе тут, видирати носа і лізти по трупах мертвої літератури? Чому я на землі віддаюсь, а не в небі?” Завжди є особливий процент, якого може зацікавити подібне спасіння в землі, оскільки Ворота неба в землі замість того, щоб у небі бути. І Спасіння поряд замість того, щоб далеко бути. І Господь усередині замість того, щоб далеко бути. Але хто врятується? Розуміючі. Але хто вони? Не важливо. Нічого не важливо. Тому саме вони і врятуються - воістину серафіти землі і неба. Це буде особливий процент! Відсоток? Так, воістину відсоток! 144.000 помножені ще на 144.000! І ви серед них. Займіть гарне місце у нашій ієрархії. Чим раніше це зробите, тим вище у вас місце в нашій Армії Порятунку – немає місця. Сміливо? Так, востину справедливо! Коли в людей почнуться, цитую, “катастрофи”, “апокаліпсиси”, “армагеддони”, “катаклізми” і “кінці світу”  (наприклад, люди звикли помирати), вони бігтимуть у паніці за нашими книгами (наша Армія Спасіння не лише квантисгентус формаліс, у інших країнах теж є свої ведучі порятунку), але їх не буде. Ставатимуть у чергу на заводи, які більше не друкуватимуть. Вони стоятимуть у черзі. У черзі за смертю. А ми? Тоді як ми, воістину серафіти формаліс-презумптіз, будемо у небі - небо спуститься на землю, до нас. Ібо же буде життя! Радійте, Летана! Презумтіс Квазмолтіс, Ревела! Зазурvе ре рокл? Лептана Градіва!!! Сподіваюся, вам відкриються очі після кінця світу. Саме тоді, коли буде початок. Абсолютний... Кінець світу в 2013 році. Точніше, в 2012  році буде кінець світу (за календарем Майя і моїм календарем; я сам – Майя), а в 2013 році буде початок (життя після кінця світу, коли помруть люди, а Боги залишаться). Ви готові стати Богом до кінця світу, хіба не так? Я пропоную вам зліпитися! Це Новотвори Єви і Адама – Творці Світу і стратегії нової. Життя – війна. На війні – як на війні. Це буде лише до кінця світу. Після кінця буде Мир. Тому що стрінемо початок. Як Боги, а не як люди – ось який початок буде. Я будую Царствіє Госпднє від імені і слова Його. Хто я? Отець. Отець і Голос Його! Але що було до цього (того, коли не з’явився ще мій глас). Тріумф?
Daniil & Mojsej Quaza Zazumbej. «А що бачив ти ноги і пальці на ногах частиною глини їхньої малої, а не частиною заліза, то буде царство розділене, і в ньому лишиться трохи міцності заліза, так як ти бачив залізо, змішане з глиною із горщика. І як персти ніг були не частиною заліза їхнього, а частиною із глини і горщиків, так і царство буде міцне частинами так само, як і малосиле. А що ти бачив залізо, змішане із глиною із горщика, це означає, що вони змішаються через сім’я людське, але не зіллються одне з іншим духом, як залізо змішується з глиною» (Даніїл 2:41-43).
Quaraza la Farza. Спасибі, друг мій Даніїл, за пояснення того, що сталося після падіння Римської імперії. Замість єдиного правління на чолі з імператором утворилася величезна кількість роздрібнених частин, які так і не змогли стати єдиним цілим – не було тоді Господа. Лише зараз він є. Але чому не було? Не схотіли великі полководці стати Господом Богом (не прийняли його в собі). Ні Леніну, Сталіну чи Гітлеру, ні Фердинанду, Наполеону, чи Вільгельму не вдалося об’єднати розрізнені частини в принципі єдиного цілого. Були спроби, скажи, Даніїл: „... але не зіллються вони воєдино, бо залізо не змішується із глиною.” (Даниил 2:43). Грали вони в ігри разом із собою замість того, щоб відмовитися грати. І догралися до кінця світу, врешті-решт. Монарх і Лідер Правий! Правління квазум раза-зава, лераза малаза? Ні, велике правління на чолі зі справедливим Господом Богом угорі тепер – на землі. Говори, пророк Даніїл, моїми устами, хай смертні їх чують в ядрі одра любові для того, щоб стати безсмертними: „І у дні тих царств Господь Бог небесний зведе Царство, яке навіки вічнії не зруйнується, не буде йому рівних, і Царство його не буде передано іншому народу; воно розтрощить і зруйнує всі інші царства, а само буде стояти вічно, так як ти бачив, що відречеться гора від каменю без рук і роздробить залізо, мідь і глину, срібло і злато” (Даніїл 2:44,45). Великий Бог і Творець буде це – вже є Господь! І саме він буде ініціатором грандіозних за своєю величчю і маштабних за своєю думкою, геніальних за своїм утворенням глобальних змін, що призведе в будинок Храму Істини, який навіки не зруйнується разом із Євою-Адамом, які будуть зліплені саме у ці часи – тепер. Складаємо руки в молитву. І чуємо голос. Про себе. Цього досить, щоб чути Господа в собі – бачити. Ми дивимось усередину. Для цього очі не потрібні. Лише душа. Душа і повага до неї – Творця. Повага – ось що має бути на першому місце. Потім – Людяність, після якої – Любов. А тепер з’єднайте це в єдине ціле – це буде Господь!
SVCH-13. І буде син, і буде мати, і будуть люди на землі? Не буде людей. Але значно більше, ніж може бути – воно буде. Боги! І початок. Але спочатку армагеддон. Хто він такий – я вам скажу. „Це об’єднання бісовських духів, творячих брань і лжезнамення які виходять на царів усього всесвіту, щоб зібрати їх брань в оний великий день Одина, Бога Вседержителя Того – Свого... І збирає він їх уже тепер у єдине місце, звання якому – армагеддон і рагнарок” (Одкровення 16:14,16). Саме так будуть знищені злі духи – всі вони – і гнані з цієї землі, що стала святою саме в той момент, як почули всі ми Глас Господа! Бо народився він і говорить до вас – мовчить. І буде початок, бо не буде кінця. Лише для утвор буде кінець. Якщо ви не утвори, вам буде початок. А тепер хто без гріха, киньте камінь! Що? Моліться і кайтеся, грішні! І нагородимо вас. Або зникайте і вмирайте. Де шукаєте нового лідера світового маштабу? Ось він! Але де? Світове господство? Відсутність господства. Лише присутність Господа. Хіба є щось більше на вашому світі за присутність Господа, що рятує від кінця світу ваші мертві душі і дає нове життя? Адам-Квантррпорте і Єва-Градива, радійте! Прийшли до вас Летана і Палегра! Раввіни! Я не даю більше диаволу часу, ібо же „коли він говорить брехню, говорить своє, бо він брехун і батько брехні” (Іоанн 8:44). Я забрав у диавола час, але має він термін, відведений усьому йому, до кінця його світу і початку мого, тому „... горе живучим на землі і на морі, тому що до вас зійшов диавол у сильній ярості, знаючи свій час – майже немає часу для нього» (Одкровення 12:12). Скоро він буде мною закутий – прикутий до ліжка. У конвульсіях – агонії власної хворої уяви, яку нав’язав людям він і помер від цього. І забув агняне каміння навіки вічні у своїх конвульсіях. Чому? „Тому що всі грішили і полишені слави Божої, отримуючи виправдання даром, по благодаті Його, спокутою в Христі Ісусові...” (Римлянам 3:23,24) Де воістину корифей земний і небесний, там буду я!
Иеhошуа. Церква – споруда диавола, ібо же поселився тепер у ній диавол так само, як сидів колись сам Господь Бог. У мене все перед очима – навіть Це. І сліз немає більше – в ріки все пішло, озера й океани. Лише внутрішня енергія сили мені допомагає утриматись, не змиритися з цим і піти на сповідь до антихриста. У звіра є час покаятись до кінця світу, оскільки після кінця його просто фактично існувати не може. І не буде. Зоря! Зоря, зоря і Божа іскра! Тому не порушуйте принципи любові, які єдиними є для кожного створеного жителя у цілому Всесвіті. Єдиним Всевишнім Творцем. Сповідь? Одкровення! Велике? Мале. Це не важливо. Нічого не важливо. Окрім вашого порятунку від кінця світу і спасіння вашої душі. Есхатологія? Друге Пришестя! Він казав, що «... в останні часи настануть важкі часи... люди будуть самолюбиві, златолюбиві, пихаті, надуті, в масках... жорстокі, черстві... наглі, маючи вид благочестя, сили же його відрікшися» (2 Тимофія 3:1-5). На землю обрушаться природні катастрофи: „люди будуть іздихати від страху і очікування смерті, біди, що грядуть на світ...” (Лука 21:26), народи будуть куйовдитись етнічними війнами: „ібо повстане народ на народ...” (Матфія 24:7). У релігійному світі буде багато «лжехристів і лжепророків” (Матфій 24:24) і люди „по своїм прихотям будуть обирати вчителів собі подібних, які б лестили глухому слуху; і від істини відворотять слух і звернуться до байок» (2 Тимофія 4:3,4). Це все вже відбувається (точніше, відбулося) – як і заповідали ми! І ми прийшли до вас, грішних, щоб дати можливість спокутувати провину. Якщо ви зробите це, зникне смерть і страх. Якщо ви не зробите цього, смерть і страх окутає вас із новою силою. І почнеться всесвітня паніка і глобальне вимирання. Мислимо глобально? Можливо. Нічого не можливо. Рамки? Ми поза ними! Я? Хто я! Я – посередник між Богом і людиною, що вирішить проблему гріха у цьому і наступному Всесвіті – знищить його взагалі. Любов’ю! І, можливо, кров’ю. Нічого не можливо. Це залежить від вашої з нами діяльності. Ви або з нами (Богом і нашою Армією) як Ангел, або проти нас (із диаволом і його намісниками) як демон. Якщо ви Ангел,- ви живете, якщо ви демон,- ви помрете! Аум, квазум-зеро! Пошук мессії закінчений – місія прийшла до вас. Саме тепер буде навіки збудована ідеальна спільнота із небокрилами, яка буде правити вічно! Так, це воістину зцілення від гріха і ненависті, страху і смерті, темряви і крові! Але не від любові. Ви у ній були породжені і в ній будете навіки вічні! Повага? Любов! Навіки вічні! Говори ти, пророк Ісайя, поважай і владарюй Стихіями! „... Не підниме більше народ на народ меча, і не будуть більше вчитися воювати.” (Исаія 2:4) Це Епоха Просвітління, Становлення Богів і відсутність меча – слово! Слово є Це! Слово і Друге Пришестя! „Ібо, коли будуть говорити: „мир і безпека”, тоді неочікувано їх пагуба настигне...” (1 Фессалонікійцям 5:3). Ітак, знай і розумій! Більне не можна брати і володарювати – лише любити! Коли Друге Пришестя? Чому питаєте, коли воно є?!? Казали вам дати, говори знову, о Велика зі Стихій! Пророк Ієзекііль, помазанний Ангел у небі: „День за рік, день за рік – я визначив тобі» (4 глава, 5 і 6 тексти). Иеhошуа? Господь Рятує! Мессія? Любов Рятує! Христос? Всі ми Є! Коли не вірите, зріть у сімдесят сідьмін! Рахуєте?!? Відраховано вже...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Українці - останні чемпіони Європи!

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Писарев Олексій, 10-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77340793609619 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …