Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46702, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.105.124')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Елегія

ГЯ-2018: Заключне слово. ГЯ-2019: Оголошення теми

© Конкурс Гоголівський ярмарок, 26-11-2018
Вітаю, панове!
Ми це зробили. Перший осінній літературний конкурс Гоголівський ярмарок 2018 відбувся. І, вважаю, був вдалим, як на перший раз.
Кожен учасник, навіть ті, хто засоромився чи не зміг (всяко буває)  написати огляди,  отримав, як і було обіцяно,  головний приз – можливість спілкування, увагу до свого твору, розмай думок і поглядів щодо своєї творчості.  Скільки написали – по десять рецензій? Ніби й не слабо? (Особлива подяка Сергію Щєпкіну за окремий незалежний огляд, ще одна оцінка).  А що,  хтось  не хоче уваги, і мріє писати виключно «у стіл»? Ні? Отож і агдись. Що таке «агдись»? Не знаю, так, причепилось звідкілясь.  Каламбурю, просто настрій гарний.  А де там наша Гоголівська панночка-зомбі, чи ще не суне, розчепіревши пальці: …конкурснедійний… покличте Вія… Цур мені і пак. Буває.  
Отож про конкурсні твори. Немає жодного, який б не отримав хоча б однієї гарної оцінки – це означає,   що про письменників дізналися їхні потенціальні  прихильники. Немає жодного, щодо якого не було б сперечання або не було б привернуто увагу. Панове, я теж хотів би такої уваги! Я теж хочу дізнатися що скаже про мій твір незалежне поважне журі!  Всьо. "Рішаю" питання.  Треба когось замість себе загітувати у адміністратори-преномінатори... Шуткую. А самому  - писати і писати. Може щось і напишу хороше та людяне.
Тепер от таке. У Руслана Бєдова у його творчій майстерні «RUBIE» якраз сьогодні вийшло інтерв’ю з Елен Тен.   Подивіться на сайті або у Фесбуці.  Гарний піар, для письменника - необхідна річ. Користуйтеся нагодою – Руслан запрошує всіх і учасників і не учасників до спілкування і співробітництва.  Поки безкоштовно; щось мені підказує, що дуже скоро, щоб отримати відгук або статтю на сайті, який стрімко розкручується, треба буде поділитися певною кількістю плодів своєї праці.
Олена Мальчик запрошує опублікувати свої твори у неї на сайті. Нагадую, що відвідуваність «Живи українською» - іноді по декілька тисяч відвідувачів на день – ваш твір точно побачать. Це унікальна нагода. Як мені відповіла пані Олена «…я готова публікувати твори  ГАківчан і взагалі українську творчість, навіть відкрити розділ на сайті, за умови згоди авторів…». Тому кожному індивідуально, хто  запам’ятався пані Олені, буде направлено листа з пропозицією щодо публікації. А можна і не чекати запрошення – шукайте сайт чи у ФБ спільноту "Живи українською", пишіть свою пропозицію у менеджер, чи на пошту.
Читайте книги Ірини Червінської – творчість авторки стає все більш помітною в українській сучасній літературі. Чи можна сказати "знаю українську сучасну літературу" якщо не читав "Світи і лабіринти"?
До речі,  я теж  буду мати пропозицію до декого з авторів щодо публікації творів на моєму сайті Liustro.com.ua,  який скоро (до Різдва – точно) таки має з’явитися у Гуглі. Листівку з іменами трійки переможців вже забрав на Головну до розділу «Переможці літконкурсів».
Знаєте, панове, мрію про те, щоб ми всі з вами спілкувалися, і обмінювалися думками, і сперечалися, і сварилися, і мирилися, і творили,  і щоб було у нас спільнота, щось на кшталт  літературної онлайн  «тусовки»,  де будуть закладатися підвалини творчості й навіть світогляду, звідки будуть виходити потужні твори і цікаві особистості.  Щоб було тут багато таких як Антон, Руслан, Інра Урум,  і всіх нинішніх фіналістів і учасників, і тих, хто активно обговорював, і тих, хто писав огляди і рецензії. Побачимо, може весною буде вже не дванадцять, а хоч зо півсотні учасників?
Бажаю всім боріння й перемог. Переможцям – вітання!
Увага, оголошую. Тема весняного конкурсу «Гоголівський ярмарок-2019»– українська  гоголівська  містика і фантасмагорія. Навіть казка. Під час розвитку дії у творах обов’язково повинні відбуватися  дива – поїдання вареників без рук, польоти на чортах, мітлах та інших подібних транспортних засобах, оживання мерців, перекидання кішкою, собакою, вовком, хом’яком  і таке інше.   «Українська» - всі містичні персонажі – з нашої  слов’янської  міфології, дія відбувається в Україні або з українцями.  «Гоголівська» означає добра і весела, може страшна, але без особливо бридких подробиць. Є задум зробити гарненьку збірку.  Більш детально і терміни проведення буде оголошено ближче до початку, десь у березні.
А поки – творіть і пишіть, плекайте творчий задум. Весняний Гоголівський ярмарок-2019 – буде!
Всім – добра!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Avtor, 27-11-2018

Щиро бажаю вам успіхів і чесних правил!

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Надія, 27-11-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1422030925751 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …