Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46641, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.131.13.37')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Випадок, який трапився з Іісусом, коли той працював в Убері

© Арсеній, 14-11-2018
Коли Іісус працював на Убері в Нью-Йорку, до нього якось підсів якийсь знавіснілий чловік. Він спочатку галасував, кричав, а потім поліз битись. Чловік сидів на задньому сидінні і лупив Іісуса волохатим кулаком по голові, шиї... Іісус здачі не давав, просто сидів, вигукував періодично "вот ю дуінг, вот ю дуінг " і захищався від ударів рукою. На крики чловіка прибігли інші самаритяни, які пили в найближчому кафе пиво по вісім баксів (з податком - вісім п`ятдесят). Вони підбігли до авто: один намагався відчинити сусідні двері, інший просунув руку, теж волохату, у вікно біля водійського крісла, намагаючись вчепитись у довге волосся Водія Божого. Сутичка тривала кілька хвилин, але Іісуса витягти з машини не вдалось, і нападники неохоче розійшлись. Коли все затихло, Іісус набрав номер техпідтримки Убера. "Хелоу, - почулось у слухавці. - Вас вітає компанія Убер. Алілуйя! Возрадуйся, якщо в тебе рейтинг бодай 4,8, плач - якщо нижче... На зв`язку агент підтримки Бог-1". "Боже, - звернувся до нього Іісус, чухаючи забиту голову. - На мене здійснено етек. Троє чи четверо добродіїв напали прямо в машині". "Сину мій, - запитав агент підтримки. - А чи все гаразд у тебе з лайсенз?". "Так, отче". "Гм, а чи все гаразд у тебе з іншуренз?", - знову запитав агент. "Так, все оукей, отче", - запевнив Іісус. "І головне, чи завдавав ти удари у відповідь?", - запитав агент знову. "Ні, Отче, - рішуче відмовив Іісус. - Жодного удару у відповідь". "Ну в такому разі ю а лакі гай! - радісно мовив Бог-1. - Ти все правильно зробив, сину мій. Тепер кара божа і детектив МакГрегорі настигнуть цих покидьків, де б вони не ховались. А ти зможеш відсудити в них компенсацію, бо така воля Божа і такі закони штату Нью-Йорк: за побиття - до 300 баксів, за озброєний напад - до 500 і за смерть (всі ми смерті, сину мій) - до 1 мільйона". Іісус подякував Богові за напутні слова, поклав телефона на сусіднє сидіння і подумав: "Якщо тебе вдарять по лівій щоці, підстав праву. Тим більше, що це реально працює".


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.229110956192 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …