Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46552, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.142.196.27')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Пригодницька проза

Гімназія тисячі років тому

© Вероніка, 19-10-2018
                              Гімназія тисячі років тому.
-Доброго дня, сьогодні на екскурсії ви дізнаєтесь про нашу гімназію тисячі років тому. Ви готові?
Ми розпочнемо нашу подорож з футбольного поля. На цьому місці 100 років тому вчилися літати пташки, а точніше летючі миші. Спочатку вони ходили, як ми, а потім знайшли цю місцевість.  Для того, щоб злетіти вони набирали швидкість розганяючись і починали змахувати крилами. Як ви здогадуєтесь не всі спроби були вдалими, тому тепер ви можете зрозуміти чому наші футбольні ворота мають червоний колір. Звичайно всі знають, що навколо нашої гімназії виріс величезний ліс, та вас іноді не хвилює питання, хто його осадив? На це питання доволі важко дати відповідь, та як думаєте ви? Може це неандертальці закопали в землю чарівне дерево та через 100 років виросла так звана ялинка, чи може це гімназія одразу з явилася з чудесним лісом? Я дам вам набагато простішу відповідь, це 150 років тому маленький ведмідь, якому було дуже сумно вирішив зайнятися садівництвом та зробити щось гарне на місці де росло два кущі, тепер ми маємо цей чудесний сад!
Попереду наближається гніздо динозаврів!
Так так, я нічого не плутаю на цьому місці а саме на фонтані приблизно 200 років тому розселилася родина динозаврів, до речі тут за рік народилося приблизно 30 маленьких динозавриків, ось чому цю споруду вирішили залишити. Вам напевно дуже цікаво, чому біля сміттєвих баків вирішили зробити галявину!? А тепер послухайте мене дуже уважно, адже зараз я розповім вам те , що не знає і не повинен знати ніхто крім учнів нашого класу. Тут 356 років тому відбувалися битви комарів, так і не потрібно сміятися, інколи це могло закінчитися дуже погано! На вашому місці я б не ризикувала затримуватися тут надовго, тому що на нас в любий момент можуть напасти зграя найсильніших у світі КОМАРІВ. Вас ніколи не дивувало, чому в нашій гімназії вирішили зробити другий корпус , а точніше перехід між ними!? Я поясню вам, отже 365 років  тому між двома частинами навчального закладу був потойбічний світ, саме тут з одного світу муха могла вилетіти лелекою, а в інший зайти левом. Саме через це вирішили залишити перехід.
      На цьому закінчилася наша прогулянка надіюсь, що вас дуже зацікавила!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Мар'ян Кіхно, 04-11-2018

[ Без назви ]

© Максим Т, 20-10-2018

Починати ніколи не рано

© Карачевський Олег, 19-10-2018

[ Без назви ]

© Inra Urum, 19-10-2018

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Шон Маклех, 19-10-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74123811721802 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …