Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4654, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.211.116.163')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Новини. Про видання Книги Спасіння. Олег Сірий & Світлана Кедик

© Олег МАРИЦАБО Серый, 04-05-2007
Чого ми і чекали, жодна реакція видавництв. Тому новини!

Увага, оновилася авторська сторінка Олега Сірого - можете переглянути (http://gak.com.ua/authors/72). Там є навіть фото і код Ф.О.Л.Т. (автор - Сергій Зарудний, Київ) Що це таке, такий-цей код? Енерго-інформаційний код переходу в наступний вимір (інші коди див. на сайті КОНЕЦ.us), де українці - обрана Великим Творецем нація, як свого роду евреї теперішнього (справжнього) часу.

Чому? Тому що Господь Бог народился тепер українцем! І діва Марія, до речі, теж. І ми будемо диктувати свої умови (лікувати) решті світу (решту світу) - ми відмінимо умови взагалі. Наведемо світовий порядок. І збудуємо Царствіє Господа на Землі!

Хто я такий? Один із Богів, Гор, який ліпить Єву і Адама нової епохи премудрості садами Гомора. АдамоЄви вступлять у повноправне правлінне післе кінця світу (теперішнього), що в 2013 році. Тоді ж буде і початок світу (світла). Але далеко не для всіх.

Далі новини. Вже відкрито другий у світі портал порятунку від кінця світу КОНЕЦ.us (konec.us -  ЙОМУ ТРИ ДНІ - І 1293 ВІДВІДУВАЧА!!!). Перший - теж наш зі Світланою - godevil.hut2.ru. (ПР=4, ТИЦ=60) Оскільки постійно оновлюється КОНЕЦ.us, тепер він є першим порталом порятунку.

Далі. Портал КОНЕЦ.us розміщений на платному хостингу від Prostohost.ru безкоштовно (наш проект, як говорилося раніше, унікальний у цьому світі).

Далі. Портал КОНЕЦ.us безкоштовно розміщений у 1491 найкращих каталогах і рейтингах рунету (російськомовного інтернету) безкоштовно сервісом uhuhu.ru (вони теж помітили унікальний проект КОНЕЦ.ус)

Далі. Проект КОНЕЦ.us має найбільше у російському інтернеті зібрання літератури про кінець світу (як наукове, так і процтва).

Більше того, наш портал може похвалитися ЄДИНОЮ В СВІТІ КНИГОЮ ПОРЯТУНКУ ВІД КІНЦЯ СВІТУ, що в 2013 році (Книга-проект Олега Сірого & Світлани Кедик).

ЗВЕРТАЮСЯ ДО ВИДАВНИЦТВ.

Варіант 1.
Ви можете домовитися з нами про видання книги. Ми зі Світланою в свою чергу нічого не отримуємо (грошей), оскільки ми з нею - меценати Добра і Любові!
Ви отримуєте гроші і радієте з того - у нас і так вони будуть.

Варіант 2.
Для нас не є вже сьогодні проблемою видати книгу накладом для початку хоча б 500 примірників. Нас цікавить вартість видання з твердою/м*якою обкладинкою і, що найшоловніше,- ринки збуту.

Відсотки обговорюються по е-мейл або у відгуках.

п.с.: нам треба дізнатися це до того, як її напишемо, бо коли напишемо, на слідуючий день вона піде у друк.
хто заробить на цьому гроші - ми чи видавництва - теж питання?

тому звертаюся до видавництв іще раз...

З повагою, Олег Сірий

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

бачу в автора почалась істерика

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Олексій Тимошенко, 10-05-2007

АДМІНІСТРАЦІЯ, РЕАГУЙТЕ! Видаліть всі мої твори з цього сайту! Мені це тільки на користь!

На цю рецензію користувачі залишили 10 відгуків
© Олег МАРИЦАБО Серый, 06-05-2007

мені вас трохи шкода

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© вомбат, 06-05-2007

додаток

© автор, 06-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72600913047791 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …