Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46531, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.80.129.195')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Горор

Технічні умови конкурсу "Гоголівський ярмарок-2018"

© Конкурс Гоголівський ярмарок, 12-10-2018
Автори, які мають бажання прийняти участь у конкурсі, ознайомившись з темою і всіма умовами конкурсу, скориставшись "часом тиші" пишуть твори. Або підганяють під тему старі свої доробки – то справа авторів.
Слідкуйте за стрічкою нових творів ГАКу (проза),  а також групою «Клуб авторів Гоголівської академії» і «Літературна майстерня» на Фейсбуці! Саме там будуть розміщені анонси з оголошенням і роз’ясненням теми, термінів і умов конкурсу. Переходи-посилання на Фейсбук тут не пишемо, бо ГАКівські скрипти, як самураї, яким не сказали що війна закінчилася – видаляють все підряд.
Коли твори будуть готові, то варто дочекатися початку прийому творів – щоб всі були у однакових умовах. Заздалегідь, поки не буде відкрито прийом, висилати нічого не треба – такі листи не будуть розглядатися. Свої твори треба висилати на електронну адресу конкурсу gogol.jarmarok@gmail.com
Зазначайте у темі листа слово «Твір». Можна так «ТВІР».  У листі вказуєте ім’я автора (співаторів) – так, як його(їх) варто опублікувати на конкурсі, назву твору і його жанр – той, який вважаєте за потрібне.  Чи своє ім’я вказувати, чи «втаємничитись», як то кажуть, «у інкогніто», тобто конкурсуватися під псевдонімом – то на Ваш розсуд. Пишіть, наприклад, так: «Остап Борода, «Зелений лис», проза». або "Андрій Безбородько, "Червоний вовк", фантастика".  Всьо. Всілякі «Доброго здоров’я, щастя, успіхів» і купу поцілунків від усіх родичів можна пропустити. Нам достатньо ім’я автора, назву твору і жанр. І до листа додаєте файл із, власне, твором, у форматі doc або docx. Твори невеличкі, і закручувати їх архіватором немає потреби, хоча то є не проблемою. У тексті назву твору й ім’я автора писати не треба.
Ми отримуємо лист, відкриваємо файл, натискаємо кнопку «копіювати все», і відразу публікуємо у передномінаційний список на ГАКу, з додаванням до назви «ГЯ-2018: передномінація: Ім’я автора, Назва твору».
Публікація всіх передномінаційних і конкурсних творів, рецензій, оглядів, тощо буде відбуватися на сторінці Конкурсу http://www.gak.com.ua/authors/46844
Далі твір читає передномінатор і робить одну з трьох дій:
1. Долучає твір до конкурсу. Про це ви дізнаєтеся з огляду на те що поміняється знак у назві, і замість «передномінація:» стане «Конкурс Гоголівський ярмарок-2018:». Ну, і з’явиться рецензія на твір, де Вас поздоровлять із успішним проходженням передномінаційної перевірки і побажають успіхів на конкурсі.
2. Остаточно відмовляє у прийомі на конкурс. Назва не поміняється, а у рецензії буде написано що, як, і чому. Якщо відмовлено за причиною невідповідності темі – твір залишається на три доби у передномінаційному списку  для можливості апеляції – апеляція пишеться як відгук на рецензію. Можна просто написати одне слово «апелюю», а можна роз’яснити, де саме у творі український дух. Якщо твір відхилено вдруге, іншим передномінатором (друга суддівська рецензія) – питання знімається, тобто текст остаточно видаляється.
Якщо остаточно відмовлено з інших причин (матюки, взагалі не є твором тощо) – відразу просто видаляється. Тобто якщо пропало, то й по тому. Але в рецензії ми таки напишемо причину.
Звісно ж, ми не будемо нікуди публікувати всілякі глупощі, явно хуліганські витівки тощо. Просто видалятимемо ще на стадії листа з таким «твором», означивши як спам.
3. Третя дія передномінатора - відмовляє з направленням на доопрацювання.  Якщо передномінатором відмовлено з направленням на доопрацювання – твір залишається з поміткою «передномінація» до кінця прийому робіт, або до останньої, другої спроби виправити хоч якусь частину помилок.  Якщо автор надішле виправлену версію, вона заливається на місце старої, і знову проходить передномінацію у звичайному порядку.  

Списки груп
Список груп ми опублікуємо у окремому файлі, на сторінці Конкурсу, у тому ж розділі  «Мої твори».
Якщо творів зайде на конкурс до 12-15-ти, то буде одна група. Якщо більше – дві, або й три – до 15 творів у групах, щоб люди встигли прочитати всі твори у підсудній групі.  Може бути так, що всі судді оцінюють одну або дві групи, а може бути що кожен суддя – свою, тобто буде лише по одній суддівській оцінці. Все буде залежати від кількості учасників, і про те все буде детально повідомлено свого часу.  

Виправлення
Звісно ж, майже кожен учасник у результаті обговорення може захотіти виправити свій твір. Для цього передбачено можливість творам-фіналістам перед фіналом надіслати свіжу версію, з виправленнями – ми її заллємо замість старої.

Голосування учасників
Коли ми визначимось із списками для голосування, ми кожному учаснику надішлемо на ту пошту, звідки прийшов конкурсний твір листа з додатком. У листі буде інструкція як що робити, а у  додатку - файл у форматі doc, зі списком творів, які потрібно оцінити. Може навіть варто надіслати тексти для оцінювання – ми над тим ще подумаємо. У тому ж файлі треба буде проставити оцінки, написати хоч по парі слів щодо творів, і відправити цей файл нам назад, натиснувши кнопку «відповісти». І насолоджуватися почуттям виконаного обов’язку, очікуючи чим все те закінчиться – мається на увазі активно спілкуватися на конкурсних форумах, обмінюватися думками, сперечатися й робити прогнози. Парі і ставки на переможця не забороняються.

Фінал
Якщо всього творів буде більше 15-20, і буде розділення на групи, то буде етап фіналу. У фінал виходять 12 творів, які отримали найвищі оцінки у групах. У фіналі теж відбуватиметься самосудне оцінювання і судитимуть всі судді. Фіналістам буде направлено ще одного листа для оцінювання - у тому ж порядку.

Взаємодія з іншими ресурсами
Перебіг конкурсу буде висвітлюватися у групах Фейсбук (Клуб авторів ГАК, Літературна майстерня тощо), у Твіттері, Ютубі і Гугл+, можливо, на деяких інших дружніх сайтах: будуть анонси, огляди, статті, можливо - відеорецензії, інтерв’ю, публікуватимуться найбільш цікаві твори.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Вимоги до оформлення

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Кононенко, 15-10-2018

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Володимир Ворона, 13-10-2018

[ Без назви ]

© ВЛАДИСЛАВА, 12-10-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.67954301834106 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …