Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95764

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46455, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.143.4.181')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Лист Іванки з Лондону до Пана Степана Семенюка

© Василь Шляхтич, 20-09-2018
Дорогий Степане,
Зближається неділя і напевно п. Василь відвідає Тебе тож хоч кілька слів додаю, а передовсім дякую за поздоровлення хоч хочеться хоч кілька слів мати від Тебе особисто. Все ж і розумію що писати  в нашому віці не так то і легко..

У мене цікавого також не багато. Лише в неділі зустрічаюсь з людьми в церкві або у Відділі СУБ на обідах також лише по неділям. Дома не куховарю, дешевше піти десь на обід, вигідніше . Вимоги не великі : люблю бараболю, каші і часом рибу від м‘яса відвикла і зовсім. Мої закупи це хліб, молоко, масло. Не можу тягарів двигати на третій поверх. Такі мої побутові справи.

З інших:- перевидання моєї книжки почалось. Можливо  до кінця року вийде друком з поправками. Свій архів я вже упорядкувала і спакувала, залишається питання куди ( кому) віддати. Все ж там є кілька родинних вартісних документів, в тому 3 листи мого діда після повороту з Сибіру, де був виселений у 1915 р. Ще правопис був інший, особливо Галицький. Є і кілька старих знімок. Та  буде так - як Господь запланує.

Посилаю Тобі фото, хоч не знаю чи пізнаєш мене. Це на літовищі у Львові після 23 років виїзд до України і взагалі поза Лондон.....

Громадське життя змінилось зовсім. Це вже еміграція іншого наставлення і не до вдержання організаційних інституцій і надбань.  
Хоч  чисельно зросла, та  не вкоренилась в свідомість важливості спільноти в чужій державі та підсилення того, що маємо.

Решта у мене без змін  з малими, часом недомаганнями даю раду.
Кінчаючи цього довгого листа , обнімаю щиро і цілую, Ася

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Щєпкін Сергій, 23-09-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77742195129395 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …