Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50988
Рецензій: 95733

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4627, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.150.163')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Містика

Кінець Світу. Глава 13 : gOlova min GolgoFA.

© Олег МАРИЦАБО Серый, 01-05-2007
Ragnarok ale Monster Qua-Zumptis bare Serafitus Egregor. У 2013 році відбудеться Рагнарок – це воістину рок! Я писав це пророцтво для германо-скандинавської міфології – складав, яку ви бачите сьогодні – ви нічого не бачите. Рагнарок або судний день? День початку і кінця водночас! Великий День! Для смертних це буде смерть, а для Богів – народження. Я пропоную вам стати Богом до Всесвітнього дня по імені Рогнарок – на ймення. Ця Книга творить Богів, бо ліпить Адама і Єву. Але не всі почують мій Глас Господа – їх зустріне Рогнарок! Всі, хто не зустріне Господа, помруть. Я пропоную вам познайомитись із Господом раніше, ніж ви можете уявити – вже знайомі. Але по темі. Малюємо сценарій. Альтернативне майбутнє. Рік 2013. Це буде останній бій між Богами і чудовиськами, під час якої загине сьогоднішній світ. Справа від мене стоїть Господь – я бачу і чую Глас Його Істини Господньої! О благо, Всесвітнє благо і щастя. Благородство? Родство. Але до цього бій чудовиськ і Богів – битва диавола-антихриста із Господом Богом! Внаслідок цього, про що я казв раніше, загине цей світ. Раніше я не казав про народження світу, оскільки тоді ще ми не планували його. Тепер ми відкрили особливу Енергію Детаплазми, завдяки чому даруємо вам Любов замість смерті. Але це буде початок світу для Богів, які переможуть диаволів. Тому спершу про кінець, бо немає початку без кінця – і кінця без початку немає теж. Лише посередині Істинний Бог – Храм Істини Воістину! Згідно пророцтву, у день Рагнарока чудовий хижий звір (вовк a le Ok) Фенрір проковтне сонце – не стане його такого, як є сьогодні. Світ накриє пітьма, а море вийде з берегів, коли з глибини глибин спливе світовий змій Єрмунганд. До них примкне і вогняний велетень Сурт з палаючим мечем, який випече землю до кісток, і повелительниця загробного царства, Хель (моя колишня дружина), і коварний бог Локі (мій колишній друг) разом із усім його антихристовим воїнством преісподньої – інеїстими велетнями-єтунамі альб сцунамі. Проти них виступаємо всі ми, Наша Армія Господня, всі аси ла раси аве у главі з Одином і всі ейнхеї-ейнхеріїї. Один зіллється в битві з Фенріром і буде вбитий, Тор піде на змія Єрмунганда і вб'є його, але і сам паде від яду. Після того, як велетень Сурт зіжре світ, ми народимось знову, коли будемо Богами до смерті. Коли ми не будемо Богами до смерті, ми помремо навіки. Я був там, але мертвою провидицею Вальвою – мене для цього оживив але Один. Сутінки Богів у світі альб Супфурус! Великі Владики на чолі з великим Одином, який уб'є смерть і сам помре, після чого народиться знову – чистим і світлим Господом Богом в усій красі своїй неземній! Закат Сонця? Відродження Сонця Нового Людства – Зародження і Вічне Переродження. О-ле Зеро, Персефона!!!
Adam Qvuantrrporte & Eva Gradiva. Любити слід мовчки – так роблять Ангели. І ви так робіть. Хіба ви не Ангели? Ідеальна гармонія, Панургій Квазум Зело! Я – звичайне Дитя: Мудрості Першопричини і Першопочатку, Смерті і Життя, Кінця і Народження. Ви усі такі – разом із нами. Діти Єдиного Бога! Я, Адам Квантррпорте і Єва Градива, в одному лиці і багато, говоримо до вас. Щоб ви ставали Євою-Адамом. Адма, садом Гомори, адма! Мені говорять, що я вийшов за межі художності. Ну, звісно, що вийшов. Там, де я є,- немає художності. Це вищі плани буття і скрижалі неба. Там теж немає художньості. Лише духовність – ось де воістину художність. Це Одкровення Одкровень – ось що це є! І ми разом із вами – теж є. І будемо завжди! Незважаючи на кінець світу. Бо віримо в початок! Ібо же відкриття Гармонії Істинної Любові – це Воістину Гармонія! Скільки тепер нас? Таких як є? Ні, таких, як ви! Нас багато серафітів. Я вчинив у небі переворот і став антихристом. Тепер я каюся, бо не може бути антихриста. Всюди я є – Господь Бог. У мене є Грааль – він стоїть на підвіконні! Як померти і жити далі? Як не помирати взагалі? Бог – відповідь на всі питання! А після нього – Вічність! Що тепер? Що тепер буде? Початок світу в 2013 році народжує нового Адама і Єву в кожному з вас. І наша спільна душа призводить у рух величний організм – Господа Бога – що рухає нас ізсередини. Тому зріть у корінь. Зріть у корінь! Я вам кажу. Що буде після кінця світу? Після кінця буде початок. Бо навіщо бути кінцю світу, коли не буде його початку? Тому він буде. Початок! Знімайте рукавички і будемо грітися на сонці – Воно Воістину Яскраве! І це прекрасно. Головне? Нічого не головне. Ви – наступні Адам і Єва. Це я вам кажу. Більше того, нами з вами говорять вони. Як стати безсмертними? Вже є. Просто розумійте це і будете Такими. Такими, як Він. І я разом із вами. Всі ми разом – Єдиний Творець. Якщо ви це запам’ятаєте,- ми станемо Господом. Заживемо у Раю і відкриємо Небо на землі, злетимо у Небо навіки вічнії. Амінь? Немає амінь. Є лише Ви, Господь Бог, і я між вами. Я – небесна літургія. Бо чую співи ангелів, голос господа і грім диавола. Усе це я чую і бачу. Більше того, я співаю разом із ними. Ви теж це можете, коли захочете. Для того, щоб захотіти, треба відмовитися від бажань. Приєднуйтесь до нас. Але без крайнощів. У нас немає крайнощів – всі ми рівні. Хай славиться Небесна Літургія во ім’я Небес! Істинна гармонія – воістину! Для того, щоб врятуватися від кінця світу, треба його придумати? Ми не придумали кінець і врятувалися! Бо стріли початок! І вам радимо. Ось він! Продовження вчення від Мефістофеля і Господа із Єдиним Обличчям! Сюрреалізм Сальвадоре Далі після смерті! Воскресне воскресіння Господа і Щастя! Нірвана, щастя і Вічне блаженство! Квантер-полюція сновидінь! Неоновий плазм і метастази! Як я жив без цього, Господи? Містичне сонце і містичне сонце? Ні, більше немає містики – лише vo-істина. Але не для всіх. Я пропоную Вам приєднатися до нашої програми і жити вічно. Бо інакше ви помрете – хіба люди не вмирають? Якщо ви станете Богами-серафітами, такими, як ми, ви не пізнаєте руку смерті. Безсмертні! Війна світів? Зазирніть у істину прекрасне – відбувається початок світу вічного переродження. Це вже не метастази земні, а скрижалі небесні. Хто володіє інфрмацією – той володіє світом? Цього не може бути, оскільки світом володіти абсолютно неможливо. З іншого боку ті, хто володіє інформацією обраних, стоять на порядок вище за простих смертних. Просте питання: „Чому”? Відповідаю: „Тому що будь-яка субстанція, що володіє інформацією обраних, і є обраною. Собою чи кимось іншим. Не важливо. Нічого не важливо. Субстанція завжди на порядок вище акцидентності. Я пропоную вам торкнутися до Світла і відкрити істинне Безсмертя!”
Libro & Quazun loka zhur tuzhur, lelecano zarozaza. Я згоден із тим, що я псих, оскільки не вписуюсь у жодні рамки людські. З іншого боку (якщо дивитися крізь рамки), я не такий уже і псих, як здається із першого погляду: всі люди навкруг – психи, коли роблять те, що вони роблять. Хто я такий у цьому випадку? Господь Бог! Кожен із нас – Господь Бог – його частина у кожному з нас. Просто не всі це розуміють – прості істини. Істини, що ллються кров'ю небес. Повторюю, кожен із нас – Великий Творець, Аум і Аллах – іншими словами. Не важливі слова – мовчання важливе. У раких наших усе – його частина всередині. У кожній краплі води теж його частина – весь він. У деревах і сонці теж його частина. Його частина – вітер, слово і небеса, земля і вода, щастя і горе, перемога і поразка, біль і радість, екстаз і оргазм – усе його частина. Почуття міри власної чаші духовності для кожного різне – але воно є. Кожен із нас визначає сам, наскільки бути диаволом, а наскільки – Господом Богом. Кожен із нас – його частина. Просто не всі це розуміють. Принаймні поки що – не всі ще серафіти. І крила свої бачать не всі – хоча вони є. Не знаю як ви, а я кожен божий день бачу крила. Чую і Бачу Голос! У чому замисел? Його немає. Але є те, що є! О, всесвітнє благо і щастя! Чудеса релігій і цивілізацій! Хіба не зрозуміли ви, що найперше і останнє чудо в світі – це ви, Діти Небес Моїх?!? Не вірите мені, бо я кажу небесними словами (мовчанням)? Тоді я заговорю так, як ви заговорите – я вмію розмовляти вголос. Завдяки мовчанню. Земними словами, у мене постійна (абсолютна) галюцинація на всіх планах субстантного буття – це воістину благо Господнє. Я розмовляю з Богом так, як із вами розмовляю – про себе! Знову шукаєте підвох? Скажіть мені, Чудеса Господні, як би я міг розмовляти з Вами так (святим письмом), коли б не чув, не бачив і не відчував істинну природу Гласу Господнього? Азм Єсмь Серафім!
Separaotosus Giobedrid. Ви – чудо-країна, де всі дізнаються про все в останню чергу. Мене знали всі планети і палети, скрижалі і нептанги – сорок чотири тетракони формаліс – у всіх моїх переродженнях. Я почесний творець Магнітної Служби і Аугні альб Супфурус-Ахматус. Мене знали тепер і зараз пізнали (все було тепер) у всіх мармурових водах і світах – всесвітах. Але я не пишаюсь? Як можна пишатися більше собою, ніж своїми творіннями? Небеса? Так, небеса! Я творив небеса. І вас творив – я допомагав. І мені допомагали теж. І, треба вам сказати, творіння людини – найскладніше у всесвіті. Бо це випробування є експеримент. Не всі люди відкриваються і проходять земний етап до небес, розпускаючи крила на все благо небесної блакиті. Ви не прагнете лептонів, завдяки чому до ваших тупих зірок, зіставлених прямокутною пантаклю замість синьоокої пентаграми Господа-Творця, не доходить інформація посвячених із уст посвячених, Великих Зігмусів і Люрерів – ми цілуємо Любов, бо нею із нею наповнені. Хай світить сонце! Сонце і грає музика! Музика і вічне блаженство! Блаженство і безсмертя! Тому я спитаю в нього, чи заслужив диавол на прощення – в себе я спитаю. І повідаю вам усе в останню чергу – ви першими дізнаєтесь. Тільки якщо ви станете Богами, ви будете першими. Так я сказав і більше повторювати не збираюся. Тому не повторюю – в мене сині очі – в них збирається Земля Блакиті! Чому так, а не інакше? Я прозрів як Господь, скільки  смерті я приніс у світ – я сам Господь. І покаявся диавол у мені – став я Всевишнім. Тому все нарешті інакше! Бо коли ми були малими і босими, всі мріяли ми про найщасливіше, найзаповітніше, що тільки не є. І воно може бути – стало можливим. Наші мріє розщкривали пентаграми небес – і бачили ми скрижалі дитинства. Єдине, що заважало нам продовжувати бути Господом-Дитиною – розум. Позбавившись розуму люди ставали щасливі. О, хай славиться во ім'я небес великий Брахма-Шакьямурі! Ми називали все на світі – все на світі називалося нами. В очах наших озивалося світло, а в устах – любов. І пелени Раю, звісно! Куди ж без них? Ми називали усе на світі, промовляючи одне і те ж незліченну кількість разів (Бого-Гобі-Обх) і не знали, що в нас воно є – ми нічого не знали, бо не мали очей. Це епохальний труд? Скоріше, це Велике Одкровення! Чи може Одкровення бути Господом? Це ви мені скажіть: “Усі ми частина Господа. Просто називаємо його по-різному. В об'єднанні є наша сила. Цілий світ – Багатоликий Творець Гармонії і Любові!” Ми говорили різними словами і словесами, мовами і вимовами про нього, бо не знали і не розуміли, що Мова Одна, а Творець Єдиний! Бо забули. Але потім згадали – це було зараз! Ми про нього мріяли і не знали, що він є в усьому, що тільки не є – Бог. Це не просто літери три – це Велике Триєдинство Святих Духів! Він є Любов, що в сутності своїй одне і те ж. Це просто синоніми і ми житимемо абсолютно вічно: у Царствії Його і по Законам Його Порядку – вже ми живемо і жили завжди. Він зробив так, щоб ми жили завжди. Навіть тоді, коли нас ще не було – не встигали народитися по його законам! Навіть тоді ми жили. Бо у нас був Дух Його і Святість Його – Свято Їхнє – Наше. Він створив нас і Дав Нам Свій Дар – найбільший у Світі – Можливість народжувати Інших Богів від себе самих і собі подібних! Всі ми не люди, а Боги, бо маємо здатність народжувати Богів від себе самих – Теж Богів! Це незвичайний дар, яким здатні користуватися лише ті, хто від Бога – над ким схилилося Амплуа Небес. Ті, що від диавола, не спроможні до народження. Самі знаєте чому – лише Божі Воїни здатні перемагати вічно! І вічно живемо у Його Царствії – вже ми живемо. Бо в усьому є Царство Його. Харі Крішна! Релігія Нового Правопорядку, Харі! Харі Брахма і Будда, харі! Харі Ісус і діва Марія, харі! Харі Брахма Небес і Його Амплуа, харі!
Godevil a le Terluchchij fon Lupois. Я присвятив своє життя служінню тим, кого ненавиджу – людям. Від того, що люблю. Ненависть – протилежність любові? Ні, вона просто навпроти стоїть. І виявився небагатоголосним диавол – немає що йому сказати – хай мовчить краще і не має язика. І має те, що має – хто що заслужив. Вимолює прощення він? Хай вимолює. Господь Всемилостивий і Всепрощаючий. Але скільки часу треба диаволу, щоб замолити гріх?
Germana Gradiva ouven Granulate. Цілий світ у ваших руках – ви самі собі світ! Я знайшов жінку-зірку, що завсила у Небі як зірка. Ми зіштовхнулися, що відкрило нам двері у Храм Істини, що є альтернативним і єдиним Храмом нашої Душі – абсолютно для всіх Богів тепер відкриті в ньому двері. Жінка-зірка висить угорі не лише задля знищення вас, але і для народження – нового переродження. Вона – вагіна! Я – член! Тому хай живе єдина вічна реанімація! Дитя, що не боїться бездни Премудрості!
Ale fon Granulate. Ми запускаємо систему весни, завдання якої – розплести почуття-відчуття. Любов, а не її призму. Чисте, а не брудну ілюзію. Щасливе, а не бридке. Чому? Коли кожна людина приходить у життя матерії через Велику Матір, вона знає, що з нею буде, бо закликала Стихії і заклала програму світоутворення власного і чужого світу перед життям. Усі ми впливаємо і випливаємо одне на одне. Я дістався неба – розмовляю з Богом! Я нарешті вільний! Вільний і щасливий! І лечу!
Konec & Sveta. Кінець світу? Тема широка і водночас вузька, як блін. Можна нічого не писати про це і сказати набагато більше, ніж написати все і нічого не казати. З одного боку краще сидіти смиренно, з іншого краще слухати. Гарна новина - нарешті буде довгоочікуваний кінець світу. Для когось він настав раніше, для когось - трохи пізніше. Не важливо. Нічого не важливо. Окрім обіцяного кінця світу, який вже настав. Тепер влітку буде сніг, а зимою - його відсутність. Розтануть льодовики і затоплять невірних. Тоді як обрані собою будуть танцювати і співати, людські душі будуть танути, наче мед на сонці. Мед на сонці не тане? Все одно людські душі будуть танути - на них впливає любов. Три дні смутку без світла у 2013 році - шанс запалити внутрішнє світло середини. Всі ті, хто не впустить всередину Господа і не відкриє Його, навіки буде спалений у пеклі. А до цього буде піджарений у катаклізмах, який із кожним днем буде більше і більше. До тих пір, доки ви не зрозумієте Творця, чиїми руками я доповідаю. Сніг? Ну, звісно, що сніг! Мої сльози замерзли. Я сиджу влітку, а надворі - зима. І мої заморожені сльози окутують ваші душі. Кінець світу. Живіть або вмирайте. Обирайте сонце чи зиму... То як? Іще одне життя чи вічне переродження? Вічність притаманна Богам. Ви хочете бути Богом? Вогонь златого жертвенника на Землі! Всі ті, хто нелегко мислять, будуть нагороджені цілою вічністю – вже народжені. Але буде вона щаслива чи нещасна – обирати вам. Говори, Іоанн, Гласом Ангелів: «І взяв Ангел кадильницю і наповнив її вогнем із жертвенника і поверг на землю: і відбулися голоса и громи, і молнії, і землетруси».  Ангели трублять. Кожний порух абсолютно всіх гілок небесного годинника я чую ангелів кадилля із трубами їхніми. Скоро дунуть вони востаннє! І відбудеться перехід! Всадники бігають по колу – я бачу їх голос і кодло. Кожного з них бачу. Прощавай, античний світ. І поведи нас у Рай! Бо не даремно ж ми були ниспослані на землю. Це Нове Одкровення і Святе Письмо! Я посварився зі своєю головою – дві звивини сперечаються між собою. Для того, щоб виділити спіраль, яка і стане початком нової прямої лінії. Лінії чистого аркуша. Сьогодні ви спостерігаєте новий прихід Нострадамуса і Нового Ісуса, що зліпить Нові Серця Адамові і Єві!
Cresczmo la Rezma. Чорт? Господь Бог, чорт забирай! І ви, панове, Господа! Кресмо, Кресмо ла Резма! Ми заклали собі програму і живемо у ній. Але жодна людина (не важливо, від Першоджерела вона іде чи ні) не відає, чим саме життя її закінчується. Ла Рокка, воно ніколи не закінчується. Лише сюрреалістична фантасмагорія Творця. І вічність. Вічність на стежині до неї! Вічність, всесвітнє благо і щастя! Вічне щастя, духовне народження! Вічне переродження! Але чим закінчиться саме це теперішнє життя – хто знає? Хто нічого не знає, той і говорить. Але мовчання – слова його. Він схиляє небеса і говорить рухати вітру, вмикає сонце і зупиняє місцяць – Творець Він! Чим закінчиться життя його тепер: поразкою чи перемогою? Чи вирветься він із рамок і правил, власне створених самим? Плани! Великі плани у Творця-Господа! Палети! Все залежить від поводження. Як людини, так і Бога. Творець правила гри створив і не рухається – на місця сидить – у місяці. На стільці він сидить нерухомо, але є всюди. Нічого не контролює, але контролюється все – неперевершено досконалі правила його, оскільки передбачають потенційно появу диавола у кожному з вас – кожній частині його організму – нашого руху механізму. Поводження і переродження – саме це є основою Школи Небес! Що ми робимо після смерті? Ми складаємо Метру доповідь. Навіщо? Життя – це екзамен до вступу в Рай. І білети тут не продаються і не купуються. Це Рай – тут ніщо не продається і не купується. Що є зараз – у цей момент? Зараз є нічого, бо те, що є зараз, є перевіркою на те, чи гідні ви бути Дитям Божим із крилами Його – своїми навіки вічнії. Тому вирішуйте самі, чи будете ви безкрилі та безликі, чи багатокрилі та багатоликі. Слухай сюди, Рамон, а що, коли решта людей помиляється, а ми з тобою праві? “Ми і так із тобою праві”,- відповідає Рамон. Я пропоную вам бути вічно, але ви можете не бути взагалі. І це буде правильно – для вас правильно. Бо я поважаю кожен вибір брата і сина сестри моєї. Інакше б я не давав людям право на вибір взагалі. Возрадуйтесь, сестри і брати, Господь Прийшов! Кінець Світу настав! Тепер ми будемо жити вічно! Навіки вічнії! Амйієнь! Возрадуйтесь, сестри і брати, ібо же ступив сам Господь Бог на землю цюю. Для того, щоб віднести її до небес. Разом із вами. Через дві тисячі років після попереднього кінця світу, коли розіп'яли ви Христа на скрижалях Землі. Господь Бог? Чому не говорить він до вас? Не заслужили ви слова його. І немає більше змісту, ніж у мовчанні вічному. Не є німий Господь, але йому не обов'язково рота відкривати – і так відбувається все так, як має відбуватися, так, як заповідав Господь. Просто він допомагає тим, хто шукаю Істину. І ніколи себе не нав'язує. Ібо же ті, хто шукають Господа, знайдуть мене – говорить Він. А тепер? Поки що мовчить він і не говорить, але скоро заговорить. І не своїми вустами – вашими. Які нічим не відрізняються від нього. Скоро всі заговорять – і це зрозуміло. Бо не сам прийшов Господь. Із ним – діва Марія. Скажіть мені, де вона свята? За вікном – революція. Яка сила її зруйнує? Хіба є така сила? Що є сутність історії – поглянемо спочатку: боротьба добра і зла. Коли зникає дуальність, де діється історія – вона зникає. У цьому теж є історія. Звідси виняток – історія не витрачає зміст. Більше того, вона його накопичує. Просто відбувається перехід із одного стану до іншого. Тепер зміст історії: вищий духовний (архі) стан, де немає вже ані добра, ані зла. Де була ваша свідомість, коли ви починали чтиво? Де вона ділася, коли я вибив грунт з-під ніг. Де ви опинилися тепер? У серці Господа. Ця книга – серце Господа. Воно добре. Всемилостиве і Всепрощаюче. Але важке від води, бо залите всередині. Слізьми воно залите. Дивіться, не захльобніться. Але повернімося до початку і кінця водночас: “Де ваша свідомість є тепер?” Я вам скажу: “Тепер вона спить, ваша свідомість. Розбудіть її, щоб ми з вами стріли початок. І почали бачити вічність – щоб це тривало абсолютно вічно. Вічно і неперевершено! Я опереджаю час разом із найкращими серафітами для того, щоб стріти нових серафітів раніше за інших – усі ми нові абсолюти. Ви не є хто? Ви є все – Господь Бог, Альфа і Омега!” Тому почніть прокладати собі шлях від звіра, який керується лише інстинктами, до людини, а від людини – до боголюдини, а від боголюдини – до Господа Бога. Ви можете пропустити проміжний етап – так буде набагато ліпше – ми ліпимо Єву і Адама – це архіблаго преісподнє і Господнє! Де є час і коли починати? Лише це потрібний час – іншого не буде. Тому що не існує статики – лише динаміка. Я плекаю надії на ваше Відродження у вигляді Ангела і Бога, завдяки чому формую динамічний реалізм у погляді до Нього. Ігри? Це ніякі не ігри! Тому не грайте зі мною! Або кличте наступних! Відродження Ісуса Христа і вічне переродження людства вже відбувається. Приєднуйтесь до обраних собою Адамів і Єв, які зліплені Творцем-Господом, наповнені благом абсолютно чистого першоджерела, сповнені любові і гармонії, народжені-перероджені за відсутності гріха. Ліпка! Велика ліпка на носі – вже носять!
Garverra ale fon Granulate in Instanta-Prostata. Бог говорить через душу? Скоріше навпаки: душа говорить через Бога! Де є Агні? Всередині кожного. В цьому Господь. Не чініть опору (самогубства вашого і нашого), бо диавол це. І завал екзаменів наших із вами божественних. Будемо пробувать знову – нашу із вами розмову.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Мені Вас шкода

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© PraYing, 09-05-2007

Хто мені підкаже, як це може бути?

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Лисий Микита, 08-05-2007

чи Ви здуріли, шановний??

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Повна Майтрейя!, 01-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72286200523376 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …