Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50999
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46143, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.143.168.172')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Бойовик

ГАК і контрацепція

© Sholar, 01-06-2018
  Ви знаєте що таке контрацепція? О, Ви вже дорослі, статеводозрілі і, певне, маєте дітей, та «вкурсі», як вони робляться… C'est la vie, се ля ві, таке життя… Так от – не зовсім так. Контрацепція - це зовсім не те що дехто подумав. Контрацепція - це просто запобігання небажаним наслідкам. І щось мені навіяло  вжити ось такий термін після багаточисельних проривів гаківського захисту «саратовськими автобусами» і «американськими годинниками». Застосую для колориту ще одну цитату: «а шо ж ві хатєлі»?
  Дійсно, на що можна розраховувати, якщо у якості захисту сайту від небажаної вагітності виступає трилітерна каптча без навіть елементарного графічного захисту. Проста математика.  Така собі посередня  машина прораховує варіанти каптчі зі швидкістю 1 млрд варіантів у секунду.  Варіантів співвідношення літер латинського алфавіту і цифр від «0» до «9» всього приблизно 100 млрд. Скільки секунд потрібно операційній системі щоб знайти правильний варіант? Правильно, не більше 100 секунд, що дорівнює приблизно півтори хвилини… Максимум півтори хвилини (то у найгіршому випадку, якщо комбінація випаде останньою з усіх можливих) потрібно звичайній програмці підбору каптчі, щоб у вас на сайті з’явилися «лотерея Парі-матч» і «еротичний масаж у Пулково». У середньому – 10-20 сек.
  А що треба робити?
  Треба встановити на свій сайт re-CAPTCHA.  (Це не реклама, просто добра порада).
  reCAPTCHA — це система, що була початково розроблена в університеті Карнегі Мелон і базується на використанні CAPTCHA для оцифровування текстів книг заодно із захистом веб-сайтів від доступу ботами до обмежених ресурсів. 16 вересня 2009 року reCAPTCHA придбав Google.  
  reCAPTCHA постачає передплачені сайти зображення слів, які не можуть розпізнанні за допомогою програмного забезпечення для оптичного розпізнавання символів. Підписані сайти пропонують ці зображення людям для розпізнавання  слова CAPTCHA, що є частиною звичайного процесу валідації. Потім вони відсилають результати до сервісу reCAPTCHA, який у свою чергу відсилає їх до проектів оцифрування. Система захищає такі популярні сайти як Facebook, TicketMaster, Twitter, StumbleUpon тощо.
  І як оту красоту встановити і скільки то коштує?
  Нічого не коштує. Безкоштовно. Просто треба зареєструвати сайт у Google (створити акаунт, якщо немає)
   Робота з google recaptcha 2 починається з реєстрації сайту на https://www.google.com/recaptcha і отримання пари ключів. Більш детально цей процес можна уявити за допомогою наступних етапів:
   - Відкриття сторінки https://www.google.com/recaptcha.
   - Натискання на кнопку "Get reCAPTCHA" (отримати рекаптчу). Якщо Ви не маєте обліковий запис Google, то додатково необхідно буде ще пройти процедуру реєстрації на цьому сайті щоб    отримати її.
   - Введення назви сайту (наприклад, Мій сайт) і домена (наприклад, mysite.ua) у відповідних полях форми "Реєстрація сайту".
  - Натискання на кнопку "Реєстрація" і отримання 2 ключів. Один з ключів є публічним. Даний ключ вказується у HTML-коді сайту і призначений для відображення віджета recaptcha. Другий ключ є секретним. Він призначений для встановлення зв'язку cерверного скрипта сайту з сервісом reCAPTCHA для перевірки відповіді користувача.
  Отож, залишиться тільки адаптувати (прописати) віджет першого ключа у код HTML (у тому місці, де повинна бути каптча), а другий – у код PHP(двигун сайту). Google дає всі коди і детальну інструкцію, треба лише знайти місце, скопіювати і вставити. І буде вам надійна контрацепція, не гірша ніж у Facebook або Twitter.  З reCAPTCHA, до речі, користувачу набагато зручніше, бо не потрібно нічого заповняти;  добросовісний дописувач-автор просто ставить помітку «я не робот» і все.
  Так, все. Овації, крики «браво!». Кланяюсь, посилаю публіці повітряні поцілунки і розчулено йду за куліси. Е, ні. Чекайте, хлопці та дівчата, я ще головного не сказав. Мало не забув.  «Спонсором нашого заходу є…». Ні, не так. Просто скажу, як винагороду за  корисну інфу, трішки про своє. Вже скоро! Ми відкриваємось!  Послуга «персональний Web-тренер» на сайті Люстро. Неважливо скільки Вам років – було б бажання! Ми візьмемо Вас за руку й поведемо у світ HTML , CSS, PHP and JavaScript, Wordpress і Bootstrap, віджетів і плагінів, хмар, бравзерів і фреймворків, складемо програму для вашого самовдосконалення, покажемо, підскажемо, навчимо як застосовувати нові знання щоб реалізувати свій потенціал.  А також: відгуки і рецензування  творів, вичитка, бетарідерство, книжковий постинг (рекламування і просування книг у соціяльних мережах і на форумах), і ще більше чотирьох десятків корисних послуг.  Щонедільний парсинг (списки цікавих творів) українського самвидату, огляди і розбори літ. конкурсів і ще багато чого.
От тепер – все. До Skype, Viber, Telegram зустрічей на сайті Люстро.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

У добру путь

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
©  , 04-06-2018

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ВЛАДИСЛАВА, 01-06-2018

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Avtor, 01-06-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7820611000061 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …