Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51002
Рецензій: 95741

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4595, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.217.228.35')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Фентезі

fantasy-story 0

© Петрик П*яточкін, 27-04-2007
Так, всі фентезійники збирайтесь. Давайте замутим фентезі-конструктор. Таке собі fantasy-story. Яке відбувається /самі здогадались?/ у якомусь фентезійному світі. Але ні, не такому, як в Толкіена чи в Перумова. Щось ближче до нас. Ні - не словянське фентезі. Зовсім ні. Ну ясно, що трохи словянське. Напевне трохи схоже на Відьмака Сапковського. Бо це творіння (першу книгу) я вважаю одною з найкращих в світі. Було би дуже класно, якби в цьому взяли участь хедлайнери ГАКу, які фентезі не люблять так сильно, як ми - середньостатистичні ГАКівці.

Що ж до правил конструктора. Хотілось би створити світ, ще раз повторю, як у Сапковського. Такий, що межує між світовим і словянським фентезі. В якому обігруються старі добрі казки. А якщо ще й українські! То ціни вам, авторе, нема! Ось, наприклад, про котигорошка... А Залізний Вовк чого коштує!

В мене в голові вималювалась така собі карта. Яку, ясне діло можна допрацьовувати. Вигляд десь такий (це тільки центр):
по центрі тече річка Гуляй і ділить невеличкий клаптик землі, де на західному березі живуть Лужани, а на східному - Поляни. Далі на загід за Лугами лежать Змієві Гори, де живуть Горяни. Далі на заході - Західне королівство (невеличка держава з монархом, який зміг обєднати деякі варварські племена). Ще далі на захід - племена диких варварів. А далі океан.
Що ж про схід... то Гуляй впадає в Нижнє море. Є така собі Загуляйська Січ, де зібрались ще вільні Поляни, яких не встигла поневолити Імперія. Коротше аналог Запорізької. Приймають всіх, хто добре вміє битись і пити горілку. На близькому сході розташована Імперія (типу москалі (ну не в обіду їм)). Далі Східна пустеля, де живуть всякі там планокури і гашиші і, взагалі... найманці.

Я благаю вас ГАКівці приєднуйтесь. Єдине, що прошу - не знущайтесь з цього жанру аж дуже. Нє, ну погнати ясне діло можна.

Перероблюйте старі сюжети, історичні події. Пишіть окремими відривками чи цілими історіями. Пишіть літопис цього світу. Пишіть... давайте!!!

Так свою інтерпритацію Кирила Кожумяки я сюди впишу потім, коли власне напишу його, бо все вище написане зявилось в голові дуже навіть з фонаря.

А і ще - ясне діло можуть бути і інші раси. А і ще ще - в Змієвих Горах живуть Змії (себто дракони) і гноми

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

П*яточкін

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Вибачайте..., 28-04-2007

Категорично проти!!!

На цю рецензію користувачі залишили 10 відгуків
© Святослав Чирук, 27-04-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.43235206604004 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …