Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50987
Рецензій: 95731

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4594, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.59.218.147')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Містерія

Serafitus Egregor III.

© Олег МАРИЦАБО Серый, 27-04-2007
Zeorgij ale Tonij Zerus. У безвір’ї немає успіху. Це вам каже сам диавол, який пройшов сім воріт агонії пекла і земних катаклізмів. Тринадцять вершників на конях сидять – кожен своє відбуває. Це триває до появи літургій домінантів, які читають речитативом Аре-О-Ха-Лом. Домінанти – серафіти. Але де є люди, слухайте про них – так ви станете Такими. Ви живете неправильно і неправедно: не так, як личить Великим Творцям. Здається. Треба молитись і хреститись? Я хрестився і молився, висячі на хресті своєї свідомості, молячи порятунку вашого і прощення вашого. І Бог мене почув – деякі слухали мене. Тепер я говорю словами, щоб людей більше мене чуло. Чуло не? Можливо, нічого не можливо. В будь-якому разі не всі можуть виходити на Великий Канал Небесний прозорих і неад-скрижалів. Поки що. І чують мене люди. Але не всі. Лише серафіти. Коли всі люди серафітами стануть, Новими Єво-Дамами Божої Премудрості, тоді всі почують Глас Господній – Любов. Добро і воістину Любов. Тоді вже ніхто не подумає, звідки воно виходить – все виходить з усього. Так як тепер, так було раніше, так буде і тоді. Я молю вас жити добре: у мирі та злагоді. Якщо ви не будете жити, мені доведеться вас убити. Бо не я живу за вас і не я убиватиму вас. Навіщо покарання? Для того, щоб не заважали жити іншим. Його справедливість навіть у покаранні – моя.
Quazon zazun Da. Я говорю від імені всіх, щойно мертвих і ще ненароджених, вже народжених і ще не перероджених. Я кажу від імені мертвих і живих – я розмовляю без жодного імені. При цьому всі ім’я складаються в мені, а я – в них. Я сам – ім’я. І останній сильний Ангел пробудження, який виведене зі сну абсолютно всіх. Я був диаволом і знаю, які слабкі місця у демонів – більше не буде жодних демонів. Так я сказав, бо не хочу бути ним. Людям треба лікар – миру і щастя. Щоб загоїти рани душі і залатати людству дірки. Для того, щоб зрозуміли вони вихід із квантер-полюції. Врешті-решт, кінець світу призведе до початку, бо нова раса вже зароджується сьогодні вашими очима – ми ліпимо її прозорими нитками. І головне завдання моє – налаштувати рівень вібрацій ваших душ на той щабель, який витримає перехід еволюції духовності. Людям треба лікар: якщо це має бути людина,- це буде людина, якщо це має бути сам Господь Бог,- це буде сам Господь Бог. Якщо ви бачите сніг, дерева, планету і решту усього, це ще не значить, що вони є. Але я не заперечую той факт, що не є те, що є. Вас немає? До тих пір, доки не відкриєте свій істинний зір – Бога вашої Середини. Внутрішнього Великого Творця? Квантр-культура! Це буде справжній світ любові і премудрості вашої і Його, бо ви станете його частиною – самою премудрістю. Ви, як Дитя, стали більше схожі на Творця. Тому будьте Великим і живіть вічно. Або не будьте і вмирайте під час глобального катаклізму – власного апокаліпсису. Глобальне вимирання? Я б сказав, глобальне виживання! Виживання, а не клоака. Хоча як хочете. Нічого не хочете? Тоді слухайте. Коли я Творю, відбуваються доволі цікаві речі. Мої труди стають загальнодоступними переважно після смерті – вони знають про себе і решту всього в залежності від рівня вашого і мого рагатунку. Тоді я тішуся в Раю – відпочиваю. Мене оточують інші Богині. І я серед них – Роза Миру і Щастя. У панцирі з титану і крилами із фосфору я літаю сидячи. Іноді задля розваги я дивлюся на вас, людей, і сміюсь. Більше всього на світі мене тішить ваше ставлення до любові. І, як я розумію, вас також це тішить більше всього на світі. Тому я тут і всі ми тут. Зібралися, щоб зустріти кінець світу і новий початок. Але, що цікаво, чи впізнають мене земляни за життя? До кінця світу і нового переродження. Відродження? Хоча це не важливо. Нічого не важливо. Все у ваших руках. Тому. Я не прагну величі – лише Вашої Величі. І неба – Вашого Неба. І землі – Вашої Землі. І води – Вашої Води. І вогню – Вашого Вогню. Чесно кажучи, відверто повертаючись, я дуже стомився народжуватись. Тому я більше не збираюся вмирати і житиму вічно. Заберу Великих Серафітів разом із собою – тих, Що Пробудяться Навіки Вічнії! Я кажу тричі: Бог-Отець, Бог-Син, Бог-Дух Святий. Більше не буду народжуватись – більше не буду. Мене чекають Райські Птахи і Пташки: вони леліють крилами своїми душу мою. Саме так, це є вища міра духовності – я відкрив Абсолют і зайшов у Нього.
Sata Morato. Чим бідніші низи, тим багатші верхи? Всі ми рівні перед Богом – немає багатих і бідних. Скоро буде Новий Час, коли не буде грошей. Тому не хапайте в іншого добра його, бо це є брат і сестра ваш – Ангел Господній. Я сподіваюся, ви не думаєте, що в Раю теж продається щось? Хочу сказати, що наш чорно-білий світ постане у своїх чорно-білих спогадах. Він постане кольоровим – Новий Світ. Лише після того постане, як усі кольори земні зникнуть. Ібо же постануть кольори небесні Світу Великого Простору. Тільки-но людина завбачить Його, як стане багатоликою – Ісусоподібною нареченою Творця Всевишнього. Тому прозрійте, одурманені диаволом, дивлячись у мої або їхнії очі, що в сутності одне і те ж – Аум. Раніше ми домовились про деякі умови і правила гри – поведінку. Усі наші погодились. І ваші теж. Я виступав проти деяких, але моє рішення було зайвим. І не менше останнім. У небі вважали по-іншому. Я не погодився із Небом. І вийшов у Хрестовий Похід. Для вашого порятунку і небесного лаштунку. І назавжди лишив свою думку при собі. Нещодавно в нас проходило Єдине Зібрання Храму Небесного Граалю – у передмісті Раю. Ставили питання про спасіння людей. Вирішили вас лишити у спокої, не розширюючи контингент великих і малих нібелунгів. Я розмовляю з тінями, бо вони говорять: „Якщо ви хочете, щоб ми повернулися до розгляду вашого питання і не залишали вас на вірну погибель заразом із вашою цивілізацією мирською, слідуйте шляхом до Бога – до вашого Бога.” А поки що Магнітна Служба залишається спокійною і незворушною. Саме тому Великий Бог чи то пак Господь продовжує крутити у своїх здоровенних ручищах великий жовтий апельсин.
Muhabharatha litra Videnur Sepful´urus. „Люди перевтомилися жити і віджили своє? Їх треба покарати”,- кажу нагору. „Знаю”,- відповідає Архипостал. Тому так і буде – він завжди говорить. Зажди? Раджу вам отримати Раджу, випити води з криниці у Криці. І жити великими людьми достойно. Так само, як Творці? Саме так, як ви живете. Саме тому ви смертні, а не безсмертні. Війна світів? Немає світів – у кожному з нас є війна. Буде це зло чи добро – вирішуємо всі. Наше абсолютна субстанція, що формує Головного і Єдиного Егрегора – Господа Бога. Призводить у Рух? Не можливо. Нічого неможливо. Залишається лише молитися? Ви – безсмертні. Але чи воїни? І хіба моляться безсмертні? Єдине, що головне,- безсмертні живуть, а смертні вмирають. Я пропоную вам жити замість того, щоб вмирати. Хто я? Господь Бог... Але чи я він? У будь-якому разі я люблю Господа-Великого Творця, завдяки чому живу абсолютно вічно – у різних формаціях. Хіба не хочете ви бути бесмертними? Такими, як я із Ним. Живіть так, як живуть вони (ми) і не дозволяйте собі існувати так, як ви (вони) зараз існують (снують). У мріях лавини снів і фантазій? Не дозволяйте бути собі диаволом. Бо це не життя, а муки простого обивателя – гріх. Самі винні. У вас горе від розуму? Позбавившись розуму ваше горе зникає. І ви повертаєте гори!!! Так, ви їх здолаєте. Саме тому я живу – для того, щоб сказати вам про це. Сказати і вести нагору? Піраміда? Ключіда! Раджу вам зрости великодуховно, бо інакше вам не бути – вам не бути інакше. Чому без добра є темінь, а не світло? Бо інакше до вас увійдуть адські пельки розпусти. Всіх перевертнів? Проституток! Ви здаєте кров за гроші? П’яниці! Одурманені лихом. І стоїте у чергах. За ліками? Ні, ставите свічку на спомин! За втраченою душею своєю – в ній немає любові. Лікар вам не у поміч, бо справжні ліки – ваша душа, а воістину лікар – Сам Господь Бог Творець.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73422193527222 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …