Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50944
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 45787, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.202.90.91')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Трилер

Старість не радість

© Хоккуїст, 27-02-2018
Проблеми старечого футболу
Колись чув приказку, що було у батька три сини: двоє розумних, а третій – футболіст. Скажу по собі, що отой розум з роками з’являється не у всіх, дехто продовжує копати м’яча до самої старості.
От і я досі ходжу з такими ж «ветеранами» грати у мініфутбол. Наше недільне заняття розпочинається 09:30 ранку, а перед нами (з 08:00 у неділю!!!) грають люди з ще більшим середнім віком. Відповідно, в їх складі проскакують персонажі років десь під 70 або й більше. Досить часто, коли приїжджаю швидше, маю можливість спостерігати за їх баттлами (особливо запеклими в останні хвилини, коли потрібно з’ясувати хто ж переможець). Часто, вони просяться зайняти кілька хвилин нашого часу, щоб пограти «до гола». Хто забиває – той виграв. Так от того разу, гра теж йшла до гола. Якийсь удар, рикошет, м’яч злітає під стелю залу, а далі падає у карний майданчик однієї з команд. Один дідусь, не довго думаючи, міцно ловить той м’яч руками. Після чого здіймається страшний шкандаль. Виявляється, що дідусь не воротар, а польовий гравець і, відповідно, грати руками права не має. Коли його спитали – чому ж він той м'яч зловив, він сказав, що забув про те що є польовим гравцем. Не буду цитувати яке матюччя лунало в адресу старого з уст колег по команді. Про повагу до старості там ніхто не чув. Пенальті забили. Команда дідуся програла. Отже, сподіваюся, ви зрозуміли, що граючи в футбол у похилому віці головне не переплутати, за яку команду ти граєш та на якій позиції.
Насправді, на жаль, це не всі проблеми старечого футболу. Дуже багато народу вішає бутси на цвяха через всілякі травми (коліна та спини лідирують), також непоодинокі випадки, коли люди просто не бачать м’яча. Але це, погодьтеся зовсім не смішно і майже банально.

Хочеться поплакати
Не так давно, в мережі гуляла цитата з якоїсь древньої книжки по домоводству. Йшлося, про етикет сексуальних стосунків, а саме: чоловікам радили не займати дружин після сексу, а відпускати їх у ванну кімнату, даючи можливість спокійно поплакати.
А оце недавно усвідомив, що цей жорстокий жарт повертається бумерангом. З роками, уже самому хочеться піти у ванну поплакати після сексу. Починаю розуміти героя анекдоту про ідеальний секс: «годину не вставав, годину не міг кінчити, а потім годину не міг заснути». Адже не завжди то з точки зору жінки «година прелюдії, година сексу, година задушевної розмови після сексу».

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Avtor, 28-02-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.3054709434509 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …