Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4554, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.119.133.228')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Містика

Serafitus Egregor II.

© Олег МАРИЦАБО Серый, 23-04-2007
Faaaaaaaaaaaarhhh. Повторюю, це не навчальна тривога. Це – кінець світу. Але чому? Справа у склянці – ви осушили її і ви без води Господа Великого тепер. Я – багатоликий. У мене жодного немає протеже, окрім Великих. Я сам собі протеже – кожен із них. Кожен із них – Святий Дух. Кожен із них – Егрегор Цивілізації. Я сам собі егрегор. Всі вони в мені сидять – кожен із них. Я – багатоликий. Тоді як змінюються мої обличчя і одяг, голос мій той самий. Я – Господь Бог? Син Його? Ні, я не Бог і не Син. Я – Мати. Велика духовна мати. Опа, я народжую... початок! Але. Чому ти робиш усе те, що я тобі кажу? Відмовляйся, протестуй, барабань усіма ногами, в кінці-то кінців. Наприкінці віків? Можливо. Нічого не можливо. Але не вір мені. Тим більше – мені. Більше того (менше), ненавидь мене, зневажай і лупцюй, катуй і лютуй. До чого тут усе те, чого я хочу? Моє бажання і тим більше (менше) бачення не має жодного значення. Має значення тільки їхнє бажання (бачення) – ваше. Тому про що я думаю? Ні про що. Але. Про пекло, смерть. Вам краще не знати, про що я думаю. Тому не лізьте в мою голову – була вона в пеклі. Для вас у ній немає місця. Моя голова прийшла сюди, щоб сказати вам про пекло, щоб ви побачили пекло своїми очима, щоб ніхто більше не бачив пекло – ось чому голова моя тут. Зайнято? Ні, порожньо! Нічого не розумієте? Я сам нічого не розумію. Але. Все це відносно. Абсолютно. В цьому є Бог. Але де його немає? Хіба є те місце, де його немає, коли всі місця створені ним? Спотворені? У кожного свої витвори – немає жодного місця на землі і в небі, що є спотворені – просто кожен грає за своїми правилами. У нашій грі немає виграшу і програшу – є лише гра і відсутність її. Як бачите чи не бачите, все це відносно. Чудесне перевтілення або як усі помруть? Можливо. Нічого не можливо. Тепер можливо абсолютно все. І бажаю мати гарний настрій – чудовий. Інакше всередині пекла ви – посередині. В Раю бути краще, ніж в пеклі. Тому повірте. Або перевірте. В усьому є вибір. Але який і коли є навіщо? Всі ви є там, де вас немає. Але де ви не є? Це буде Рай – вже є. Але не для всіх. Поки що. Скоро буде незабаром. І це буде воістину Рай істинної Радості Всевишнього – Сміху Людської Премудрості. Рай і сміх блаженного! Хай вам зірки світять. Ви самі – зірки. Але які? Тому не булькайте і радійте – не слухайте мене. Я звихнувся і себе не контролюю. І чужий вам. Чужий, а не рідний. І виснажений. Із мене тече кров і кожного разу я плачу за свої помилки – більше немає помилок. Я мертвий, а не живий. Оживіть мене любов’ю – полюбіть у першу чергу себе. Коли ви полюбите себе, любіть інших так, як себе любите – у першу чергу ставайте. Але ніколи не любіть себе ви більше, ніж Вашого Творця Великого – інакше ви не житель. Бо не було б і вас, і нас разом із вами. Дуже можливо, що люди так нічого не зрозуміють і всі вимруть як мамонти протягом кінця світу. Ви що забули, як ви були мамонтами? Влада посвячених! Обраних? Треба говорити про те, що говорив Лука: „Авpаам мовив: „Мають Мойсея i пpоpокiв; неxай їx слуxають”. Той вiдповiв: „Hi, отче Авpааме, але коли до ниx пpийде xто з меpтвиx, вони покаються”. А той вiдiзвавсь до нього: „Як  вони  не  слуxають  Мойсея  i  пpоpокiв, то  навiть коли xто воскpесне з меpтвиx, не повipять”. Вже є ті, хто воскресли (ми – хто) з мервтих – вони (хто) мучились (співали) і страждали (раділи) до цього (після цього) за своє (чуже) зло (добро), зроблене навпаки (нічого не зроблене). Тепер вони (ми) святі, оскільки повернулись із мертвих. Той був правий: коли воскресне мертвий, йому повірять через те, що він живий. Але не всі. Є вже ті, що вірять Хто – це воістину серафіти святі! Бог живий. Він живе у кожному з нас. Особливо – у серафітах святих. І святістю святість кожного з нас. Мені допомагають Святі Духи на чолі з Господом Богом Вселиким. Я – багатоликий. І ви такими будете – вже є серафіти!
Azazel uvaluae Artiles-Mortilles ale Kefone & Razuonda Zazumboken. Якщо ви станете Богом (не диаволом ілюзій, а воістину Господом Всевишнім), вам відкриється центр духовної цінності Акаші. Як бачите, усіх євреїв убивати не обов’язково – в іншому духовна цінність. І не треба для цього вбивати взагалі. Я прийшов до висновку, що Гітлер помилявся (я сам – Гітлер). Сталін теж (я сам- Сталін). Спосок із тих, що помилялись, може тривати вічно. Але навіщо тривати вічно, коли можна асболютно вічно жити? Тому я не продовжую. Принаймні список. Бо ми живемо для того, щоб навчитися жити. Навчитися стати Великим. У вас найкраще бажання із усіх, кому я їх відплачував. Я – джин. І миритель гріхів. І хочу бути звичайним двірником десь там, у Пуерто-Ріко. Чому? Тому що це геніально! Немає геніїв і не безумців, бо немає безумців – є лише генії. Генії і воістину Творці Великих Геніїв. Сьогодні я ліплю Нових Геніїв, Адамо-Єв нової раси. Бо не я ліплю. І не вони – генії. Господь!
Sibanta Garbenaja pana Legra Instanta & Granuelere & Querta Lupois Letuchchij. Радий вітати вас у Раю! Але. У вас є два шляхи дороги небесної-земної: сприймати Книгу і жити вічно чи не сприймати і помирати смиренно. Бо лише ті народжуються, хто помирає. Але навіщо помирати, коли можна народитися вічно і ніколи не вмирати смиренно? Бо лише ті будуть вічно жити, хто сприймає Господа Бога як Батька Свого. Ми збудуємо Храм Істини (Любов) у кожному з нас, а тоді подаруємо іншим. Після цього у нас усіх буде Храм Істини у душі – Святий Дух. Це буде Рай воістину – істина буде це. Ви спостерігаєте за духовним злетом уже посвяченого у крила небесного годинника – себе. Тому ви моліть Господа Бога мати можливість стати Таким – вже вимололи. І стоїте вже такі, як він – Великі. Моліть і радійте, - і ви будете. Всі ви будете навічно! Це вам я кажу, достойменний Серафім (Глас Господа), від імені Його. Благословенного. Я благословляю вас, але тільки на добрі вчинки. Злих людей я не проклинаю, але й не благословляю також. Підтримую? Ні, я не підтримую негативних. Станьте позитивними і отримайте благословення моє. Але чи треба воно вам? Чи не обходилися ви без нього? Хто я вам такий, щоб вас благословляти? Я що, Господь Бог? Ні, благословіть себе самі! Бо лише у добрих справах і воістину прекрасних є воля і слава Його, сила Його і щастя. Чиніть усім добро і живіть усі від чистого серця, бо інакше вас не буде. Абсолютно. Так само, як ви і були створені у Раю вже навіки, так і будете спотворені в пеклі з лиця всього сущого. Єдиний шлях уникнути цього – добро. Любов і добро. Добро і злагода. Злагода і позитив. Позитив і щастя. Тому. Робіть лише добро, бо інакше вас не буде – це сказав я від імені Його і більше повторювати не збираюся. Глас Господа? Так, це Він, достойменний Серафім! І. Ви ковтаєте знання (звання), мов риби, але не чуєте ви їх. Ви зрозумієте, що для того, щоб навчитися літати, треба вміти плавати, а для того, щоб уміти плавати, треба орієнтуватися у квантово-простороній нумоалекулярній ситуації, у якій ви опинилися. Іншими словами смертного і безсмертного, вам треба бути як риба у воді – у гарному розумінні кожного слова. І треба розуміти, що кожне слово, вчинене вголос – істинне слово премудрості Господа Бога. Тому подумайте про те, що казати, і скажіть про те, що подумали – мовчіть про себе і вголос. Це кажу вам я особисто, хоч і не бачите мене. Головне – я бачу вас – зовсім не головне. Але все ж таки Творець! Феніта ля комедія? Дудки! Янголи грають у дудки. Тоді, коли ви граєте в піжмурки самі із собою – Господом Богом Вселиким. Чому ви не бачите, що кінець світу вже настав? Мені що, одному все видно? Ні, я не один. Зі мною багато Великих. Всі вони – Святі Духи. І мені плювати на вас, коли ви не бачите їх. Але не плювати, коли ви бачите. І місія моя сьогодні – відкрити вам очі. Я сам собі місія. Я вас приспав, коли був диаволом. Тепер моя задача – розбудити! У мене достатньо сил і можливостей, але недостатньо часу. Кінець світу вже близький. Лише завдяки силі і підтримці кожного з вас ми зробимо кінець світу незабутнім, а початок – неймовірно цікавим і насиченим. Я що, бачу краще за інших? Ні, я нічого не бачу. У мене що, особливі очі? Ні, в мене очей немає. Я що, хіба не людина? Ні, я або Творець Стихії, або диавол во кровії-плоті. Чому ви не бачите, що люди вмирають? Кожного дня вмирають люди! Із дня у день помирають люди. Хіба ви не бачите, як люди помирають? Ні, я кидаю виклик диаволу. Я перший і останній, хто кидає антихристу виклик – я сам собі антихрист! Бо вб’ю себе і народжуся знову – так зникне диавол. Але вб’ю диавола не матеріально, а духовно,- метафізично. Це говорить Господь. Так, я чую і бачу Його, розмовляю і посміхаюсь із Ним. І, треба сказати, сміх небесних літаврів цьому сприяє. Велика стихія! Стихія і сміх блаженного Іоана! Я кидаю антихристу виклик! Більше люди не будуть вмирати! Вони стануть Богами і будуть жити вічно. Так сами, як ми, Боги Хаартри і Мандрагори!!!
Jesuus ile Hristus. Чому ви не бачите, як і чому люди вимирають ні за що, як мамонти, на рівному місці: переважно від рук інших мамонтолюдей, хоча подекуди втручається природомати. Вам треба, щоб Вавілонська Зірка з неба впала, щоб ви прозріли – Зірка треба Вавілонська? Якщо треба – буде вам зірка! І не одна. Треба це? Буде так. І Глас його, Господній. І навіть якщо ви не бачите кінця світу, це ще не значить, що його немає – просто ви не бачите. Бо як можна бачити, коли ви не відкрили істинний зір і очі в його число-креслах? Як говорив я вам – не я говорив – ви живете у власному Чистилищі, де Бога немає і ви одні. Ви настільки сильно загрішили, що під завісою власного страху боїтеся розчулити очі. А за очима – кінець світу. Бо немає очей так само, як і вас разом із кінцевочленом. Але з’явиться кінець, якщо ви і далі не будете бачити початок. Вагіна! Але що з очима? Ви просто забули їх закрити. І ще завіса. Відкрийте очі і прозрійте, ібо же ви зазирнули в прірву. Добро твориться зсередини. Добро твориться зсередини – пам’ятайте це. Чому саме прірва? Тому що ви дивилися в очі диаволу і вірили йому. Ви забули Господа Бога і не впізнали тепер, коли він з’явився і розмовляє від Імені Всіх! Але буде вам покара – кінець світу буде вашим порятунком. Тому що у кожного свій кінець світу. І ваш кінець уже настав. Прокиньтеся і живіть абсолютно вічно. Чи продовжуйте вмирати за карму в сраці галактик надалі. Я пропоную вам життя і дай вам Бог не бачити того, що буде далі. А далі його не буде – далі буде кінець світу. Для всіх тих, хто не чує Голос Господа Бога і Всіїх Святих. Принаймні для тих, хто обрав собі смерть. Хай буде сюр.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72514009475708 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …