Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4543, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.129.211.87')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Із життя пророка

© Олег МАРИЦАБО Серый, 22-04-2007
-Від пророка дуже багато користі?
-Від пророка ніякої користі! Хоча...
Буває, мені дзвонять і питають: "Ти справді пророк?" Я кажу: "Так, справді..."
Це старший брат, коли знайомиться, завше говорить, що в нього брат - пророк. І мені, буває, дзвонять і питають, чи не бреше він? Я кажу, що не бреше, хоча насправді я не пророк - не існує пророків. Є лише ті, хто бачить істину. Одні чують голос Господа, інші - Його бачать. Я чую і бачу водночас. Я його син? Ні, я шизофренік. Якби ви не вигадали цей термін, я був би його сином. А так я шизофренік. Тому дзвонять саме мені - ніхто більше не говорить про те, що він - шизоїд.
Від мене є користь? Так, брат знайомиться - в нього є привід, брат-пророк. Іноді я привід. Але вам плювати на мене. Спасибі за увагу - ніякої уваги.


Тому.
Треба говорити про те, що говорив Лука: „Авpаам мовив: „Мають Мойсея i пpоpокiв; неxай їx слуxають”. Той вiдповiв: „Hi, отче Авpааме, але коли до ниx пpийде xто з меpтвиx, вони покаються”. А той вiдiзвавсь до нього: „Як  вони  не  слуxають  Мойсея  i  пpоpокiв, то  навiть коли xто воскpесне з меpтвиx, не повipять”. Вже є ті, хто воскресли (ми – хто) з мервтих – вони (хто) мучились (співали) і страждали (раділи) до цього (після цього) за своє (чуже) зло (добро), зроблене навпаки (нічого не зроблене). Тепер вони (ми) святі, оскільки повернулись із мертвих. Той був правий: коли воскресне мертвий, йому повірять через те, що він живий. Але не всі. Є вже ті, що вірять Хто – це воістину серафіти святі!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

???

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олександр, 23-04-2007

А у 2012 в Україні відбудеться Чемпіонат Європи з футболу, :)

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Камаєв Юрій Статус: *Історик*, 23-04-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.61820602416992 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …