Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50954
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 45023, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.200.248.66')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза шкіц

НЕПЕРЕКОНЛИВА РЕАЛЬНІСТЬ

© Аркадій Квітень, 05-09-2017
Макару було на похмілля. Голова гуділа, а в животі ніби ворушилося кубло хробаків. Макар поглянув у дзеркало і отетерів – не впізнавши себе. На нього дивилося справжнісіньке чудовисько із фільму жахів. «Невже це я», - подумав він і доторкнувся пальцем до віддзеркалення. Воно відповіло взаємністю. Від холодного скла Макар аж зкукожився. «Чортівня якась, мабуть треба кинути пиячити, раз чорти ввижаються», - прогундосив собі під ніс Макар і злісно дихнув на відображення мерзенним перегаром самогону з часником. «Згинь, нечиста сило», - вирвалося трубним гласом з його лудженої оковитою горлянки.  «Ні, реально, це не я». Він ще пам’ятав себе як ідеального, тридцяти п’яти річного чоловіка, що крокував по життю впевненою ходою, доки не зустрів ЇЇ; вертляву, звабливу, жадібну до прикрас і любовних втіх, блондинку Ганнусю, що так, по-зрадницьки, на корпоративній вечірці, наставила йому «рога» з його ж товаришем – і все пішло шкереберть…  А зараз на нього витріщилося мерзенне, спаплюжене горілкою, обличчя вуличного волоцюги. Макар озирнувся, позаду нікого не було. «А що як луснути йому, тому чудовиську в дзеркалі, шалабаном», - промайнуло в його нетверезій голові. «Коли в дзеркалі реально я, голові буде боляче, і я відразу переконаюся в згубності свого життя». Макар миттєво луснув, шалабаном з відтяжкою, в чоло віддзеркаленню. Скло дзенькнуло, а Макар лише відчув біль в зашкарублому від цигарок пальцеві. Він інстинктивно потер долонею спітніле чоло, але там гулі не промацувалася. «Ні, це реально не я», - подумав він і хиткою ходою поплентався на кухню. Знайшов під столом недопиту пляшку з оковитою. На булькотів у склянку. Випив. Крякнув. Занюхав черствою шкуринкою хліба і знову впав у хмільну реальність невдалого кохання. В современных виртуальных гемблинг клубах клиентам предлагают возможность запуска азартных автоматов на мобильных устройствах. Скачав приложение апк казино вулкан на телефон , игрок сможет свободно играть на слотах этого зала в любое доступное время, получая удовольствие от ярких выигрышей. Эту программу легко установит на смартфон даже новичок.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Шон Маклех, 11-09-2017
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.68799614906311 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …