Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 44592, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.119.135.202')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Фантастика

Протокол прецидент ч.2

© максим, 27-05-2017
Вони все ще сиділи  у затишній кімнаті. Мандрівник з майбутнього дістав з тумби пару келихів і наповнив їх червоним вином. Потім він підняв руку у сторону телевізора, клацанням пальців включив його і крутячі пальцем у повітрі, почав переключати канали.
-" Цікаво, я у минулому, але як іі у нас, купа каналів інформації, а подивитися нема чого."
Потім, знайшовши один з музичних каналів, притиснувши один великий палець до вказівного, почав їх терти один об одного, від чого звук в телевізорі то збільшувався, то зменьшувався.
-" Це телекінез?" Не витримав я
-" Що? Та ні. Це  Soli, технологія управління гатжетами, давня технологія"
-" Але повернемося до нашої розмови. Що ти там говорив, про вивчення шхляхівництва у школі?"
-" Ну, в трафіку дуже багато інформації і багато з неї не є достовірною, так от, ми і вивчаємо, як знаходити шлях до вірної інформації. А в середній школі, кожен вивчає свою спеціальність. Я вибрав спортивне виховання, військова справу. Між іншим, закінчив з відзнакою"
-"  А як ви підключаєтеся  до трафіку?"
-" Через нейрону сітку. Хіба ви такої не маєте?"
-" Я навіть і не чув про таке."
-" А які ж у вас зараз технології?
Я дістав свій IPhone 5s
-" О, брязкальце! Ми такі даємо дітям до трьох років, їм ще рано використовувати нейронку. Ця модель, здається називається " Яблучко", дуже подобається малечі."
-"  Але все таки , повернемося до розмови, а саме до навчання."
-" А, що тут продовжувати, школа для нас місце, де батьки залишають нас під наглядом вихователів, бо всьому, про що вчать у школі, можна дізнатися з любої точки у всесвіті. А потім, у старших класах, я пройшов тест "Визначення" і отримав ранг "Адаптоід".
-" Не зрозумів, а це що ще таке"
-" Тест, що проходять усі діти у вищіх класах, " Адаптоід", наприклад означає, що моє тіло та розум можуть адаптуватися до любої роботи або обставин. Тест не дуже важкий, в залі виставляють десять незручних локацій, і тобі потрібно за годину знайти зручне положення для тіла на кожній з локацій, наприклад мій результат 8 з 10."
-" А які, ще існують рангі?"
-" Які? Ну не дуже багато: "Робо-інженер", "Космо-мандрівник", Держ-діячь", але більшість людей стають " Мережевими янголами"."
-" І чим займаються ці "Янголи"?
-" Чим займаються? Ведуть свої сторінки у трафіку: вибирають собі гру, героя, прокачують його, заробляють трафік, виконуючи завдання, збільшують ранг. Ну ти зрозумів. Між іншим, гра " Початок XXI століття" , найпопулярніша у наш час."
-" Тобто, ти хочеш сказати, що більшість людей у майбутньому живуть у віртуальній реальності?"
-" Так, а що їм ще робити?"
-" А Facebook, ще існує?"
-" Так, це найбільше і найдавніше кладовище у трафіку. Кожен може зайти на сторінку, наприклад прадіда, та подивитися чим він жив, чим цікавився, про що думав. А на "гробки", ми усі зустрічаємося на їх сторінках, прикрашаємо, чистимо від спаму, спілкуємося, а недавно, справили діду нову іконку, заплатили 15000 токенів. Знаєш, у наш час існує теорія, що наш всесвіт також є одною з таких ігор, хоча вона і не доведена."
-" Ого, цікаво. А "Робо-інженери", що роблять? Хоча тут зрозуміло."
-" Так, "Робо-інженери" розробляють та лагодять роботів та транспортні девайси. " Космо-мандрівники" в більшості вправляються з звездолітами, ви здається називаєте їх дальнобійниками. "Держ-діячі" можуть працювати як вчителем, так і президентом в реальності, чи у віртуальній грі. Хоча існують і віртуальні монархії, наприклад найбагатша віртуальна країна Google. Ну а "Адоптойди" можуть в принципі займатися усім, чим хочеш. Але я вибрав військову справу, тому ще вивчив " теорію виживання" та "рукопашного бою", а ще я вивчив " базове управління космічними бойовими пристроями."
-" О, розкажи мені про військові простої."
-" Так, я на цьому знаюся." Він дістав з кишені шкіряні рукавички, та вдягнувши їх підняв шматок залізного прямокутника. Той був приблизно розміром 25 на 10 см.,  та 5 см., у товщину. В ньому було зроблено багато прорізів та дірок, з тої сторони, що довше, було чотири отвори у вигляді квадрата, потім плоский проріз, приблизно 5 на 0,5 см., потім виріз побільше, десь 6 на 3 см., а з верху і знизу від прорізу, чотири сквозні дірки, діаметром в см.. Потім перпендикулярні прорізи, два розміром 5 на 0,5 см., да ще один над ним розміром 5 на 1 см., ще два таких прорізи, тільки перпендикулярно, руба видно чотири дірки, дві діаметром в см., і дві в два раза більше.
-" Дивись, це імпульсний пістолет"
-"  Можна" - запитав я. Предмет опинився у мене в руках, хоча пістоль був відносно невеликим, важив він кілограмів тридцять. -"Ого, як ти стріляєшь з такої зброї?"
-" В мене є гідравлічні перчатки, збільшуючи сили людей до сорока разів"
-" А зброя ця руйнівна?"
-" Ну як сказати. Колись я був у "Музею транспорту", і бачив там літак Boing, здається, так от, з цієї зброї я  можу рознести такий літак, приблизно з трьох вистрілив, на максимальних показниках. Хоча, тут є і "режим живої сили", так от один вистріл пробиває захисне поле сьомого покоління, та жидку броню сорокового періоду



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Аркадій Квітень, 28-05-2017
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.04997706413269 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати