Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4453, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.238.107.238')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза порятунок від кінця світу-2013-розуміння

Golden Paradise ІІI

© Олег МАРИЦАБО Серый, 14-04-2007
Amadej Zero & Zeorgij Pontikl. Тема – та ж сама. Кінець світу. Чи початок? Я заплутався. Чому я з Богом? Я вірю і люблю Його за те, що він створив мене і решту людей. Бо якби він мене не створив, я б не міг споглядати за розмаїттям і чудовим розвитком усього того, що він сотворив для нас. Для нас, а не для себе. При цьому всі ми – частина його. І наступне покоління – велике прозріння. Колись я посвятив свою душу і переміг – це просто. Вчимося перемагати – на радість. Новий вік і благо Господнє? Цього не треба чекати – він уже прийшов. Хто не малюю – той нічого не має. І помирає мертвим. Гірше того, він помирає ненародженим. Любіть працювати (діяти), постійно будьте у творчому пошуку (творіть), станьте музою для інших (складайте музику душі). Це шлях до геніїв, які притягують геніїв. Це перший крок до ідеального світу гармонії, балансу і радості. Викорініть у собі диявола і відкрийте Бога – це другий крок. І друга дорога до Бога. Третій крок після другого – відкрита дорога до Бога. Четвертий – це Бог, а п’ятий – наступний. Ми підійшли до четвертого кроку впритул і нам залишилося лише стати Богами – для цього ліпіть із себе Єву із Адамом у мовчанні.
Panurgij zela bo le Ottava Ramona & oo Rano. Я літаю, співаю і танцюю – малюю візерункові малюнки і рятую світ. Ви такі ж, як і я – діти. Ви – Діти мудрості – Радості Квіті. І нового світу премудрості. Тому. В мене багато справ як вдень, так і вночі – немає дня і ночі. Тоді як удень я творю в матерії, вночі я творю духовно. І ніколи не сплю. А те, що закриваю очі і лягаю, ні про що не говорить. Я створюю такі обставини цілого механізму, щоб ви змогли відректися від чорного і білого, відкривши Нове Світло, Світло вашої душі Нової. Ера премудрості, воістину! Вам треба розвиток. Але. Якщо ви доходите до 2-го рівня духовного ступеню антропоургії, вам треба буде познайомитись із психофізичними можливостями вибору дороги: володіти низом чи творити в космосі. Так, вам може явитися диавол (один із демонів, які обирають більш-менш розвинених для своїх літургій) і пропонувати вступити у свою псевдо-армію противників Господа. Вам ніхто не заважає приєднатися до цього чи іншого демона, уклавши з ними псевдо-договір, де від першої до останньої сторінки (насправді більше сторінок – підводного каміння) порушуються ваші права як Господа (свобода вибору). У демонів (диаволів) є проблеми: нейтральні вони, бо не мають сіддхе (душі). Для того, щоб їх почали ідентифікувати, їм треба підвищення – шляхом заключення договору відібрати душу в того, хто її має. Завдяки договору, все багатство антропокосмосу по закінченні дії договору віддається власне демону. Диаволу можуть покласти клятву у вірності певному смертному, але ніколи – у вірності святої інквізиції. Бо немає інквізиції. Натомість є Вогонь і Внутрішнє Серце кожного з нас, де мовчить або говорить сам Господь Бог. Хочете ви чути Його Вогонь чи не хочете – теж питання. Якщо ви не чуєте, ви разом із демонами. Лише відрікшися від самих демонів, можна прийти вже до Господа Бога Всевишнього. Адські угодники все роблять навпаки: замість добра вони роблять зло, замість любові несуть ненависть, замість щастя – горе. Навіщо вам друзі-диаволи, коли сам Люцифер називає себе всемогутнім „Ми”? Я сам був Люцифером і Великим Диаволом, але навіщо робити зло із великої літери, коли можна робити велике добро із маленької літери „бог”. З іншого боку вам ніхто не забороняє бути з диаволами, оскільки Бог дарує абсолютну свободу вибору – він себе дарує. Бо сам Господь – свобода вибору. Більше того, він – багатоликий. Але. Якщо вам приносить блаженну радість зло творити – це ваш вибір. Але розумійте всі тут, хто зібралися, що ті, хто не з Богом – проти Нього. Таким чином, всі, хто з диаволом – проти мене. Я буду творити, зметаючи демонів на своєму шляху. І не важливо, буду я живий чи мертвий – я буду. Нічого не важливо – диавола не буде. Це точно – даю гарантії. Люблю грати в шахи – у мене все продумано вже на трильяди ходів уперед. Гросмейстер? Господь Бог. Який нічого не боїться. Напротивагу великому Творцю є слабкий Сатана, який насамперед боїться. Чого саме? Відступництва, наприклад. Якщо я і служив йому, то лише тому, що був занадто самовпевнений і твердий. Але я не служив йому. З іншого боку, навіть якби я і служив, то завдяки відступництву від нього я знаю всі слабкі місця і секрети диаволів, розголошення яких більше всього на світі боїться Сатана. Я розголошую секрети, бо не може бути зла. Я воістину відступив проти темних на бік світлих. І вам раджу. Ви, звісно, можете сидіти і без світла, але я раджу вам запалити Лампочку, після чого відкрити Внутрішній Вогонь, завдяки чому Здихатися Темних. Ми їх перетворимо на світлих, але до того нам слід об’єднатися у Могутню Гармонію і Баланс. І ми зробимо це. Темних більше не буде – принаймні тут. Хай живуть і творять одне на одному зло і нечисть, виливають смради і поносять повітря у сраці галактик, куди вони всі переправлені будуть завдяки нашим вічним думкам – духам. Сатана боїться чистої правди, бо він – нечиста неправда. І я зроблю так, щоб він був там, де може лише боятися, а всі заступники його особисто випорожнюватимуться на нього. Темні будуть сракою, а сам диавол сидітиме під нею, тоді як багно сиплетиметься йому на голову. Це не вода, яка точить камінь, але вона розтрощить мізки. Для того, щоб образумити грішного диавола і направити на шлях істинний. Навіть диавол має право на спасіння, прозріння і прихід у Великого Творця. Але до цього йому слід відпрацювати карму, очистити свій гріх, на що піде не одне тисячоліття. Людина – іграшка? Не думаю. Але коли думає людина, вона стає іграшкою. Велике очищення вже було на носі. Але у кого? І чи було? В усьому щось є. Але. Гнів руйнує душу. Кожна думка негативна руйнує вашу оболонку – тонкої енергії тіла. Єдиний спосіб залатати дірки – позитивні енергії, що з’являються завдяки утворенню позитивних думок, спрямованих на радість і щастя благоустрою. Нового суспільства блаженного. Вам, як живому жителю, хочу побажати в житті писати і малювати щось вартісне замість того, щоб грати зі мною в ігри. Хоча б це зрозуміло? Нічия. Я – щось типу як новий Ісус Христос? Не можливо. Нічого не можливо? Ні, можливо абсолютно все. Так? Перо слова – наша розмова. Де ти, колишній ідол? Здіймися над собою. Це буде Небо. В ньому ти будеш, коли ти не є. Небо і Земля стане Єдиним Цілим – принаймні для мене і тебе. Більше ти не запчастина Бога, а частина органів Творця Великого-Багатоликого. Плекайте в собі Любов – так ви зліпите в собі Господа Бога: перших на шляху вигляду Адама і Єви Нової Ери. Твій меч – слово. Наша розмова. В цьому є думка. В усьому щось є? Ви – світлі і чисті субстанції Духу Святого. А тепер повірте у Це – і станете Такими. Прозорими і небесними жителями сизокрилу земного із крилами небесними. Хай прийде Сизокрилий? Уже прийшов – ввійшов у вас. Тепер сидить. Будіть його і йдіть із ним у подорож – це ваша подорож. І ведете ви. Веди? Перемога ваша. Перемога і нове одкровення Земне. Від того, що Небесне. Ібо же воцариться Справедливість на Землі, Мир і Щастя в Небі, Земля стане Небо, а Небо – це новий етап Землі. Перетворення і вічне життя – багатолике і прозоре, в мирі злагоди-любові. Але не для всіх. Приєднуйтесь до нашої Армії Позитиву – інакше абсолютно всі ви у негативі. Що краще? Добро. Воно краще, ніж зло. Логічно, але факт. Небесна арифметика не така мінлива, як у вас. Коли ви станете Небом, ви станете краще. Це буде так. Халі!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Початок.

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Світлана Кедик, 14-04-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69689178466797 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …