Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 44016, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.22.181.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза не знаю жанру

автовокзал

© уляна задарма, 04-02-2017


...у мене було вільних дві години. З усіх розваг - українсько-англійський словник - 45 тисяч мовних одиниць з іншої планети...
Автовокзал у сутінках трохи нагадував велетенський скляний акваріум, а в ньому - повне відро риби. Різної... Живої, хижої...
...на словнику концентруватися не вдавалось - іншомовні слова були гарні, але порожні, як обгортки від цукерок. І невмолимо чужі.
Раз у раз голосом господнім над автостанцією лунало "...з 6-ї платформи відправляється... " або "...рейс номер такий-то відмінено... Прохання повернути придбані квитки..."
...на сусідній з моєю лавці сиділа бабусечка. З тих, у кого - "збій в системі", "криша поїхала", "не всі вдома" ...Вона була у великій хустці - зеленій з квітами - і грубих чоловічих черевиках. Брудних і скособочених.
У неї були світлі голубі очі, якими вона дивилася кудись крізь молекули і атоми цього світу, і розмовляла з видимим тільки їй співрозмовником - здається то був Янгол - так лагідно щось пояснювала, благально дивлячись крізь мене, стискаючи у вузлуватих руках край хустки.
... пасажири виходили і заходили.
... голос господній лунав під стелею залу.
... двоє за столиками їли холодні чебуреки, просякнуті пересмаженою олією.
- прости-сохрани божечку мій ясний як то йти дорогою гріха а ковбаса
так пахне милом,господоньку ясний, врік-ся ми а-яаа...."
... occur (e/ke: )-траплятися, спадати на думку
... 17.23
... пасажири виходили і заходили...
... голос господній лунав під стелею залу...
... над порожніми столиками коло буфету гойдався липий запах пересмажених чебуреків
... - що ти дивишся на мене крила свої розправ, чубатенький, бо хижо хожу а-яа ніц ти не можеш господоньку ясний хіба дим оно не бачиш...
...intangible ( in/teandjebl )- невідчутний,невловимий
...17.29
...пасажири виходили і заходили
...голос господній лунав під стелею залу
...муха, яка невідомо звідкіля вилетіла, - товста і "ділова"- пробіглась по столу, під"їдаючи крихти і масні сліди на білому пластику стільниці...
...біжу -м біжи -и-ишшшшш тьху-тьху-тьху вчепилися-м в крила білі
господоньку реп"яшків налипло та ж не одвертай лиця,поможи бо на карку зілля ми росте і болить аж пече господоньку
...intend (in/tend) - мати намір, мати на увазі
...17.41
..пасажири виходили і заходили... різні: веселы, похмурі, сірі, з валізами і без...
...голос господній - спотворений ледь динаміками - лунав під стелею залу
- муха гуляла шибою, по якій з другого боку стали повільно сповзати
змійками потьоки води - почався дощ
- ой кажу ж тобі почуй яка мені тут історія приключилась.бо каже вона що я народжу пса,а якого пса не каже - каже Господоньку мій що свічку треба в головах поставити...
... prank ( prenk)- жарт, містифікація...
...18.03
вибух пролунав несподівано
....потім.................................стало.....................................темно.............................. і.... тихо....................жжжжж....жжжжжжжжжжжжжжжжжж....

я сижу в щілині між пластиковою рамою вікна. Мені страшно. Здається - усі шість лапок цілі. Хоботок трішки судомить, бо вдарила об краєчок перевернутої склянки, коли раптом повітря струсонуло і підкинуло.
...треба почекати, доки всі заспокояться - жжжжганяють бігають туди-сюди...і вляжуться ці порох і дим... болять вусики... тільки не забути. де лежить шматок чебурека... Пахне чимось таким... Новим...
Це оті пахнуть - захляпані, облиті червоним соком, мов тріснуті помідори... Метушня...
Тільки бабка - ота сидить незорушно на лавці і далі тримає за руку Білокрилого.
Обличча її - хоч і в сірих плямах тепер - незмінно світле, губи ворушаться, а Отой - Білокрилий - слухає уважно і посміхається...

... - господоньку мій чи то мені голова трісла йой-ми знову треба лице вмити - свяченою водою така дівочка і три хлопчика он лежать як тото крізь них уже галуззя росте господоньку мій аж до небця твого.... світ падає чи ж не бачиш?
жжжжж...
...jjjjjjjjjjj.....
18.46
..автовокзал

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

перевтілення

© Андрій Вовна, 05-02-2017

[ Без назви ]

© ВЛАДИСЛАВА, 05-02-2017

[ Без назви ]

© Олена , 04-02-2017
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.97473692893982 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …