Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 44007, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.231.217.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Lake

© Валерій Хмельницький, 02-02-2017
     За черговим поворотом перед очима Кевіна зненацька вигулькнуло величезне озеро з чистою прозорою водою, оточене зі всіх сторін височенними горами. Пейзаж був просто неймовірний.
     Кевін припаркував свій «FORD Explorer» збоку біля дороги, одразу ж за «Jeep Patriot», який вже стояв тут, вийшов із машини, підійшов до озера і сів на стовбур дерева з обдертою корою, відполірованого до блиску.
     За кілька метрів від берега в озері купались, очевидно, ті, що приїхали на «Jeep Patriot» - юнак і юнка. Спочатку Кевін бачив лише їхні голови над водою, але, коли юнка пірнула, блиснувши незагорілою білизною звабливих опуклостей дівочого тіла, зрозумів, що одяг на ній геть відсутній. За логікою, він мусив тоді бути відсутній і на юнакові.
     «Можливо, я випадково проїхав якийсь просторово-часовий портал і потрапив у земний рай, де й досі гуляють первісні Адам і Єва?» - пожартував подумки Кевін, складаючи план дій на випадок, коли перші люди на Землі нарешті захочуть вийти на берег.
     Тим часом сонце пригрівало все сильніше, і Кевіну теж закортіло пірнути у холодну озерну блакить. «Хм, але як це зробити?» – задумався він. Звісно, можна було вдягти плавки, але із солідарності з тими, що прибули сюди раніше, правильніше зняти весь одяг. З іншої сторони, можливо, вони купаються так тільки тому, що раніше тут нікого не було. Тоді Кевін для початку зняв лише сорочку і, акуратно склавши її, примостив на колоді.
     «А, та що мені, зрештою, не цноту ж втрачати!» - нарешті наважився він, стягнув додолу джинси разом із трусами і, високо підіймаючи ноги, з шаленим плюскотом побіг у воду.    
     Юнак і юнка, які досі були зайняті виключно одне одним, здивовано витріщилися на нього і заусміхалися. Тоді продовжили обійматись і цілуватись, час від часу кидаючи в його сторону зацікавлені погляди.
     Кевін, щосили намагаючись не звертати на це уваги, потужними ривками поплив до середини озера.
     Коли він нарешті повернувся на берег, парочка вже розташувалась на гладкому камінні недалеко від нього і засмагала долілиць. Окинувши оком струнку фігурку оголеної дівчини, Кевін підійшов до колоди, на якій лежав його одяг, і став обличчям до сонця. Трішки обсохнувши і зігрівшись, видобув із кишені джинсів пачку «Marlboro» та запальничку «Zippo», припалив і зробив глибоку затяжку.
     Чудовий пейзаж навколо озера практично перестав цікавити Кевіна , оскільки всю його увагу поглинули випнуті білі сіднички і стрункі засмаглі ніжки юнки. Здавалось, на такий пейзаж він міг би дивитися вічно.
     Допаливши цигарку, Кевін пошукав поглядом місце, куди міг би викинути недопалок, і, не знайшовши пристойного варіанту, пішов до машини, де була попільничка. Заодно відчинив багажник, дістав звідти великий рушник із тропічними візерунками і написом Hawaii та, повернувшись до облюбованого стовбура дерева, постелив на гаряче каміння рушник написом назовні і ліг на нього горілиць, аби теж трохи засмагнути.
     Під ласкавим промінням сонця заплющив очі і, втомлений запливом до середини озера, здається, заснув, оскільки, коли знову їх розплющив, то зауважив біля юнака і юнки ще двох дівчат. Одна з них, із вогняно-рудим волоссям, вже теж повністю позбулась одягу, відкривши вітру і сонцю, а також поглядам присутніх, ідеальну, засмаглу до кольору шоколаду, зграбну фігурку з високо піднятими грудьми, на яких чітко вирізнялись набубнявілі соски, а друга, білявка, була вдягнута у світлу футболку і вигорілі на сонці коротенькі шорти. Відкриті частини її тіла повністю гармоніювали із одягом - очевидно, досі до них ще не торкалося сонячне проміння. Хлопець і дівчата сиділи в колі і були заглиблені у якусь дуже цікаву настільну гру – такі тепер популярні серед молоді. За стіл їм правив великий гладкий камінь.
     Підвівшись, Кевін знову потягся до джинсів, аби запалити ще одну цигарку, і задивився на озерну гладь. Але його увагу відвертали вигуки, що час від часу долинали з боку веселої компанії, і, звісно, оголена краса дівчат.
     Дівчина із шоколадною засмагою, напевно, помітила це, оскільки встала і попрямувала до нього..
     «Можливо, хоче зробити мені зауваження, аби не витріщався так на голих дівчат?» - засмоктало Кевіну під ложечкою, та все одно він був не в змозі відірвати погляду від її нестерпно привабливого тіла.
     - Hi! How are you? – привіталась дівчина, наблизившись до Кевіна.
     - I'm fine, and you? – відповів він, засліплений дівочою вродою: випнутими вперед тугими налитими грудьми, впалим підкачаним животиком і кучерявим темним трикутником внизу. Доповнювали всю цю красу звабливі лінії силуету.
     - Also good! – усміхнулась краля, втішена непідробною увагою Кевіна.
     І, подаючи ніжну долоню для потиску, промовила:
     - I'm Carolyn.
     - Hi, Carolyn! Very glad to meet you! – потиснув Кевін обережно кінчики її пальців і наважився на комплімент, - You're just incredibly beautiful girl!
     - Oh, thank you very much! – щасливо засміялась Керолайнн і її карі очі спалахнули неймовірною звабою.
     Кевін схаменувся, що, розгубившись, зовсім забув відрекомендуватися
     - Oh, sorry, I have not introduced himself… I'm Kevin.
     - Hi, Kevin! Mutually! – широко усміхнулась Керолайн і запитала, - You are not very sad? Want to join us?
     - I agree! – не зміг приховати своєї радості Кевін.
     - Come with me! – із щирою усмішкою запросила дівчина.
     Вона повернулась і пішла попереду, а Кевін, захоплений чарівним виглядом її наче вирізьбленої з мармуру спинки, тугих сідничок і струнких ніжок, потягся за нею, наче бичок на мотузці.
     Коли вони наблизилися, дівчата приязно заусміхались, а хлопець підвівся і потиснув Кевіну руку:
     - Hi! I'm Allan.
     - Hi, Allan! I'm Kevin, – знову відрекомендувався Кевін.
     - Hi, Kevin! I'm Elizabeth, - помахала йому грайливо рукою супутниця Аллана, залишаючись сидіти.
     - Hi, Elizabeth! - усміхнувся Кевін до Елізабет і повторив її вітальний рух рукою.
     Вдягнена білявка, опустивши скромно очі, промовила:
     - I'm Isabella.
     - Hi, Isabella! - привітався Кевіна із нею кивком голови.
     Трохи затягнута церемонія знайомства нарешті завершилася.
     - Very glad to meet you all! – звернувся Кевіна до всіх разом.
     - Mutually! – відповіли вони хором і весело засміялись.
      - Let's go swimming! – запропонувала Елізабет компанії і піднялась на ноги, спершись на руку Аллана.
      Не чекаючи, доки інші їх підтримають, Аллан та Елізабет побігли до води. Керолайн нетерпляче покликала і Кевіна:
     - Catching up!
     Той поглянув на неї і звернувся до білявки:
     - And are you not go?
     Ізабелла, секунду повагавшись, спочатку стягнула донизу шорти, під якими не виявилось білизни, а тоді сміливо, не відвертаючись від Кевіна, потягла через голову футболку. Кевін замилувався красою стрункого дівочого тіла з чудовими грудьми ідеальної форми і світлим трикутником внизу живота. Дивовижно, але блискавичне роздягання Ізабелли чомусь вразило Кевіна більше, аніж момент знайомства із уже раніше оголеною Керолайн.
     Взявшись за руки, вони утрьох - Керолайн зліва, Ізабелла справа,  Кевін посередині, - весело побігли наздоганяти Елізабет та Аллана.
     Коли всі нарешті вилізли з води, Кевін пішов до стовбура дерева і взяв рушник, аби розміститись поряд із компанією, яка вже лежала на різноманітних рушниках і засмагала. Кевін постелив свій скраю, біля Ізабелли, і теж ліг.
     Сонце поволі змінювало свій нахил, і всі час від часу вставали і перестеляли рушники так, аби сонце було позаду. В якийсь момент п'ятки Ізабелли  опинились просто перед очима Кевіна.
     Піднявши голову, той між стрункими ніжками Ізабелли зауважив на диво красиві губки, ледь приховані світлим кучерявим волоссячком - і вже не міг відірвати від них очей.  Ізабелла, певно, відчула на собі палючий погляд хлопця, оскільки озирнулась на нього і лукаво усміхнулась. Тоді повільно перевернулась горілиць. Кевін спаленів від сорому (хоча б, здавалось, чого вже соромитись повністю оголеному хлопцю поряд із повністю оголеною дівчиною?) і хотів повторити рух Ізабелли, але збуджене в цей момент чоловіче єство стримало  його від цього.
     Кілька разів всі ходили купатись і знову повертались до своїх рушничків, аж поки добряче не зголодніли. Аллан з Елізабет та дівчата витягли зі своїх рюкзаків сендвічі та фрукти, не забувши запропонувати і в цей момент. Тут Кевін пригадав, що в багажнику машини у нього про всяк випадок завжди є пару упаковок "Budweiser", і запитав у компанії:
     - Beer want?
     - Of course, we want to! - зраділи всі, і, щойно він приніс обіцяне, з насолодою почали поглинати сендвічі, запиваючи їх смачнючим пивом.    
     Після випитого Кевіну знову закортіло запалити цигарку. Він встав і рушив у напрямку стовбура, де залишив свій одяг.
     - Kevin, you go to smoke? Then wait us! – гукнула йому Керолайн.
     Кевін зупинився і зачекав дівчат. Всівшись на стовбурі поряд із Кевіном, вони дістали дамські цигарки «Hilton Gold», а той гречно простяг їм вогник свого «Zippo»,
     Керолайн та Ізабелла виявились студентками Каліфорнійського університету, котрі вирішили на канікулах подорожувати  по Америці автостопом. Коли вони попросились на одній із зупинок в машину Аллана та Елізабет, ті запропонували їм відпочити разом на чудовому віддаленому озері, подалі від людських очей, оскільки хотіли спробувати засмагати і купатись голяка. Одні знайомі колись переконали їх у перевагах такого відпочинку.  
     Керолайн та Ізабелла, спочатку провагавшись, все-таки пристали на  пропозицію Аллана та Елізабет – і не пошкодували. Адже відчуття, коли ласкавий літній вітерець обвіває все тіло без жодної ниточки на ньому, а тепла водичка обіймає кожну клітинку під час купання, не йдуть у жодне порівняння з тим, коли на тобі є нехай хоч і крихітний, але все-таки купальник.    
     Кевін, що сьогодні вранці теж вперше спробував повністю роздягнутись на березі озера просто із солідарності з тими, котрі прибули сюди раніше за нього, гаряче погодився із дівчатами – так, жодного порівняння! Причому, казав Кевін, навряд чи йому відтепер захочеться бувати на «текстильних» пляжах («текстильники» - саме так прихильники голого відпочинку співчутливо називають тих, котрі ще не спробували такий екстремальний для них вид відпочинку і на берегах водойм досі перебувають у купальниках)  – адже при поверненні сучасної людини до витоків людства в образі Адама і Єви звикання стовідсоткове з першого разу, як у найсильнішого наркотика.
- And you know how to keep a secret? – раптом запитала Ізабелла у них обох.
- Of course! – відповіли здивовані Кевін та Керолайн.
-         Then listen, - і Ізабелла розповіла їм свою надзвичайно цікаву студентську історію.
     Одного разу на літніх канікулах вони вирішили всією групою піти в гори. Там їх зненацька застала дуже сильна злива і гроза. Не встигши ніде сховатись, всі змокли до ниточки і змерзли, як цуцики. Спускаючись із гір, натрапили на сауну і, недовго думаючи, побігли туди зігрітися. Заодно зняли з себе абсолютно весь одяг, аби він висох у гарячій сауні.
     О, якби ви тільки знали, в якому захваті були хлопці, побачивши всіх своїх одногрупниць у чому мати народила! Цей захват дівчата могли навіть побачити наочно – у кого який і наскільки. Сміючись, студентки ще більше запалювали одногрупників, пропонуючи їм лягти на лавочки у сауні і зробити масаж. Але, коли якийсь збуджений до знемоги студент вже хотів вхопити масажистку і зробити і їй масаж, тільки трішки інший, та стрибала в холодний басейн. Хлопець – за нею, але, оскільки вода була надзвичайно холодною, то миттю гасила і його збудження, і запал. І це теж було видно дівчині не менш  наочно крізь прозору і чисту водичку.
- And then you guys will not laugh? – виникло запитання у Кевіна.
- No, on the contrary, more respected! – засміялась Ізабелла, - Perhaps because we are so bold and without complexes.
     Тоді Керолайн розповіла і про свій досвід.
     Якось на вулиці Лос-Анджелеса Керолайн зупинив високий вродливий чоловік і засипав компліментами з приводу її юної краси. Відрекомендувався фотографом. Дав свою візитку і попросив, аби вона навідалася до нього в студію в якості моделі. Керолайн роздумувала кілька днів, тоді таки наважилася і зателефонувала. Домовились на наступний день. Спочатку він фотографував її обличчя у різних ракурсах, тоді попрохав, аби вона продемонструвала трохи більше свою сексуальність і, крок за кроком, непомітно умовив її роздягнутись повністю. Керолайн паленіла від сорому, але виконувала всі його розпорядження. Наступного тижня фотограф зателефонував і запропонував їй знову завітати до студії, на цей раз - аби оцінити результат їхніх спільних зусиль. Світлини вдались просто на славу і були такі ж неймовірні, як і краса Керолайн. Зворушена Керолайн отримала у подарунок портфоліо, натомість підписала договір, в якому давала дозвіл на публікацію її світлин у глянцевих часописах, а також демонстрацію на виставках.
- You may have seen them somewhere, - лукаво усміхнулась вона до Кевіна та Ізабелли.
- Maybe, - задумано відповів Кевін, силкуючись пригадати, чи й справді він, бува, не зустрічав на фотовиставках чи в глянцевих часописах світлини Керолайн. Йому ж ніколи навіть на думку не спадало, що він міг би зустріти в житті красуню з обкладинки глянцю.
      "Оце так пригода!" - захоплено подумав Кевін

    - і прокинувся від лагідної мелодії будильника смартфона, виставленого на п'яту годину ранку.  
     Сьогодні був вихідний і Кевін запланував поїхати на віддалене озеро, куди його вчора покликали друзі, пообіцявши незабутній відпочинок.
     Кевін зіскочив із ліжка і став під душ. Тоді нашвидку вдягнувся, поснідав, спустився в гараж на перший поверх і сів за руль автомобіля, в якому ще звечора поскладав усе необхідне. Двері гаража відчинилися і зачинилися за ним автоматично.
     "Можливо, мій сон виявиться пророчим?" - посміхнувся подумки Кевін i, коли його «FORD Explorer» вихопився на автостраду, м'яко натиснув на газ.
    
27.01 - 22.02.2017

Примітки:

*Lake (англ.) - Озеро

** Hi! How are you? (англ.) – Привіт! Як справи?

*** I'm fine, and you? (англ.) – Чудово, а в тебе як?

**** Also good (англ..) – Теж добре.

***** I'm Carolyn. (англ..) – Я – Керолайн.

****** Hi, Carolyn! Very glad to meet you! (англ..) – Привіт, Керолайн! Дуже радий знайомству!

******* You're just incredibly beautiful girl! (англ..) – Ти просто неймовірно красива дівчина!

******** Oh, thank you very much! (англ..) – О, дуже дякую!

********* Oh, sorry, I have not introduced himself! I'm Kevin.( (англ..) – Ой, вибач, я забув відрекомендуватися! Я- Кевін.

********** Hi, Kevin. You do not very sad? You do not want to join us? (англ..) – Привіт, Кевіне. Тобі не сумно самому? Не хочеш приєднатись до нас?

*********** I agree! (англ.) – Я згоден!

************ Come with me! (англ..) - Пішли зі мною!

************ Hi! I'm Allan. (англ..) - Привіт! Я - Аллан.

************* Hi, Allan! I'm Kevin. (англ..) – Привіт, Аллане! Я – Кевін.

************** Hi, Kevin! I'm Elizabeth. (англ..) – Привіт, Кевіне! Я – Елізабет.

*************** Hi, Elizabeth! (англ..) – Привіт, Елізабето!

**************** I'm Isabella. (англ..) – Я – Ізабелла.

***************** Hi, Isabella! (англ..) – Привіт, Ізабелло!

******************* Very glad to meet you all! (англ..) - Дуже радий з вами познайомитися!

******************** Mutually! (англ..) – Навзаєм!

********************* Let's go swimming! (англ..) – Ходімо плавати!

********************** Catching up! (англ..) – Наздоганяймо!

*********************** And are you not go? (англ..) – А ти не йдеш?

************************ Beer want? (англ.) - Пиво будете?

************************* Of course, we want to! (англ.) - Звісно, будемо!

************************** Kevin, you go to smoke? Then wait us! (англ.) - Кевін, ти йдеш палити? Тоді зачекай нас!

************************* And you know how to keep a secret? (англ.) – А ви вмієте зберігати секрет?

************************** Of course! (англ.) – Звісно! .

***************************** Then listen (англ.) – Тоді слухайте

******************************  And then you guys will not laugh? (англ.) – А хлопці потім з вас не сміялись?

******************************* No, on the contrary, more respected! (англ.) – Ні, навпаки, ще більше почали поважати.

****************************** Perhaps because we are so bold and without complexes (англ.) - Напевно, за те, що ми такі сміливі і без комплексів.

******************************* You may have seen them somewhere (англ.) – Можливо, ви їх десь і бачили.

******************************** Maybe  (англ.) – Можливо.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Максим Т, 05-02-2017

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
©  , 02-02-2017

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Avtor, 02-02-2017

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Владислав Асмус, 02-02-2017
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8693859577179 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …