Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40919, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.85.215.164')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза пародія

Ні, ні і ще раз ні.

© Аркадій Квітень, 02-06-2015
Він був завжди поруч: красивий, благородний, показний. За ним я була, як за кам’яною стіною. Всі завидували моєму щастю. Я його водила до подруг в гості, вони ж, суки, лише крутили хвостами та стріляли в нього своїми безсоромними очима. Мені подобалося доводити їх до божевілля у своїх заздрощах. Іноді навіть хотілося крикнути йому «фас», щоб ці дурепи відчули на собі його силу м’язів, його солодкуватий слизький язик від дотику якого вона й сама завжди впадала у любовний транс. Але вона тримала його на короткому повідку, а коли він, теж вильнувши хвостом, починав лащитися до тих сук, вона так натягувала повід, що він аж харчав винувато зиркаючи на неї своїми звабливими очима.
Я його любила несамовито: годувала всякими смаколиками, купала, чесала, переймалася його дорогоцінним здоров’ям і вірила, вірила йому, негіднику, як остання дурепа, а він лише чекав слушного моменту, щоб зрадити мені з закошланою і зовсім непоказною ссссукою. І що він найшов у неї такого, що в мене зась? Вона дзиґою крутнулася перед дзеркалом. Я лише не вмію скавучати під його прискіпливим поглядом, а все ж інше є. Може вона вміє щось таке, до чого я додуматися не змогла, заради задоволення його стервозного его? Ні, ні і ще раз ні – я вмію все, а тому нізащо не пробачу йому цієї зради, якщо він, одумавшись приповзе до мене навіть на колінах, як він повзав раніше, коли я, надувши губи, комизилася, вдаючи, що болить голова. Вона, в розпачі з усього маху шваркнулася лобом об одвірки та так завзято, що аж іскри посипалися з очей на підлогу. В кімнаті стало світло, хоч голки збирай. Набита гуля була такою, що затьмарила горе від його зради.

Вона прокинулася в холодному поту. Жахливий сон ще декілька хвилин будоражив її бурхливу уяву. Він лежав поруч і хропів, як неземне чудовисько. Вона мацнула рукою лоба, де мала бути уявна гуля, заспокоїлася, перевернулася на другий бік, заплющила очі і знову впала у водограй жіночих ревнощів.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олександр Гошилик, 02-06-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69450497627258 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …