Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40912, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.14.70.203')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза жерсть

ЕКЗЕКУТОР

© Аркадій Квітень, 01-06-2015
Петрик змалку добре уяснив собі, як домагатися своєї зверхності над татком чи матусею. Якщо звичайним плачем і диким завиванням не вдавалося розчулити батьків на виконання якоїсь дитячої забаганки, що мала досить великий діапазон: від шоколадних цукерок і до робота спайдермена, він вдавався до останнього аргументу – снопом падав навзнак, так, що аж лущала голова, істерично дриґав ногами, заливаючись при цьому проникливим високочастотним репетом від якого в дорослих кров стигла в жилах. «Малий екзекутор» - казали люди вгледівши такі витівки в магазині, чи в іншому людному місці. Хлоп’я, отримавши те чого домагалося, вмить змовкало і божевільний репет змінювався на пронизливий хвацький сміх задоволення від своєї перемоги над слабодухими батьками.
Підростаючи забаганки Петрика теж підростали в решті-решт акумулюючись на дрібних каверзах заради банального задоволення - творити зло. Особливо, в літку, хлопець полюбляв їсти банани, а кожушки з них він не викидав у смітник, як завжди роблять виховані діти, а збирав у целофановий кульок, потім, їх, підступно, заради розваги, розкидав у публічних місцях, фільмуючи на свій смартфон падіння невдах-пішоходів, котрі, послизнувшись, не жаліли слів на прокляття пройдосі. Особливо сміхотворні піруети з фізичними ушкодженнями бідолах, він відразу ж вкидав у Мережу, що спричинило масовий ажіотаж серед любителів гострого нервового збудження. Каверзи набули міліонних переглядів, а глядачі вимагали, ще більш жахливіших сцен насилля заради підживлення вади любителів садоманії та психопатичного ексгібіціонізму.
Коли Петрик виріс, він вже був знаменитим, на всю Мережу, Петром-екзекутором, ось тоді він і вирішив присвятити себе забавам заради екзальтації віртуальної публіки елементами садоманії. Він став на собі випробовувати, та фільмувати больові страждання людини, наприклад: при затисканні пальців у притвор дверей. Після детального перегляду файлу у Youtube, з почутим хрустом фаланг і коментарем больового відчуття, а потім відновлення кісток з накладанням гіпсу, глядачів охопила справжня ейфорія насолоди від садомозахізму. Петро-екзекутор був на вершині слави від своїх сцен насилля, а тому вирішив з метою досягнення найбільшого ефекту враження віртуальних збоченців, посадити себе на палю з викладенням процесу страждань в он-лайн режимі.
Для само екзекуції він знайшов підходящу осику і загострив її так, що було можливо нанизати на неї навіть горобця, а потім, ввімкнувши камеру, не без перешкод фізичного характеру, всівся на саму вершину шпичака.
Жах від побаченого сколихнув увесь віртуальний світ. Дози отриманого кока-барбітурату вприснутого у кровотоки прихильників садоманії, вимірювалася сотнями кілотонн в тротиловому еквіваленті. Кайф від побаченого зашкалював.
Саме під час вирішального експерт-ефекту на голову ентузіаста-екзекутора всівся голуб і став наполегливо клювати його в тім’я, немов збирався достукатися до розсудливості новатора в сфері віртуальних розваг. Петро мотнув головою – голуб сидів непорушно вчепившись кігтями в його шевелюру продовжуючи свою благу справу. Потім він, вже ослабленою рукою, все-таки змахнув голуба, але, втративши рівновагу, сам гепнувся на грішну землю, підірвавши своїм невимушеним стражданням Мережу.
Ефект з палею потерпів фіаско.
Петро-екзекутор, очухавшись, лаяв, на чом світ стоїть, голуба кайфолома.  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Михайло Нечитайло, 08-06-2015

правда життя...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© George, 04-06-2015

Анатолію,

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Наталка Ліщинська, 02-06-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ВЛАДИСЛАВА, 01-06-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Viktoria Jichova, 01-06-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0610718727112 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …