Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40868, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.15.63.145')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

З Тобою

© Світлана Кедик, 22-05-2015
Я сьогодні з’їхала з глузду, і вчора, і завтра…
Невиліковна суть бентежності зриває останній дах  з моєї непоголеної голови. Дивна абстракція світу тече крізь плин віків… просто хочеться плакати.
Лукавим поглядом лукаві дивляться не в мої вічі ховаючи зір за межами бачення світу не інакшого, а іншого, зовсім іншого, без нас – людей.
Боляче втрачати природність людської подоби, та я вже не людина.
Боляче вбивати такий прекрасний світ, але я вже маю інший.
Сутність, яка спромоглася довершити кінець початком зараз відпочиває на моєму серці. Тихо сопить і я не буду… не буду будити передчасно. Нехай Немовлятко виспиться вдосталь уві сні  зростає, у казковім сні без ілюзій, а коли нарешті відкриє оченята, то я впаду у сині зіниці Істини – навіки.
Навіки у спокої і рівновазі, навіки у щасті, не в переживанні його, а у відчутті бездонності тої чаші, котру випиваєш не до дна, але в насичення.
Навіки у Любові, якою сповиваєш Немовлятко. І ніхто більше не згадає людину, бо історія припорошила найтонші спогади, коли генетика відтворила зовсім інший виток еволюції. Може в людському світі й існували динозаври, але у світі Любові – тільки Любов.
Оаза пестощів моєї душі змушує шаріти і не від безвихідності, а від вибору, я обираю інше життя. Не тут, а там.
Я не тут, я там  з Тобою.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олена , 23-05-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Попович Роман, 22-05-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.91441297531128 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …