Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40792, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.205.5.65')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Альтернативна історія

День Перемоги чи Велика Поразка

© George, 09-05-2015
Опубліковане Пророцтво – це або інсайдерська інформація,
або дедуктивно-індуктивний розрахунок, хоча здебільшого це просто така собі дурня.
Чомусь саме дурня зправджується найчастіше


Поїзд Левів-Хиїв сонно дер паси кривими ребордами із архаїчних рельсів, і здавалося, що черговий зойк вимученого заліза ось-ось перейде у тотальний тріск та ревище неминучої аварії. Перелякана пара молодят із Імлистого Ольвіону тривожно спостерігала за моєю реакцією. Їм було дуже лячно. Авжеж, лячно – бо ті стогони і завивання пораненого вагона не залишали байдужим нікого. Отож, не бажаючи страшити юних мандрівників, намагався поводити себе  спокійно та невимушено. Та це було нелегко. Поїзд який ніколи не видавався безпечним і вигідним - цього дня і зовсім сказився. Хоча, можливо мені просто передалась якась частинка жаху подорожніх з Британки.  
Правду кажучи, за майже годину нашої спільної подорожі мені вже вдалося добряче розважитись. За «кращим» рецептом дурника Задорного, пожартував про призначення відра із залишками хлорки, яке мальовничо висіло над унітазом значно ускладнюючи  виконання  акробатичних трюків  справляння природних потреб. І т.д. і т.п.
Які ж тупенькі ці Британіки. Все у них однофункційне. Поїзди – просто возять, літаки – тупо літають. Автомобіль – це просто засіб для пересування, а дім – місце для вигідного життя. Університети – заклади, де здобувають освіту. Все так примітивно і неускладнено.
Смішно, аж до чорної заздрості.
Несподівано все стихло. Поїзд почав рівномірно похитуватися, світло ліхтарів перестало мерехтіти, шум знадвору вщух – було таке враження що ми вповзли у пухку вату.
Виглянув у вікно. Все огорнув щільний туман, який освітлювався наче зсередини тьмяно-сірим світлом.
Повернув голову і зауважив, що моїх попутників немає Щезли. Ні не вийшли, бо двері тамбура були зачинені. Повільно піднявся і розчахнув двері. І мало не впав. За дверима була темінь – ні вагона, ні дороги, ні зірок. Просто темрява, яка здається щосили намагалась зазирнути у купе.
Рвучко шарпнувся назад, затраснувши двері…
Зиркнув у вікно. Імлистий туман приховував пропливаючі ліхтарі вздовж яких плавно похитуючись простував наш поїзд. Наче все і Ок.
Повільно спробував відчинити знову двері і заледве почав, як повітря почало із свистом виходити назовні. Знов затраснув двері і присів. Отакої.
Пригадалося із Мацьо Басьо
…жаба в ставку плюснула – чули ви таку ?
Ого. В стані шоку оглянув вагон. Все ніби як звичайно.
На столі залишились газети. Погортав. Дати майбутні – 2016-2050 роки…
Взяв у руки і подав читати. То було щось.
Втеча президента Пуцькіна до Катаю.
Путресбург охоплений повстанням.
Уряд втік з Саскви.
Рашка охоплена розпачем.
Кавкас повстав і розширив територію.
Кубинські касаки відступають під ударами Градо-Буратін кавкаських регулярних військ і просяться на мові до Країни…
Катайці ввели ввічливих х…йвейбінів аж до Ура-гір…
Кілінінсберг провів референдум і одноголосно став на коліна в чергу до Німої Меччини.
Жовтень 2017 – 100 років з дня Червоного Оберту. Рашці піплик.
Голодні йдуть сотнями тисяч аж до Великої Донеської Стіни.  Людоїдство, все всіяно мертвими тілами.

Червоний дракон напився сакральної жертви рашистів і набубнявів для останньої Битви.
Локальна  катастрофа в Жовтостоунському парку, супервулкан, рецесія у Країні Золотого Тільця, Загальний компьютерний колапс – і на кілька десятків років світ відкинуто в минуле…
Країна Червоного дракона впала в тотальну безграмотність, стоять пусткою колись мільйонні міста. Голод та розруха вдарили наче торнадо.
Роботизовані війська золотого мільярду проводять тотальні чистки Світу за повного контролю медія.
Новий порядок. Концентація кисню далі падає. Зникли бджоли і протягом десятка років фауна практично вмерла.
Моря опустіли. Природні катаклізми посилилися.
Прийшов Мессія. А рятувати вже майже немає кого.
Тисяча років царства Божого і все відбудовано. Настав Рай.
Отут і прийшов Антихрист.
Він показав, що люди можуть бути не просто рівними і богами, а вищими богів…Всі пішли за ним. Класична казочка про розбите корито - «і щоб рибка була у мене на посилках».
Та недовго музика грала. Знов прийшов Мессія із Славою і одним ударом знищив усю потолоч.

Файли стертих було відновлено і після антивірусної перевірки – одних повністю видалено, а для решти, хто пройшов тест наново було створено Нову Землю і Нове Небо.
…А допіру минула лише секунда Вишнього.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
©  , 16-04-2017

Хе, оптимістично!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 15-05-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ігор Скрипник, 11-05-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Аркадій Квітень, 11-05-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Михайло Нечитайло, 09-05-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Viktoria Jichova, 09-05-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.2216601371765 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …