Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 39831, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.79.70')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Ацетон

© Ganna, 03-12-2014
Десь чути запах ацетону. Сиджу. За вікном буря.Смішно. Я сама в кімнаті де пахне ацетоном.  Шукаю його. Відчайдушно чекаю його дзвінка. Ніби останню надію на порятунок. Вже три роки триває наш роман. А мені хочеться сім'ю , дітей, які бігаючи розбивали посуд, ламали іграшки і ввечері з нетерпінням чекали казки, пухнастого кота який би дряпав диван, чоловіка...мабуть хоча б просто чоловіка, який би був поряд з сім'єю. Таке зачаровуване слово сім’я, особливо тоді коли воно не відноситься до тебе.Знову пахне ацетоном.
Кохання - це банальне слово для мене. для НАС. Ніколи не любили просто були поруч. А тепер чекаю.
Він статистичний чоловік із достатньою зарплатнею. А я просто віддана йому жінка. Зустрічались романтично. Перший рік в нас був рожево-червоний. Другий просто спокійний. Третій - звичка. Ми доповнювали собою в квартирі кожного меблями. Немовби якась річ без якої нам ніяк не обійтись. І коли її не знаходилось поряд приходив відчай і розчарування. Звичний секс, цілунок, сніданок, але скоріш вечеря. Шукаю звідки йде запах ацетону. Закриваю вікно. Проводжу рукою по плечі і знову тиша. Я ніби сіра мишка сиджу в клітці і чекаю свого сиру відчуваючи що ось настане і черга мишоловки.
У нас був графік. Коли робота, дім, прогулянки. Все по-годинам.  Ми не впускали хаос в наш світ. Тоді б в нас нічого б не вийшло. Так стверджував він. Ніби вже й не чути запах ацетону. Одягаюсь. Чому? Кофта, шарф....Іду. Поза планом іду гуляти без нього. Чомусь довго їду на маршрутці намагаючись втекти від рідної теплої квартири. По сірому тумані рухаюсь в сторону шоколаду з горіхами. Відчувся запах нікотину. Він ніби заполонив мене. Я не курю, але саме зараз чомусь хочеться. Ні мені не можна, я хочу бути мамою.
Його немає вже третій день, телефон мовчить. Раніше таке теж траплялося і ми ніколи не заповнювали один одного надовго, але всі години були заплановані і розписані, а тепер його немає. Душу роздирає осінь.
Тролейбусна зупинка. Вагітна жінка з посмішкою, вона освітлює цю погода. Щаслива!. Трішки заздрю їй. Хоча ні, я дуже заздрю їй, тому що про таке я можу тільки мріяти а вона все це має. В її руці маленька ручка ще одного маленького життя. Від такої картини серце розривається і хочеться кричати"Боже я теж так хочу!!!". А ось і чоловік, стоїть спиною, статутний принц чорноволосий. Знайома постать, знайомі риси. Раптом я усвідомлюю все і на губах виплива лиш одне питання "А Я?".
Сльоза. Тоді тільки одна сльоза зіпсувала все моє лице.
Тиша. Не чути запаху ацетона. Відчувається запах хлорки. Квіти на столі і білі стіни.  
Теплий дім. Пухнаста кішка. В моїх руках уже моє маленьке життя. А чоловік? Мене вистачить на всіх.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 3

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Аня, 15-12-2014

Сподобалась ваша новелетка.

© Юрій Кирик, 04-12-2014

[ Без назви ]

© Михайло Нечитайло, 04-12-2014

[ Без назви ]

© Олександра Стеблюк, 03-12-2014
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.80179595947266 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …