Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 39651, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.147.42.168')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Твіт про квоти

© Юрій Шеляженко, 29-10-2014
В одному не царстві, а демократичній європейській державі депутатів парламенту обрали зовсім не олігархи, а мудрі непідкупні виборці з непромитими мізками.

Депутати виявилися дуже безкорисливими. Як справжні патріоти, вони нічого не просили від своєї вітчизни, а тільки жертвували собою в її ім'я.

Ще до оголошення результатів виборів депутати вирішили не ділити місця біля бюджетного корита. Вони не прагнули міністерських портфелів, вважаючи себе слугами простого народу, який представляє собою зовсім не кріпаків у олігархічних вотчинах, а джерело влади та господарів своєї країни.

Втім, жоден з депутатів не міг зрівнятися по безкорисливості з лідером нації. Так, і ніяк інакше подумали всі виборці, прочитавши перший післявиборчий твіт лідера нації: "Написав коаліційну угоду. Тільки про реформи. Мене не цікавлять жодні квоти в уряді".

Завгосп нації та очільник найпопулярнішої партії "Не корупційний фронт" одразу зустрівся із лідером нації та твітнув виборцям: "У нас є план реформ. Мене не цікавлять певні квоти в уряді. Особливо хочу зазначити, що мене не цікавить посада завгоспа нації".

Після цього бургомістр нації швиденько накатав твіт, що його теж не цікавлять деякі квоти в уряді, а також не цікавлять грошові потоки.

Інші депутати захвилювалися та почали цвірінькати, які конкретно урядові портфелі їх не цікавлять.

Далі під хештегом #НеСваримосяЗаКвоти не з'явилися фотки справжньої бійні. Один несистемний радикал не примудрився відкусити вухо комбату в суперечці, кого з них більше не цікавить посада віце-спікера нації. Спостерігаючи за політичним цирком, зовсім не наївні виборці раділи, що живуть не у царстві, а у справжній конкурентній демократії, де всіх депутатів обирають прості виборці, а не троє олігархів, які не утримують провідні політичні партії та не впарюють бренди своїх приватних партій зовсім не наївним виборцям на незалежних телеканалах та бігбордах незалежних рекламних агенцій.

Тим часом безкорисливі депутати не стали б сваритися за квоти безкінечно, але до кожного з них не зателефонував свій спонсор. "Пам'ятай, що ти незалежний демократично обраний депутат! Ти маєш робити не те, що я скажу, і не те, що вигідно тобі самому, а те, чого від тебе хочуть виборці! Зовсім не наївні виборці хочуть від тебе не циркової вистави, а ефективних реформ!" - за чутками, не сказав спонсор, тому що не було ніякого спонсора і тим більше не було всього трьох спонсорів, які не домовилися поділити між собою всю землю та всю владу: лідера нації, мецената нації та банкіра нації.

Чи не виникла часом після цього коаліція, ми навіть не здогадуємося. Бо важко повірити, що під тиском спонсорів кожен депутат підписав коаліційну угоду, продиктовану лідером нації.

І ми на фуршеті з нагоди утворення коаліції не були, мед-пиво не пили та грибочками не заїдали, а цю казку не прочитали в стрічці новин під хештегом #ВсеБудеНеТакЯкРаніше.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Михайло Нечитайло, 30-10-2014
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.9223730564117 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …