Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 39577, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.238.142.134')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза STOP-РАШИЗМ

РУССКІЙ МІР

© Турчин Євгеній, 19-10-2014
Дмитро виділив текст мишкою і натиснув Ctrl+C. Створив документ MicrosoftWordі вставив шматок туди, на незаймано чистий інтерактивний лист. Повернувся назад у браузер. Пошук аудіокнижок різко перервався, погляд був прикутий до виділеного синім тексту. Дмитра розривало від образи і люті. Це вже верх нахабства! Хтось має за це відповісти, думав він.
На екрані синіло:
«Независимая Украина. Крах проекта Калашников Максим, Бунтовский Сергей
Книга-расследование
«Доживет ли «независимая» Украина до тридцатилетия своей истории?
Насколько уменьшится ее население?
Не ждет ли Крым судьба Кипра и Косово?
Не развалится ли странное порождение 1991 года по линии Днепра по «чехословацкому варианту»?
Мнение авторов сурово: проект «независимая Украина» изначально был обречен на провал. В основе его – чудовищная и мерзкая по своей сути идея о том, что украинцы отдельный от Русского мира народ. Не настала ли пора создания великого Русского союза, где великороссы, белорусы и украинцы смогут начать общерусское инновационное развитие?»
Чудово, думав далі Дмитро, подивитися б на цих двох красенів. І чого їх всіх там так турбує Україна? Чим не дає жити? Скільки їм можна ще тих союзів клепати? Хто при здоровому глузді піде під москаля після того, як той у такій принизливій формі про тебе говорив?
Таких тисячі. Можливо не мільйони. Дмитро на це сподівався. Але тисячі. Раби, подножки, грязь Москви. Таких багато. Сьогодні він бачив в YouTube ролик, де жіночка якась хвалила Януковича за його Межигір’я. Мовляв він так готувався в подальшому жити в хорошому і потроху вводити в це хороше всіх інших людей. Але оскільки його вигнали, негідники, і потоптали узутими ногами персидські килими, то все втрачено.
– Важко щось сказати, – сказав Дмитро вголос.
Він зберіг документ із текстом анотації, не знаючи для чого, помандрував далі крізь світове павутиння.
Натомість він згадав, як бачив недавно на зупинці трамваю напис іншого змісту. Може трохи не в тему… там зазначалось щось типу попередження, як це зрозумів сам Дмитро:
«КАЦАП – КАК ЦАП=КАК КОЗЕЛ ВОНЮЧИЙ БОДУЧИЙ»
Не дуже приємно, але нехай знають самі, як це, коли тебе принижують. Щоправда масштаб не той.
Ще одна приємна новина, їх все менше зараз, цих українофобів. Хоча чи це новина?
Виходить, не всі російськомовні – вороги україномовних. Та він це знав завжди.
Ось новий сайт із відеопосиланнями. У розряді новин на закапелках, де містяться повідомлення, що починаються словами:
«Ученые содрогнулись…»
«Мать была в шоке…»
«Мир был потрясен…»
«Внимание! Читать всем! Умер известный актер…»
«Чудовищная/позорная правда…»
І так далі. Цього разу знову правда:
«500 секунд правды об Украине
12 мифов об Украине– 12 видеосюжетов. Сериявидеороликов "500 се-кунд правды об Украине" посвященаразвенчиваниючудовищнойлжи, положенной в основу польско-австрийскогопроекта "Украина". Онаоткрываетглаза на придуманнуюисторию "украинскойнации", построенной на подлоге и мистификациях, забвениисвоегопрошлого и прославленииизменников и предателей.
Миф 1. "Украина - наследницаКиевскойРуси".
Миф 2. "Первая в миреконституция Пилипа Орлика"
Миф 3. "Битва под Крутами"
Миф 4. "ИсторическиинородныйфлагУкраины"
Миф 5. "Вместогимна–реквием"
Миф 6. "Тавро вместо герба Украины"
Миф 7. "Польскоеимя "Украина"
Миф 8. "Нероднаяукромова"
Миф 9. "Галиция– родина предательств и измен"
Миф 10. "Мерзкие слова "Слава Украине! – Героям слава!"
Миф 11. "Стефан Бандера –украинский апостол"
Миф 12. " Вурдалак Тарас Шевченко"
Мифы 1-12
http://youtu.be/AR42i5j6Xbc
Просмотр с сайта:» і так далі.
Дмитро спочатку ледь не кинувся на монітор з кулаками, а потім почав вголос коментувати кожен пункт:
– "Украина– наследницаКиевскойРуси". А чи не тут вона зародилася? Чи не та ж лишилася столиця? Може наслєдніца – Московія? Утворена в час занепаду і внутрішніх княжих розборок, яка не мала війська, флоту, торгових зв’язків, своєї мови, користуючись старослов’янською церковною і вважаючи, що це круто.
– "Первая в миреконституция Пилипа Орлика". А чи не так це було? Завидки взяли? У Рашкиніхера ніяких досягнень. Хай вона не діяла, але слова Конституція і демократія для Московії лишилися невідомими ще пару-трійку століть. Так, справді, всі інші народи відсталі у порівнянні з Московією!
– "Битва под Крутами". Що, мало було отримати підсрачника від ненавчених хлопців, а потім добивати їх, катувати поранених, виколювати очі, рубати навпіл, відрізати геніталії, тягати полями, прив’язаних до кінських хвостів? Треба їх ще обісрати після смерті. Вони вже морду за брехню не наб’ють. Як кажуть: вони вже не кусаються. Ви завжди боялися наших героїв, навіть мертвих, ніби вони оживуть і дадуть вам продихатися: боялися мазепинців, потім петлюрівців, бандерівців, тепер – майданівців, може ще колись когось боятиметеся…
– "ИсторическиинородныйфлагУкраины".Петро перший, підор, чи не він, як приїхав з Голландії, привіз перший прапор в Московію? Синьо-жовтий і червоно-чорний існували ще за козаків, як мінімум. До речі, щось про них, крім конституції Орлика, взагалі не згадали.
– "Вместогимна– реквием".Реквієм? Та ви його не чули й не читали. Крім, до речі, доволі обнадійливого першого куплета, йдуть ще два, в яких вас, ублюдків, б’ють чоботом під сраку. Краще недолуга пародія на галімий совдепівський «Саюз нерушимий».
– "Тавро вместо герба Украины".Тавро? Хай. Навіть сперечатися не хочу. Це все одно безнадійно, сперечатися з ідіотами, бо на них не діють аргументи, адже дебіл не здатен осягнути їх тим, що у нього відсутнє – розумом. Хай тавро. Але не мутант з двома головами.
– "Польскоеимя "Украина".Слово це виникло задовго до назви Польща. І все ж ми в більшій генетичній, філологічній і антропологічній близькості з поляками знаходимося, ніж з вами, братній народе. До речі, якщо ми такі недоробки німецькі, які ж ми вам брати? Чи ви теж… тільки переробки… чи що?
А слово Росія, взагалі-то – це слово Русь у візантійському оформленні, а до сімнадцятого століття Руссю, Росією і Україною в усьому світі паралельно називали державу, що існувала по два береги Дніпра.
– "Нероднаяукромова".Далі. А яка ж? Російська вже ніяк не менш насичена іноземного походження словами: німецькими – шланг, альманах, креп, голландськими – верфь, балласт, дрейф, угорськими – гусар, тюркськими – шалаш, утюг, всі ваші матюки, і ще купа слів: конь, танк, пес, компот, спорт, мазурка, хата, ломбард, мишура, демон, икона…,сотні слів, більшість імен…
– "Галиция– родина предательств и измен".Гордо звучить. Невже це не Олександр Невський спину гнув перед ординським ханом? Чи я помиляюсь? Чи це не ви уклали «ВІЧНИЙ МИР» з Польщею, а потім розірвали її на шмаття? Чи не большевики співробітничали з нацистською Німеччиною, а потім оголосили її ворогом?
– "Мерзкие слова "Слава Украине! – Героям слава!". А мєрзкіє слова «Слава Росії»? Фу, кака… А герої – це завжди було мєрзко. Хіба що не підпадають під мєрзастьМатросов, Фьодоров, Морозов, Павлік той що…
– "Стефан Бандера – украинский апостол" Про Бандеру нічого не скажу, немає звинувачення. Відсутній склад злочину. У зв’язках не перебував, в руках не тримав, більшу частину дорослого життя перебував в ізоляції у місцях не дуже віддалених. Або займався письменницькою чи просвітницькою діяльністю. Двоє братів закатовано гестапо. Дивно, що про Шухевича нічого немає.
– " Вурдалак Тарас Шевченко". Про вурдалака… є такий дитячий письменник, совєцький, написав ще «Тимура і його команду». Почитайте біографію. Ото справжній вурдалак! А тоді будете роззявляти ваші погані смердючі, бризкаючі отрутою пащеки!
Дмитро замовк, закривши вікно «Опери». Тепер він повернувся до свого щойно створеного документа. І чому вони нас так ненавидять? А чому саме нас? Вони всіх ненавидять. Ми – хохли і бЄндЄри, прибалти – сявки нікчемні, американці – піндоси тупі…
У цю анотацію можна підставити будь-яку країну і, з точки зору Росії, все буде правильно. Наприклад:

«Независимая Грузия. Крах проекта Калашников Максим, Бунтовский Сергей
Книга-расследование
«Доживет ли «независимая»Грузия до тридцатилетия своей истории?
Насколько уменьшится ее население?
Не ждет ли Осетию и Абхазию судьба Кипра и Косово?
Не развалится ли странное порождение 1991 года по линии Кодорского ущелья по «чехословацкому варианту»?
Мнение авторов сурово: проект «независимая Грузия» изначально был обречен на провал. В основе его – чудовищная и мерзкая по своей сути идея о том, что грузины отдельный от Русского мира народ. Не настала ли пора создания великого Русского союза, где великороссы, белорусы и грузины смогут начать общерусское инновационное развитие?»
Або так:
«Независимая Молдавия. Крах проекта
Калашников Максим, Бунтовский Сергей
Книга-расследование
«Доживет ли «независимая»Молдавия до тридцатилетия своей истории?
Насколько уменьшится ее население?
Не ждет ли Приднестровье судьба Кипра и Косово?
Не развалится ли странное порождение 1991 года по линии Днестра по «чехословацкому варианту»?
Мнение авторов сурово: проект «независимая Молдавия» изначально был обречен на провал. В основе его – чудовищная и мерзкая по своей сути идея о том, что молдаване отдельный от Русского мира народ. Не настала ли пора создания великого Русского союза, где великороссы, белорусы и молдаване смогут начать общерусское инновационное развитие?»
Або так:
«Независимая Россия. Крах проекта Калашников Максим, Бунтовский Сергей
Книга-расследование
«Доживет ли «независимая»Россия до тридцатилетия своей истории?
Насколько уменьшится ее население?
Не ждет ли Сибирь судьба Кипра и Косово?
Не развалится ли странное порождение 1991 года по линии Урала по «чехословацкому варианту»?
Мнение авторов сурово: проект «независимая Россия» изначально был обречен на провал. В основе его – чудовищная и мерзкая по своей сути идея о том, что русские отдельный от Китайского мира народ. Не настала ли пора создания великого Китайского союза, где великокитайцы, белорусы и русские смогут начать общекитайское инновационное развитие?»
Тим часом російські війська, іменовані в народі зеленими чоловічками, від яких відмовився їхній президент, підтягувались до материкової частини України, у Придністров’я, Бєлгородську, Курську, Тамбовську області. У Чорному морі на навчаннях стоять бойові кораблі США і Франції. Шостий флот баражує у Середземному.
«Независимый мир. Крах проекта Калашников Максим, Бунтовский Сергей
Книга-расследование
«Доживет ли «независимый»мир до двадцать второго века?
Насколько уменьшится его население?
Не ждет ли Землю судьба Луны?
Не развалится ли это странное порождение по «вариантуТейи»?
Мнение авторов сурово: проект «независимый мир» изначально был обречен на провал. В основе его – чудовищная и мерзкая по своей сути идея о том, что весь мир отдельный от Русского мира. Не настала ли пора создания великого Русского мирового союза, где великороссы, всякие пиндосы, узкопленочные, фломастеры, жиды, черножопые ну и, конечно, хохлы с молдаванами смогут начать общерусское инновационное развитие?»

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Турчин Євгеній, 20-10-2014

Яке завдання ставив собі автор?!.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Микола Васильович СНАГОВСЬКИЙ, 19-10-2014
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.41369199752808 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …