Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51031
Рецензій: 95776

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3954, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.182.179')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Кібенематика

© Sector, 03-03-2007
Саньок цілував ланіти Оксанки зі стабільною частотою 0,3 Гц.
- Любий, - сказала Оксанка, підводячись. – На жаль, я не можу з тобою кохатися, бо мушу за ніч підготуватися до іспиту з кібернетичної математики.
- Добре, - не засмутився Саньок. – Я тобі допоможу у цьому.
- Справді? – Здивувалася Оксанка. – І ти знаєш, що таке графічний метод оптимізації?
- Звісно, - відповів Саньок. – Це пошук оптимального рішення поміж графікою помади, пудри, тіней та туші. Це непроста задача для пошуковця, але стає очевидним, що треба спускатися нижче від обличчя.
Саньок почав цілувати шию Оксанки з частотою 0,4 Гц.
- Молодець! – Засміялась Оксанка. – А що таке симплекс-метод?
- Це найпростіший метод лінійної оптимізації, який полягає у поступовій перевірці міцності вузлів, - відповів Саньок, розстібуючи Оксанкину блузу ґудзик за ґудзиком.
- В процесі пошуку  рішення в першу чергу відкидаються найдальші від розв’язку елементи, - продовжував Саньок, знімаючи розстібнуту блузу.
- Як все просто, - зачарувалася Оксанка.
- Симплекс-метод не зупиняється доти, доки не залишиться нерозв’язаних вузлів, - продовжував Саньок, знімаючи з Оксанки то бюстгальтер, то джинси. – І коли вже не буде чого відкидати, залишається оптимальне рішення.
Оксанка лежала на ліжку без нерозв’язаних вузлів, як оптимальний план перед кібернетиком.
- Саме час перейти до засвоєння рекурсії, - сказав Саньок. – Алгоритм простий: ти цілуєш того, хто цілує тебе, а я цілую того, хто цілує мене, і все.
- Але ж це нескінченний цикл, - продемонструвала свою обізнаність Оксанка.
- Так, тому в середину циклу ставиться певна умова, при досягненні якої цикл зупиняється, - заспокоїв Саньок.
Рекурсія з амплітудою частоти в діапазоні 0,3-3,0 Гц.
- Молодець, Оксанко, ти добре підготувалася до іспиту, - Саньок подивився на годинник та запитав. – А знаєш, що таке транспортна задача?
- Ні.
- Це про те, як тобі добратися до універу за 15 хвилин.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

К-їбєнє-матіка ?

На цю рецензію користувачі залишили 14 відгуків
© Кока Черкаський, 06-03-2007

Мені сподобалося.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 05-03-2007

Яке чарівне слово "Алгоритм" :)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксанка Яблонська (Оленка Прекрасна), 03-03-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.5029571056366 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …