Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 38072, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.17.45')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Промінчик Тео

© game_speller, 20-03-2014
Кожна частинка мене світиться і радіє, коли ти є. І навіть коли тебе немає поруч, достатньо лиш думки про тебе аби світ став барвистим, яскравим та веселкобарвним.
Ти для мене багато значиш, хоча ми й ледве знайомі.
Можливо, ти моя фантомна ілюзія ... і, можливо, було б легше якби це було так справді ...

***
Тоді на вершині гори гуркотів тяжкий звук безглуздості - пусте відлуння мене та інших.
Біля витоку річки я кидала камінці, щоби почути хлюпотіння води. Але постійно промазувала і всі камінці глухо котилися в безодню - один за одним падали в провалля і морок ...
Єдине, що додавало надію - дощ. Спочатку дрібні краплинки створювали тихі нотки симфонії забуття, ефір обіймав бризки і породжував свіжість. В оркестрі час від часу блищала блискавка , наповнюючи всіх синіми іскрами і забавляючи нас своїм різким реготом.
З боку здавалося, ніби велетень могутнім і точним рухом розсікає небо, ніби цей гул був навмисним. Все йшло своєю чергою і нічого не змінювалося. Краплі потихеньку знаходили притулок у землі, волога покривала всіх ... і все розчинялося в запаху зелені та квітів. Нам снилося, наче темрява прояснюється, наче зверху посміхається місяць і тисячі тисяч зірок дивляться на нас...

Одного разу мене розбудив ранковий вітерець. Сутність його голосу була і незвичною, і якоюсь на диво знайомою одночасно. Мелодія була то плюшево м'якою, то металево суворою . У манері відчувалася і розсудливість , і грайливість. І це все було тільки в ньому одному. У ньому не було тих підступності й лукавства як у слизьких обіймів болота біля струмка або як у бруду біля підніжжя трав після дощу. Була тільки простота. І чомусь саме його голос здавався мені таким солодким, що навіть не хотілося прокидатися ...

І ось я відкрила очі. Біля мене шмигнув промінчик світла. Він випромінював тепло і турботу ...

***
Мені подобається дивитися як твої оченята-гудзички поблискують маленькими вогниками.

Тільки от сказати все це тобі я не можу. Боюся, що моє недоладне відлуння буде для тебе тупим гулом.

Я б хотіла обійняти твоє тепле яскраве сяйво. Тільки боюся, що ти тоді вже не будеш поруч.

Я рада, що зустріла саме тебе. Тепер, коли дощ вщухає, а сонце освітлює останні дрібки крапель, я відразу згадую про тебе. І відчуваю свіжу прохолоду і ніжне тепло. Тепер, я кінчиками вій малюю веселку. І небо поруч грає барвами всіх кольорів. А, раптом, ти помітиш?

Спасибі, Тео за те, який ти є.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Така приємна ,

© Nina, 22-03-2014
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85124611854553 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …