Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37460, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.147.53')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Горор

Ланцюги

© А.А, 23-12-2013
Запах мокрої іржи подавляв усе. Він злітав червоним листям угору, де в пітьмі сегменти ланцюгів танули немовби шматки туману під ранковим світлом. Та тільки не внизу. Палаюче море лави  колихалось ревучими хвилями. Живим вогненним звіром, лизали дев’яту щабель сходів чорних від застиглої крові мучеників. Кістляві тіла оголяли душу від плоті, яка гнилим м’ясом падала в палаючі обійми моря. Зміїні сльози витікали з пустих очниць грішників й впадали у багряний поршень рота. Мотузки печалі скували їх…
Над верхівками проклятих скель ланцюги безжально виконували своє призначення. І він кричав, рвав горлянку, коли шкіра вологим воском стікала з тіла, утворюючі жовті сегмента ланцюгів. Дедалі сильніше він зливався з металом,  став частиною безроздільного процесу. Пустими жилами пульсував жах. Молив Бога про смерть.
Ні. Прощення прийде з останньою каплею брудної крові. А зараз випий чашу із скрині Пандори.  
Чоловік застогнав раненим буйволом під наступними тортурами. М’язи, мов червоний мак, скинув сухі пелюстки на вітер.  Той поцілунком скріпив наступні сегменти ланцюга. Метал пульсував бажанням й гріхом. Піт від безкінечних тіл, кохався в іржі, а потім солоним водоспадом лився у ненажерливе лоно моря.  
Він бачив, як жили сірою павутинної облітали щербаті кістки. В пастці  із ребер шалено бились серце переганяючи пісок, що сипався з пустих вен на фаланги пальців ніг.  Жар від пекельного моря з’їв очі чоловіка, перетворив їх на невидачі більмо. Двері тіла відкрились й серце продовжуючи качати в холосту, потягло за собою пусті вени, що згоріли в смердючому повітрі. Попіл власного життя опустився йому на вуста, яка вмить стали покрились пухирями й лопнули.
Він продовжував жити.
Кістки покрились тріщинами. Шматки гострим снігом впали на крайні сегменти й поєднались уроборосом.
Благодатна біль прорізали ганебні залишки сутності. Білосніжні крили розправились за спиною чоловіка.
Душа, ти вільна…
Глиняна дощечка підвішена на жилах, звисала з останнього сегмента ланцюга.
Оriginalis peccatum

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Hisilven Telpeloce, 24-07-2014

[ Без назви ]

© Анізія, 23-12-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.47176098823547 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …