Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37393, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.225.21.228')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Неділя. Я в санаторії.

© Надія, 10-12-2013
З ранку прийшла мицестра і поклала під руку ми з градусниками застелили ліжка у мене 36 і 1 і вона сказала падйом і ми пішли на сніданок і на море.
  Ми на сніданок їли макарони і докторську ковбасу.  Данієль ловив медуз а нам принесли ряжанку. Я її не п;ю і можу далі писати.
   Ми йдем строїтися в строй вона нас лічить і йдем через корпуси на море.
Максим Холод стріляє абрикосом, інші кидають жабки а Ірина Михайлівна нам загадки загадує.Нам віддали мобільні телефони і я кинув мамі і бабусі сообщеніє щоб мені передзвонили.
Далі я пішов у ігрову кімнату а Зоряна І Бойко варвара граються в учителя а Вова і Максим красять стіни. Максим стрибав на ліжку що відломив ніжку. Прибиральниця була в гарному настрої а як побачила це то ще більше зраділа і відправила нас на полуднік.Там нам давали булку, чай.
.
. Прийшла вихователька і каже поприбирати . Я щось зібрав і можу далі писати. Ми пішли знову на море, але побачили, що нема двох дітей і ми почали шукати по клубі, у столовій. Потім знайшлася Віка а мицестра сказала що вона прийде і не прийшла. Віка спала на підлозі Максима відправили в ізолятор.
   Потім ми мали йти на дискотеку а нам сказали митися і лягати спати. В палату зайшла прибиральниця і каже боже Оляніч Діма знову засунув під кравать свої труси. І вона знову почала пилососити.
Ура, ура ! Завтра я уїзжаю!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Це реальний щоденник малого

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Надія, 11-12-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.40699100494385 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …