Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37367, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.90.181.205')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза думки на свіжому повітрі

Стабільність

© Василь Тибель, 06-12-2013
Влада демонструє «стабільність»
Вона хоче показати всім своїм виглядом, що їй пофіг: Євромайдан, блокування, сотні тисяч мітингувальників, по регіонах. Любитель хвойних любується в Чіні терракотовими солдатиками, кабмін працює, віце-прем’єр, той що погано вимовляє букви, про щось там піклується в регіонах, головна акушерка країни, щось відкриває. Мовляв, у нас всьо пучком ребята. Прем’єр, чахлик невмирущий на пенсії й прокуратор, який все ж більше любить тушонку чим однофамільну кашу, бо ледь втискається в телевізор, демонстративно показують силу, висмикуючи й саджаючи окремих активістів: дивися, мов,  збунтоване народне бидло, що тебе чекає. Але що там погрожувати, ми й так добре знаємо, що чекає народ, коли настане «стабільність»: білоруське дежавю  із путінським підсилювачем смаку нам гарантовано надовго. Піночет хоч на старість покаявся, коли  ж дивишся на дії нашого Йолковича й компанії,  навіть і в таке не віриться. Нас просто «стабільно» закатають. Проте не все так просто в «стабільному» таборі. Може хто бачив як вчора Нестор, ну не Махно ж звичайно,  притишив голос коли кучкувався в кулуарах ВР й чкурнув від кореспондента Громадського телебачення. А істерія міністра Захар-Палковича на рішення Євромайдану оприлюднити списки ворогів народу. Ох тремтять колінка в «стабільників», навіть дуже тремтять.
Кажуть яка користь від пікетування? А навіть тим що мільярдери ходять на роботу в Верховну Раду пішки,  чим вам не Європа? Тиск на владу завжди приносить результати, головне не зірватися, а заставити владу самій зробити хибні кроки. Вони вже підписали собі вирок, побивши дітей. «Героїв» тієї жахливої ночі досі не покарано, а це може означати тільки одне – наказ йшов від самого любителя хвойних. А «Батя» як ми вже чули від вгодованого «шахтяря» - своїх «детей» не бросит. Головні наші вороги зараз  не влада з її псом «Беркутом»(гарну птаху так обісрали), а зневіра, втома й страх. В цю неділю має вийти ще більше людей чим минулого разу. Ми європейці, пам’ятаймо.
Борітеся, поборите! Слава Україні!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ВЛАДИСЛАВА, 06-12-2013

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ольга Ярмуш, 06-12-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70111608505249 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …