Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 36665, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.236.145.110')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Конкурс

Запрошуємо взяти участь у літературному конкурсі!

© Наталія Дев’ятко, 23-09-2013
Конкурс «Літературна надія Дніпра» започатковано Дніпропетровською Центральною міською бібліотекою та ІА «Міський сайт» gorod.dp.ua у 2011 році як літературний конкурс для молодих авторів, які пишуть українською мовою. Проводиться конкурс раз на два роки.
Метою «Літературної надії Дніпра» було пропагування читання новітньої української літератури. Конкурс давав можливість читачам познайомитись із творчістю молодих українських поетів і прозаїків, а молодим письменникам проявити себе.
За підсумками першого конкурсу було видано колективний збірник, проілюстрований молодими художниками з Дніпропетровського театрально-художнього коледжу. У переможців вийшли авторські книги: збірник віршів «Опромінення» Юлії Купіч та збірник повістей та оповідань «Портрет з минулого» Ольги Кай.
Надалі твори багатьох фіналістів конкурсу протягом двох років також увійшли до різноманітних творчих проектів, зокрема, до всеукраїнської поетичної антології «Римовані міста» та аудіокниги «Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам», яка нині є у кожній школі Дніпропетровської області та в режимі відкритого доступу у мережі Інтернет.
Зважаючи на те, що перший конкурс пройшов успішно й мав великий розголос і за межами Дніпропетровської області, було вирішено розширити авторську географію. Так з 2013-го року «Літературна надія Дніпра» стає всеукраїнським творчим змаганням.

Умови подання:
Вік учасників – від 18 до 40 років.
Мова конкурсу – українська.
Прийом робіт – 15 вересня – 15 жовтня 2013 року.
У конкурсі мають право брати участь автори, які своїм життєвим шляхом або творчістю пов’язані із Дніпропетровськом.
Для авторів, які ніколи не були у Дніпропетровську (не мешкали, не навчалися, не пов’язані культурними та науковими зв’язками), наявність в одному з творів, поданих у номінації, топонімів Дніпропетровщини, місце дії або тематична пов’язаність з м. Дніпропетровськом є обов’язковою умовою участі у конкурсі.

Конкурс проводиться за трьома номінаціями:
поезія – 5-7 віршів, загальний обсяг не більше 150 рядків;
проза – кілька мініатюр, оповідання, фрагмент повісті чи роману, загальний обсяг не більше 15 тис. зн. з пробілами;
твори для дітей – 5-7 віршів, загальний обсяг не більше 150 рядків, або кілька мініатюр, оповідання, фрагмент повісті чи роману, загальний обсяг не більше 15 тис. зн. з пробілами.
Автор має право надіслати твори за однією, двома або трьома номінаціями конкурсу.

Повний текст правил і склад журі – http://gorod.dp.ua/tema/litera13/?pageid=1917

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Пані Наташ Дев'ятко, тіки з суржиком ви так не по совісті

© Сс, 23-09-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7405481338501 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …