Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51096
Рецензій: 95810

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 36371, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.149.236.96')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Роздуми

Скорбота

© Христка, 05-08-2013
Сьогодні в мене промайнула дивна думка, яка навіяна мені скорботою за однокласником Олегом.
  А чи страшно помирати молодим?????????
      Напевне не страшно а шкода, що так мало побачив в цьому світі, так мало встиг зробити, що так багато людей залишаться без подарованого тобою щастя.....   Та напевне найстрашніше те що куди б не відправилася після смерті твоя душа , вона побачить як плаче то горює твоя мама...
.... як вона ридає, падає на коліна та голосить до Господа : - Чому моя дитина, моя кровинка, а не я?????
а у відповідь буде німа чорна тиша криво посміхатися, та йти під землю з тілом найдорожчого скарбу в всесвіті... так страшно чути ридання та бачити почорніле обличчя з посивілими висками горем вбитої матері... ці істеричні конвульсії в яких здригається її тіло...
так важко душі напевне дивитися з місця де вона зараз перебуває на ці муки... та зразу стискається душа та бухкає від думок чому ти був таким неуважним до того хто тобі подарував найдорожче, до того хто переживав за тебе, не спав ночами, плакав та радів разом з тобою, хто носив тебе в своєму серці все життя та хто носитиме й надалі та при кожному спомині плакатиме та ридатиме бо тебе не те що не буде поруч тебе взагалі не буде... ти полетів від неї назавши так і не обнявши в останнє та не сказавши на скільки вона тобі дорога та невимовно безцінна... вона та хто для тебе був всім на світі..


МАМА пробач мені!!! говоріть це частіше...
обіймайте,цілуйте ,
та моліться за своїх матерів вони в вас
НАЙКРАЩІ....
БО ЄДИНІ!!!!!
Нехай Господь благословить кожну маму в світі....

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.766361951828 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …