Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3510, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.227.112.145')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Розвага.

© Олександр, 12-02-2007
Гра – підпорядковане правилам та засноване на певних умовах заняття, що є розвагою або спортом; ряд дій спрямованих до певної мети; інтрига, таємний задум.

Прошу вибачити мене за те, що набридаю вам своїм старечим бурмотінням. Моя шкіра вже давно почорніла і вкрилася зморшками, час залишив глибокі рубці на тілі, голос дрижить, а життя не стає легшим. У старості якось по особливому хочеться спокою, але він приводить з собою самотність, а разом з нею і тишу. Мої друзі, такі, як і я, вже не здатні міцно тримати кінцівки, проте, навіть, нам, іноді, буває просто необхідна якась розвага.
Отже метою гри є перемога.
Суть гри: кинути биту так, щоби втрапити нею по мітці, котра перебуває у стані хаотичного руху.
Домовленість про терміни.
Бита – кінцівка назавжди відділена від основного організму.
Мітка – істота, котра перебуває на час розваги у межах грального майданчику.
Гральний майданчик – територія, де знаходяться один або більше гравців.
Окремі уточнення.
Якщо бита не потрапила по мітці, а упала близько до неї, мітка, зазвичай, різко збільшує відстань між собою і битою, а також підвищує швидкість руху поміж іншими гравцями, що дає змогу втрапити по ній іншою битою.
Вимірювання на зразок: хто далі, хто сильніше, хто точніше кинув биту, необхідно проводити, використовуючи тіні, негайно після кидка, бо мітка може швидко потрапити за межі грального майданчика.
Нові кінцівки відновлюються протягом десятків років, аж доки не набудуть форми необхідної і достатньої для участі у розвазі як бити.
Бита, котра упала на землю, може шляхом використання матеріалу мітки відновитися у нового молодого гравця, котрий після недовгого навчання особисто візьме участь у грі.
У розвазі можуть брати участь як поодинокі гравці, так і команди.
Забороняється будь-яким чином зацікавлювати мітки, заманюючи їх ближче до себе, бо ж усе повинно виглядати, як випадковість.
Окрема локальна гра вважається закінченою після смерті однієї або кількох міток одночасно. Глобальна розвага не припиняється майже ніколи.
Основні та додаткові (моральні) винагороди: розвага, забезпечення спокою та безпеки роду, помста.
І насамкінець, для тих, хто вважає нашу розвагу занадто злою, я повинен сказати ще декілька слів перед початком гри.
Мене вже давно вважають старим і небезпечним гравцем, і я, з висоти власного досвіду, прошу  вас не перейматися жалістю й не втішати себе ілюзіями.
Їх не було, а ми вже були. Ми бачили їхнє минуле, наша пам'ять величезна. Ми живемо по декілька сотень років, а вони швидко тлінні, і, таким чином, саме вони є тими, котрі проходять повз нас. Колись давно ми займали величезні території. Вони знищували нас, а ми у відповідь перетворювали їхні оселі на занедбані руїни і підводили дикість просто до їхніх дверей.
Ми не повинні викликати у них уявлення про красу або будити в душі мрійливу насолоду. Ми є дрімучі й мовчазні, переплутані і неситі. Ми вартуємо їх, пильнуємо кожен крок, закриваємо всі стежки, тримаємо в полоні й поневолюємо.
Вони забули, що нам також болить, що ми усе відчуваємо, і тому ніхто з них зараз уже не просить у нас вибачення, перед тим, як зрубати…

«Учора у Котелевському лісництві пройшли змагання лісорубів…»
З випуску місцевих новин.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Трошки не вистачило

© Люся Українка, 12-02-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73821997642517 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …