Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 33845, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.160.156')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза літературна короткометражка

Флешбеки юності

© krzysztof sepowski, 18-08-2012
                                                                 Флешбек юності
     Завжди уявляв собі, що  все трапиться інакше, проте сподівання виявились пустою тратою часу. Не такаго  вже й дорогоцінного скажу вам. Всерівно згаяв би час на інші дрібниці, більш ганебні за думки.
     Коли Ева запропонувала завітати до її квартири, завжди пришвидшував крок і вдавав, що нічого не чую. Гра була нікудишня, навіть найжалюгідніший театр відмовився від такого актора. Досі почуваюся ідіотом згадуючи той момент. Ненавидів Еву за відвертість та розкішні груди, які не давали спокою юному організму під час сну, а рука сама тягнулася, до набряклого бажанням, члена. Добігши до дверей своєї квартири номер чотирнадцять, переводив подих, діставав ключі,  перекидав їх з руки в руку і тільки тоді дзвонив у двері. Їх відкривала моя бабуся, ключ тільки для екстреного випадку.
     Образ Еви тільки в одних мереживих трусиках, оселився в моїй голові. А її груди не можливо нічим прикрити, бо вони так вистрибували до рук. Звісно до моїх, а чи їх ще. Завжди хотілося відчути їх на смак, ті темненьки соски, провести по ним кінчиком язика, а мережевні трусики...ммммм, так підкреслювали попу. Розкішний зад, - викрикували старші хлопці з сусіднього двору, коли Ева проходячи повз, сколихувала повітря своїми пружними сідницями.
     За вигаданим, а радше вимріяним планом, Ева мала затягнути мене до квартири, потягнути за руку до свого ліжка, допомогти увійти у її вагіну та в кінцевому результаті осідлати мій гіпер збуджений член. До деталей прокручений кадр залишався в голові, аж до вечора. Тоді вже естафету перехоплювали оголені дівчата з порносайтів. Ось в такі моменти і вивільнювалась юнацькі емоції, а ті в свою чергу, залишались на моніторі, на серветках, на футболці, на подушці та простирадлах.
Повертаємось до того, що дійсність виявляється зовсім не подібною до вигадок, припущень та бажань, думаю в і самі це прекрасно знаєте з власних переживань. Флешбек – я стою при вході до Евеної кімнати, вона лежала на матраці і посміхалася до мене, якоюсь не зрозумілою мені посмішкою. Спробував зробити теж саме у відповідь, вийшло дещо жалюгідно. Ева запропонувала затягнутися, напевно марихуана, подумав я і невпевнено відмовився. Ніхто нікуди не поспішав. Позиції зайняті, крок в ліво, крок в право, - і щастя може скінчитись. Далі продовжував шкіритись, вдаючи незрівнянну посмішку, від цього Ева розреготалась на декілька хвилин. Це видавалось невеличкою рекламною паузою перед мега-шоу. Роль спостерігача була відведена мені, а позицію ведучої, дорчі дуже привабливої, представлено Еві, яка ніколи не змушувала глядачів довго чекати. За допомогою своїх ніжних, тоненьких рук нижня білизна позбавилася тіла та вляглася відпочивати біля дверей. Далі ті ж самі руки почали спускатись в низ живота; ось в цей момент моє обличчя потрібно було виділити крупним планом, а особливо на відкритий рот, до якого міг залетіти цілий рій бджіл, а не якась там надоїдлива муха. Ева вправно проникала в себе пальчиками торкаючись клітора, облизуючи кінчиком язика спокусливі, пухкеньки губи. Класика порнографії, думав собі, з відвислою щелепою. Далі Ева опустилась на ліжко, продовжуючи при цьому мастурбувати, її стогін розривав мене на шматки, хотілося наскочити як лев та затрахати цю самицю. Але я і далі стояв на тому ж  місці, жодного кроку вперед, на зутріч вологому задоволенню, ступити не зміг. А та божевільна фурія піднялася з ліжка, підійшла і схопила мене за руки, тягнучи за собою. Особливо й не пручався... Не встигнувши оговтатись зрозумів, що прикутий, ніби прометей, до батареї. Справжнісіньками наручниками і навіть не з рожевим, м’яким обідком, як у сестри. Ева стала над мною ніби над жертвою, поглянула у перелякані очиська і повільно так почала опускатись. Досі пам’ятаю той солодкуватий, трішки шокуючий запах жіночого тіла. Далі Ева сіла мені на обличчя, в акурат своєю вагіною – Відлежи мені малий виродок! Почував себе, як у страшному сні, не міг навіть поворухнутись, щоби якось вирватись та втекти до бабусі, і вже ніколи не повертатись до цієї квартири.
     --Лижи лижи лижи мені, ну... мій язик вже коштував клітор, помаленьку набираючи обертів. Солонувато-солодкий простір Евеного міжніжжя почав захоплювати мене все більше й  більше, проте задоволення різко припинилось, Ева швидко підвелася поглянувши у мої ошарашені очі, опустилась на коліна й повільно так, почала розтібати гудзики на моїх американських джинсах. Відразу ж уявив собі мить пристрасного, якісного мінету, аж в голові запаморочилось. Але у цієї збоченої німфоманки були інші плани, щодо мого юного пеніса. Вона обхопила губами голоку члена і різко зціпила зуби...Відчув просто божевільний удар з середини тіла, мої вуста склеїлис соком її вагіни і сльозами в одне ціле.
     Тепла кров капала з Евеного підборіддя на старий подертий паркет. Вирячівши очі намагався ковтнути повітря, хоч разок, пересохшим від шоку горлом. Біль розходиласьпо усьому тілу немов блискавка. Ева, виплюнувши кінчик мого членика, посміхнулася кривавою плямою на оюличчі,  піднялась з колін, надягнула сукню та пішла геть, взявши з собою тільки сумочку. Згодом повернулась взявши з журнального столика квиток, ще раз поглянула мену у вічі та зникла.
     Не зміг знайти у собі сили аби гукнути когось на поміч, в цей самий момент, бабуся не могла відірватись від телевізора, де починався новий сезон якогось латинського маразму. Через декілька днів мене знайшли на пів притомного у калюжі крові, а муха яка не залетіла до рота, сиділа собі потираючи лапками на кінчику пеніса. Ева успішно втекла закордон, до сусідньої Польщі, де пропрацювала десять років у елітному борделі Кракова. Годом попада під відцоток віл-інфікованих, невдовзі після діагнозу помирає від передозу снодійним.
     Щодо моєї скромної, понівеченої персони, то після п’ ятимісячного реанімаційного спокою, піврічного лікування та направленням до психлікарні, я повісився на кухні, поки бабці переглядала обідній випуск новин.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Експресивний флешбек в юності - раціональна постановка задачі в зрілості - реалізація в майбутньому

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ілля, 26-08-2012

Еротика з елементами садизму

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олеся Гулько-Козій, 20-08-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74983191490173 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …