Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 33635, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.59.9.236')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

масони

© , 27-07-2012
Масони.
Мене зловили на вулиці, зав’язали очі, допомогли сісти в машину і ми поїхали. Довго їхали, петляли, повертали, кілька разів розверталися. Врешті решт, машина зупинилася. Мені допомогли вийти з машини. Хтось взяв мою руку і ми пішли. А коли зупинилися, мені зняли пов’язку з очей. Я опинився в круглій кімнаті. Навколо було темно. Вздовж стіни стояли якісь люди в шикарних смокінгах, блискучо білих сорочках і метеликах. Троє стояло у центрі кімнати. Крім смокінгів і сорочок вони були ще підперезані фартухами із зображеними на них золотих трикутниках. В центрі трикутників можна було розрізнити золоте око. Мене примусили повторити за трьома довгу клятву із патетичними обіцянками про вірність братству і світовому розуму, світовому прогресу і ще якомусь лайну. Потім ми гуртом ще походили зигзагами по кімнаті. А ще золотою лопаткою хтось боляче дав мені потиличника. Наприкінці світло ввімкнулися і ми взялися за справу.
Найперше, масони доручили мені вбити Кеннеді. Це було зробити не важко, враховуючи той факт, що майже шістдесят років назад його уже завалив Лі Харві Освальд.
Масони лише посміялися з моєї наївності.
Вони примусили мене вивчити англійську (американський діалект) і іврит.
Я вивчив.
Масони почали переживати, що Земля перенаселена людьми.
Я вигадав комунізм, нацизм, фашизм, тероризм і інший маразм.
Наступне завдання – вирішити єврейське питання.
Я відправив усіх євреїв у Палестину і порадив зробити з арабів мацу.
Наступна справа - розвалити Радянський Союз.
Я розпочав антиалкогольну компанію.
Нове доручення, присікти усі спроби світу позбутися «нафтової голки».
Я хитро вигадав заливати у бак машин етиловий спирт. Найделокогляжніші обурилися таким марнуванням продукту.
Вони примусили мене зосередитись на Україні.
Чудовий вибір, - зазначив я.
Вони вирішили, що Україна не може бути процвітаючою, сильною державою.
Я пішов на вибори і по черзі проголосував за Кравчука, Кучму, Ющенка і Януковича.
Ще одне діло: повільний але планомірний розвал Росії.
Я поїхав у Москву і проголосував за Путіна: усі три рази.
Далі – доручення побороти в Україні корупцію.
― Вибачайте, - сказав я, навіть мої можливості не безмежні.
Масони розчарувалися в мені. Вони захотіли мене вбити.
Я пішов у запій.
― Ну, що ж? – сказали вони, - можна і так. – Ми почекаємо кілька років.
― Я ще почав курити. По дві пачки сигарет у день, - поспішив я їх утішити.
Масони були здивовані моєю рішучістю до самознищення в ім’я братства.
Братство, на знак удячності, наперед оплатило мені великий могильний пам’ятник із мармуру, з маленьким золотим трикутником, в центрі якого було золоте око.
― Не діждетесь, не загнуся. - З резоном сказав я.
Масони глибоко розчарувалися у своїй могутності і пішли геть з Білого Дому.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Тема

© Ілля, 30-08-2012

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Росткович Олег, 03-08-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79674601554871 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …