Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 32164, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.46.36')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Еротична проза

Ви чули, як стогне лід?

© Tamara Shevchenko, 14-02-2012
ДО ДНЯ УСІХ ЗАКОХАНИХ

Ось вона – пані Зима! Біля озера вигинаються під сніговим покривалом верби, колихаються, переплетені, притулилися своїми гілками, щоб зігрітися. А там, далі, берізки, огорнуті снігом, стоять в обіймах нерухомо, наче бояться поворухнутися, щоб не струсити його, не відлякати, не втратити насолоди від таких невинних любощів. Десь далеко луною роздається стогін – то лід на озері, від напруженого стану кричить, плаче, реве, захлинається водою, яка виходить із набухлих отворів і парує. Йому вже тісно у цьому водоймищі, тому він збуджено підіймається, розширюється і стогне від насолоди. Крига треться одна об одну і наспівує якусь мелодію. До цього оркестру підключається вітер: насвистує, крутить сніжинками так, як йому заманеться. А ті цьому раді, бо гра, мов еротичний танок, у якому двоє закоханих, то ніжно і плавно рухаються у ритм музики, то, мов буревій, зривають зал аплодисментами і різко затихають, слухаючи, як здригаються тіла і тече ніжна мелодія флейти, яка виринає між гілок горобини, покритої  снігом.

     Прозорий лід, мов краплі замерзлих сльозинок, мокрий сніг, мов лава, що утворилася від виверження крижаного вулкану і чевоний колір ягід, які затихли між гілками під снігом, щоб приховати свій соромітний вигляд, щоб не замерзнути, не зів’янути.

    Ми любувалися тією красою, слухали зимову музику кохання і цілувалися, падаючи у кучугури снігу...

    Знаєш, наш лютий – зовсім не лютий. Нехай мете, щипає мороз, пронизує вітер...  Нехай! Я згадую тебе. Сьогодні сніжинки падали на моє обличчя, танули, котилися по щоках разом із слізьми. То сльози приємних спогадів про тебе, про  наше минуле, про те, що так і не склалося...

     Їхній сніжно-солоний смак завжди нагадує про тебе.  Пам'ятаю його на губах із того часу, коли ми вперше були разом. А сніг, він так пік, як твої несамовиті цілунки, від яких було волого, гаряче і так солодко-солодко, до млості, до втрати свідомості. Вже від згадки відчуваю твій п’янкий запах, від якого паморочиться голова і, здається, що лечу у прірву задоволення. Хотілося  дихати тобою, напитися тобою, навідчуватися тобою знову, знову і знову.

    Ти був такий різний, непередбачуваний,  мов той сніг: то тихенько і ніжно пестив тіло,  цілунками падав  туди, де могла стекти лише крапля розталої сніжинки, щоб так неочікувано доторкнутися до  найпотаємніших місць; то із силою долав усі перепони, щоб відчути до болю нестримне бажання, яке котилося вниз із кожним подихом чистого зимового повітря.

   Пам’ятаєш... Нам тоді зовсім не було холодно: розхристані, засніжені, червонощокі, ми бігли, долаючи кучугури, падали обіймалися, цілувалися і лежали,  дивлячись на небо. Було так затишно і тепло у сувору зиму. Поряд із тобою я завжди відчувала себе захищеною.  Ти пестив мене розпашілими пальцями, накривав своїм тілом, як шар снігу червоний горобиновий кущ, і було так добре, так  приємно відчувати твоє тепло.  Ми, як вербові гілки, сплелися між собою,  як дві ягідки, віддавали тепло і свій сік один одному, тонули у снігу, в обіймах, у коханні.

  Чи не наснилося усе це? Пам’ятаєш, як удень ми тамували спрагу льодяними бурульками? Мої губи жадали холодного дотику, бо пекли від бажання і любові до тебе, хотіли свіжості. Лід танув у руках, я ловила язиком кожну дорогоцінну краплинку тієї вологи, яка текла  по шиї, а ти збирав ту живильну рідину, пив її,  мов із джерела, яке надавало сили та збудження. Лютневий вітер пронизував усю мою плоть, щипав, штовхав, не давав спокою. Нам цього було тільки й треба: то сили і  люті, то ніжності і затишку.  Не думаючи, ми бігли до хати, губили посеред квартири одяг і лютували, як той нестерпний вітер, який змітав  усе на своєму шляху, жадібно і нещадно обвиваючи і кидаючи додолу....  Вже й не пам’ятали, чому не тануть у жаркій кімнаті бурульки, чи, може,  то й не вони зовсім, а червоні горобинки грудей, які налилися бажанням. Та що б там не було, нас безжалісно притягувала якась сила тяжіння, яка зривалася сміхом, сльозами, щастям, стогоном,  як водою з-під розламаної криги.  

    Зараз місто замело.  Наш сніг проник під стріху, навіяв кучугури під вікном, сніжинки липнуть до скла, неначе просяться у хату,  до мене, щоб відчути тебе, щоб знову пригадати волого-липкі дотики нашого кохання. https://online-casino-ukraina.com.ua Топ 10 онлайн казино для Украины на нашем сайте. Это сборник идеальных сайтов для игры на реальные деньги ">топ 10 казино онлайн</a> ">Интернет казино Украины</a> ">онлайн казино на гривны</a> ">украинское интернет казино</a> ">бездепозитный казино украина https://online-casino-ukraina.com.ua  В таблицу попадают только лучшие и проверенные порталы. Работающие годами и обладающие положительными отзывами от реальных игроков.

   Усе колись закінчується. Як зима, як мої спогади, як наше кохання, як усе хороше.  Чому так стається в житті?  Доля?  Чи, може, кохання, як той сніг, що тане? Не судилося, не склалося нам бути разом. Але «гарячий лютий» залишився Нашим назавжди.  Бо ми щасливі тим, що все це було.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

Сніги...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Лариса Омельченко, 18-02-2012

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Любов Долик, 17-02-2012

Якщо все так і було,

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Nina, 17-02-2012

Еротика взимку -

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 17-02-2012

Картини на грані фентезі

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Залєвський Петро, 16-02-2012

Барвисто-чуттєва замальовка...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Микола Цибенко, 15-02-2012

Справжній вир пристрасті

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 15-02-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.93030190467834 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …