Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51045
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3197, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.93.210')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

12 ковтків отрути, що загоює рани

© Stu, 17-01-2007
Ніч... зорі... цигарка в руці... кімната темна... п"ятий ковток і знову тиша... Ксюша була в кімнаті сама. Вона цигарка і ковтки. Вона рахувала їх, бо знала точно коли сп"яніє, це був ритуал... Ще 7 ковтків і буде 12, її щасливе число і забуття. Ксюші не треба було багато пити і це була економія. Пляшки вистачає на тиждень, за три тижні вона зрозуміла це... ніхто не назвав би її алкоголічкою, як можна назвати янгола чортом чи бісом. Так було і з нею. Горілка не залишала рубців на обличчі, і на 7 годин вкривала плівкою рубці на її серці. Все буде як завжди, якщо ніхто і ніщо не завадить...
Коли б це хтось побачив би, то не повірив! Ксюша потроху п"є горілку!? Не смішіть! Привидилось...
Шостий ковток... тепло в тілі... блукає посмішка по обличчю... її завжди смішила і трохи дратував цей вираз "посмішка блукає по обличчю". Це ж як? Губи у посмішці переповзають на щоки, на ніс, на очі...? По вулиці пройшла людина... просто людина, чи жінка чи чоловік, невідомо, особа без статі...
Сьомий ковток. Сім ненависне число, таке щасливе для інших, але жахливе для неї, сім днів у тижні, сім нещасть... Сьоме квітня день її загибелі...
Восьмий ковток... вже краще... знову в голові ці книжні фрази... і це дратує!!!!!!! Ось наприклад: як таке могло статися? що "таке"? що сталося? нічого особливого: вона кохала його, а він її ні, вона зустрічалась з іншим, якого не кохала, той "інший" був одруженим... але це не заважало їхнім стосункам. Ксюші було добре з ним у ліжку і він не ліз у її душу. Спочатку було важко просто насолоджуватись сексом без кохання, а потім звикла "вимикати душу" в момент "сеансу". І все було чудово, фізіологічні потреби були задоволені. А закохану душу вона закривала наукою, якій віддавалась так, як би віддавалась йому.
Дев"ятий ковток... вона сповзла по стіні і стіні і притулилась до батареї. Але холод все одно проймав її і Ксеня тремтіла не помічаючи сліз... кохала... а кохалась з іншим... Зрідка бачила того коханого на зустрічах старих знайомих, які проходили все рідше... на кожну таку зустріч вона довго збиралась, навіть не знаючи чи буде він там. Переживала, купляла нові речі та косметику... Думала як воно все пройде, ці нещасні 3-4 години, які вони будуть поруч
Десятий ковток. 3-4 години минали. По різному вони минали, коли чудово коли не дуже. Але потім нічого не було. І таке враження що і не знайомі взагалі
Одянадцятий ковток. І це ж треба було так… у нього… закохатись… та ні! Доводила собі часто! Просто вбила собі вголову! Зайняла ним думки! Перебільшує! І все не так! Ні! Не так! Не кохає! Просто дурна! Ні!
Д..в..а..н..а..д..ц..я..т..ь..    в…с…е….

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Ксюша - юбочка із плюша

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 18-01-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.39467000961304 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …