Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31546, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.122.195')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Кіберпанк

Зникла держава

© Богдан, 14-12-2011

Йшов 3011 рік… пройшло вже майже тисячоліття Від тих злощасних подій у маленькій країні в центрі Європи, коли до влади слідом за  однією маріонеткою прийшла ще одна,коли протизаконні дії влади вже неможливо було терпіти, коли чужоземці почали нав’язувати свою політику та традиції, коли злочини стали звичною справою для території країни. Народ збунтувався… У 2012 році чужоземців було вигнано із країни, зв’язки із зовнішнім світом було обрізано, країна була буквально «законсервована» а через 3 роки і зовсім зникла… ні країна не вимерла, як багато хто міг подумати  її на території була пустота, а на лініях кордонів величезні глиби каменю на яких лиш одна фраза «Ми повернемось із танцем планет», жодних пояснень, жодних послань чи листів. Наступні події сучасники ідентифікують як причини теперішнього стану світу, в яких «Зникла держава» відіграла не останню роль . Пустка стала ласим шматком для її сусідів зі сходу що мали наміри добувати тамтешні ресурси, будувати нові міста але… Жодна Будівля не простояла там більше 3-ох місяців, вона руйнувалась сама пособі, ресурси не могли бути видобуті, через неможливість будування добувних споруд. А поки пустка все щільніше обвивались загадковими припущеннями щодо її виникнення,рівень науки і техніки все більше зростав із винаходженням нано-роботів, а разом з тим ріс і рівень розвитку зброї та військової техніки. Першими над зброю виготовили американці, інші держави, у страху нападу них бунтували проти своєї влади, з чого вилились громадянські повстання та інші сутички, а ті переросли у війни. Згодом у східних сусідів закінчились ресурси, країна стала відкритим  агресором та оголосила війну усім країнам сусідам. Щоб хоч трохи стримати агресора, «Зона Ризику»(країни що об’єднались для здолання спільного ворога) погрожувала  війною, погрози не дали бажаного ефекту, і війна все ж почалась…йшли роки і масштаби війни все більше розростались, Європа, Америка, Азія, словом почалась третя світова війна .У 2455 році винайшли «Психогенні випромінювачі» найдосконаліша зброя тих часів, радіус ураження виставляли  оператори камікадзе, всі живі організми(включно із оператором) у цільовому радіусі охоплювало  нестримне бажання суїциду. Так було знищено близько 900мнл.населеня Землі Нажаль постійні війни Були неєдиною проблемою тодішньої землі, у 2500-му році світ спіткала доля  перенаселення людьми Тоді було засновано перші колонії на Марсі та Венері,так як атмосфера цих планет була непридатною для землян то людям спеціально змінювали ДНК, і їхній організм перебудовувався відповідно до атмосфери певної планети. Одною із побічних дій зміни ДНК був ріст  розумових  здібності людей. Тоді виникли кібер-пірати ще одна, але остання чума 26 століття… Вже мало хто пам’ятає як ці кіберзлочинці знайшли спосіб повністю завантажити свою свідомість у всесвітню мережу. Хоча вони були розумними але не передбачили можливість повернення у своє тіло. Вони стали неконтрольованими вірусами, їх назиали «Цифровими нейронами» жоден оператор кібер поліції не міг їх здолати чи хоча б, помістити в карантин. Згодом Цифрові нейрони стали вражати біоорганізми чим їх і вбивали. До 2964р. Населення Землі та її колоній складало 24,5млрд. впродовж року це число скоротилось до 6,5млрд. це був рік покинутих мегаполісів…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Ігор Скрипник, 04-02-2012

А далі що?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Андрій Ворон, 15-12-2011

[ Без назви ]

© Антон Ракута, 15-12-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73205709457397 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …