Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51092
Рецензій: 95809

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31541, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.219.98.26')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Соціальна драма

Ти шукаєш її?

© Яринка, 14-12-2011
От всі хлопці кажуть, що вони шукають дівчат, які б вміли і любили готувати. Шукають розумних які могли б підтримати розмову і з ними було цікаво спілкуватися.Шукають таких щоб жила реальністю, а не мріями. Таких, які б любили і вміли поводитись з дітьми, тих які готові до серйозних відносин. Тих які думають про майбутнє....... Ви думаєте таких не існує? Помиляєтесь. Такі дівчата є, та на таких дівчат ви просто не звертаєте уваги. Вас ваблять ті пафосні сучки і розкрашені дури з бутилкою рева в руках. Ви йдете до тієї якій не потрібні відносини, а так шоб просто на ніч.
А та так би мовити ідеальна дівчина повина пристосовуватись до життя, тому заре її так важко розпізнати серед товпи, тому що вона за маскою, але такі дівчата є і вони чекають також на нормального хлопця, а не на якось блазня, які б користувався б нею. Такі дівчата чекають на хлопця який її покохає і буде кохати, тей який не залишить її саму в труднощях, тей який думає про своє маубутнє.....
А тепер подумай хто є ти і чи нема біля тебе саме тієї дівчини на яку ти чекаєш і шукаєш!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

що шукають?

© Любов, 15-12-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2793571949005 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …