Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51092
Рецензій: 95808

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31536, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.226.187.28')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Альтернативна історія

Кохання?

© Яринка, 14-12-2011
Кохання...що воно таке? Видум шаленого безумця чи просто казка наспівана у фільмах і піснях? Чи існує воно насправді? Його нема! Ну хіба хтось може об'яснити, що воно таке оте кохання? Я намагалася зрозуміти, що воно таке, та в мене нічого не вийшло. я знайома з дружбою, прив'язаністю чи просто звичкою. Можливо ще не час. Страждання і біль...хіба вони можуть віщувати кохання? я думаю, що ні. Ми страждаємо і відчуваємо біль лише тому, що ми дуже звикаємо і прив'язуємось до людини. Ми занадто довірчиві і наївні. Ми хочемо вірити в ту мрію, яку нам подарувала та людина. Нам дуже швидко набридають люди і ми мчимося за новимии враженнями. Та чи потрібно? Якщо ти ідеш за новими враженнями, то не було ніякого кохання. Я ніколи не кохала і мене ніхто ніколи не любив. Таке відчуття, що я так і не зможу покохати. я занадто старомодні і моя душа вже вийшла з моди. В моєму розуміні справжнє кохання виникає з довгих відносин, з дружби. Адже коханна людина, повинна знати про мене все і при цьому не відвернутися від мене. вона повинна знати, що я люблю, а що ні. З цією людиною в мене повині бути якісь смішні історії, різні ситуації, які б потім було приємно згадати. Я вважаю, що коханна людина - це та людина на яку хочеться дивитися і не відводити погляд, просто дивитися в очі і посміхатися, а в голові думка, як мені з тобою повезло, я сама щаслива у світі, а що мені ще потрібно. Я гадаю, що мати насправді коханну людину - це і є щасття, те щасття якого ми прагнемо. Просто потрібно зустріти саме ТУ людину, а це дуже тяжко. Взагалі я безстрашна і нічого не боюся, та насправді це не так. Мій найбільший страх - це так і не зустріти ТУ людину, так і залишитися самотньою. або так і залишитися назавжди під цією маскою. Десь прочитала, що в нас не даремно нічого не виходить з іншими, просто прийде час і ми зустрінемо нашу долю.
Тому, я бажаю всім не засмучуватися і зустріти саме ТУ люди з якою Ви будете щасливі!!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© , 15-12-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.67098307609558 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …