Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51094
Рецензій: 95809

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31530, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.128.39')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Альтернативна історія

gjcgsifqnt

© Яринка, 14-12-2011
Багато хто казав ! Як би я знала, що скоро кінець світу… чи …як би я знала, що скоро помру, то б я змінилася б…я б цінувала життя, я б багато сказала тій чи іншій людині, відкрила б свою таємницю, яку довго приховую, але так хотіла б розказати..як би ми знали ми б наважилися на вчинки які так хочемо зробити, але чогось боїмося…ми боїмося відкритися іншим…Як би я знала, що мене скоро не стане я б сказала б своїм близьким як я їх люблю і ціную, як я їми дорожу і як я їм вдячна за те, що вони в мене є і подякувала б за те, що вони робили, роблять, і будуть робити для мене…я б попросила б вибачення всіх…я б відкрила б і призналася б у своїх почуттях йому, я б відкрила б таємницю яку так бережно бережу… Я б почала б насолоджуватися життю. Я б ходила і придивлялася до всього з цікавістю, з голодом хапала повітря, прислухалася б до всього, що знаходиться навколо…Я б зовсім по- інакшому ставилася б до всього, що навколо…було все одно на матеріальні цінності…я б думала б про те що я кажу..я б цінувала б все, що навколо…насолоджувалася б всіма дрібничками, на які раніше не звертала уваги..дорогих для мене людей я сильно берегла, я б впевнила б їх як я їх сильно люблю…А навіщо все так важко?...Навіщо чекати кінця?...давайте робити все заре… не приховувавати своїх почуттів, не боятися нічого…не забувати дякувати і казати своїм дорогим людям, як ти їх любиш і цінуєш…насолоджуйтесь життям і беріть від нього по-максимуму…не чекайте кінця…кінець може настати в любу хвилину так несподівано..і тоді ви захочете всього, але тоді буде вже пізно…і тоді ви не зможете зробити всього цього…як би вам не хотілося…ніхто не запам»ятає вас за ваші думки та мрії…вас запам»ятають лише за вчинки, тому не бійтеся і не стійте на місці, а дійте…хто зна коли для вас прийде кінець…Тут нема чого боятися. Будьте трішки хоробрішими, від того, що ви признаєтесь коханній людині в почуттях вас не розстріляють…ваші рідні дізнавшись, що ви їх любите і цінуєте, ще краще стануть відноситись до вас…беріть від життя все…насолоджуйтесь ним… І запам»ятайте, що вас ніхто не запам»ятає за ваші думки, мрії, плани, лише за вчинки, лише за вчинки…цінуйте те що ви маєте заре…не живіть ілюзією….створюйте свою реальність…….

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Антон Ракута, 14-12-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.93504905700684 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …