Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51046
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31460, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.147.67.166')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

***

© Олена, 08-12-2011
Я закохана у весну. Її чуттєвість,витончен­ість та непостійність... Танення снігів,пробудження від довгого сну... Тонкий аромат квітучих дерев,що пишно розкидають,немов би молоком облиті,віти... Ніжне молоде сонце,яке ще не навчилось приносити біль та задуху своєю нестримною спекою... Тендітні квіти... ранкове кришталево чисте повітря... І безперечно грози... нестримні блискавки,що розрізають небеса тонкими шрамами і сплітаються у танок з дикими звуками грому. Від того завмирає душа...
Люблю літо. За його свободу,яскравість і пишність... За теплі вечори сповненні океаном непередбачуваних мрій,диких сподівань,радощів та прекрасних надій... Люблю за блискавичність, швидкоплинність... Воно як спалах ядерного вибуху у серці - залишає глибокі сліди різноманітних почуттів, які нагадують про себе на протязі багатьох років, інколи рятуючи від сірої буденності життя і дарять неоціненне тепло.
А осінь... її глибокі сірі очі виблискують у туманах каламутними діамантами і сльози спадають тонкими струмками по зблідлому обличчю… Її дихання сповнене життєвої мудрості, спокою, гли­бокої печалі…Блукаюча тінь, що лиш на коротку мить дарує посмішку небесам, а потім повільно ховає її у виріях холодних вітрів і сумних мелодій опалого листя… Одинока панна,що знала на смак дотики тепла... і їх неминучу втрату… Легка,витонч­ена… Матір краси і одвічної грації…що повільно розтає у тінях візерунків і заметілей суворої зими… Пекучі морози,скляні сплячі ріки,що інколи оживають ненадовго чорними потоками мертвої води… Зима – як скриня з таїнами смерті… Як сестра… легка тінь її… Увінчана блиском алмазного пилу на світлі сплячого сонця і німих вечірніх ліхтарів… глибокий тихий сон… спинене дихання…біла шкіра землі з мертвим синім відтінком… Подих порожнечі і вічності…
У кожній порі живе частинка моєї душі…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77609491348267 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …