Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31032, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.226.96.61')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Дві хвилини роздумів

Він так і не узнає

© Та, що марить, 26-10-2011
Колись моя подруга хотіла зламати поштову скриньку свого чоловіка, щоб узнати, хто йому пише і чим він живе, бо частенько сидить за комп»ютером. Я її відмовляла: «Навіщо воно тобі треба? Ти упевнена, що готова знати те, що там є? Залиш йому особисту часточку життя і свої секрети.» Так ні, вона все таки змогла туди потрапити І... нічого особливого  не знайшла. От дурепа! А могла б нарватися!
А я... Я б ніколи... Ні за що!  Мене зовсім не цікавили його «посиденьки» в Інтернеті.  Ну не те, щоб зовсім. Нехай подивиться там на голих дівиць, то й що? Зате вони на такий живіт, як у нього, не клюнули б.
Він так і не узнає, що я випадково відкрила його електронну пошту. Треба бути обережнішому, а він зайшов туди і не вийшов, забув, а потім віддав мені ноутбука.
Зізнаюся, жіноча цікавість переборола мої чесні наміри закрити його пошту і забути про цю можливість, але ж переді мною на екрані відкрився лист. Ну ви б закрили?  Насправді, я думала, що ніколи в житті не прочитаю чужого листа. Ми думаємо про себе одне, а робимо зовсім протилежне у ситуації, яка склалася.  
Ні! Це було сильніше за мене! Я прочитала його на свою голову...  У очі відразу кинулося речення на середині сторінки, немов ножем пронизало мої груди, забракло дихання, потемніло в очах і я вже нічого більше не бачила і не думала нічого розумного.
Мститися!
Знову ж таки: ніколи не вважала помсту розумним вчинком, завжди радила подругами чинити розумно і не мститися. Зараз, коли згадую ті хвилини, то ще раз впевнююся в тому, що знаю себе дуже погано. Це ж треба, лише два рядки, а так можуть змінити життя:
«Маю досвід обміну і згоден помінятися парами!»
Подумала: «Сволота! А ти мене запитав? Йому, бачиш, парами захотілося мінятися, уже мало дружини!  Ну я тобі покажу! «Мстя» моя буде жорстокою!»  У голові почали мелькати усі прихильники і залицяльники, як об»єкти, за допомогою яких можна здійснити мій ще зовсім непродуманий план, але жоден із них не підходив із вагомих причин. Дивно, що я його зовсім не збиралася кидати, а вирішала робити вигляд, що нічого не знаю. А потім....
Декілька хвилин сиділа перед комп'ютером під враженням прочитаного і не могла прийти до пам’яті, аж потім зрозуміла: мій чоловік розводить канарок, тому обмінюється ними із іншими любителями птахів. Дочитала листа до кінця і поклялася собі: «Ніколи не читати чужих листів і не мститися, щоб не було соромно навіть за свої думки». Але про це ні-ні-нікому! Він теж про це так і не узнає. Я ж його кохаю!


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 3

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© вася-вася, 27-10-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Росткович Олег, 26-10-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Антон Ракута, 26-10-2011

До вподоби

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Марія Берберфіш, 26-10-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.88350296020508 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …