Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 30368, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.221.163')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Фарширований слон

© koka cherkaskij, 29-08-2011
ФАРШИРОВАНИЙ СЛОН.

Спочатку відловлюєте необхідну кількість слонів. Якщо у вас плем"я невелике, можна цілком обійтися одним слоном.

Після того, як слони відловлені  і покірно  очікують, поки ви їх  нафаршируєте,  підготуйте необхідну  кількість пакетиків  вермішелі "Мівіна" *.

* Вермішель "Мівіна"  береться  у розрахунку  1 пакетик  вермішелі "Мівіна"   на одного слона.

Далі, можливо, вам знадобляться навички дресирувальника слонів у цирку та влучного метальника дротиків.

Ви   підходите до тварюки, тримаючи пакетик  з "Мівіною"  за спиною, щоб тварюка не сказилася та не втекла передчасно.

Ласкою  та  лагідними умовляннями  ви змушуєте  тварюку  відкрити рота. Можна  спочатку  для цього використовувати банани.

Як тільки тварюка відкриє свого рота,  підносячи хоботом банани,  ви влучно та непомітно для слона вкидаєте  туди ж і пакетик   вермішелі "Мівіна".

Тварюка пережовує  банани разом із вермішеллю "Мівіна". І ковтає.

УВАГА!  Якщо тварюка не проковтне "мівіну"  з бананами, - все пропало! А ви, можливо, більше ніколи не їстимете фаршированих слонів! Тому, поки слон не проковтне їжу, продовжуйте стояти і лагідно усміхатися, ніби нічого й не трапилося.

Ковтнув? - Все. Перший етап  подолано.

Далі готуєте "слона, фаршированого "Мівіною"", як звичайного слона.

Коли слон зовсім готовий, збрискуєте  його  зверху  лимонним соком.

Смачного!

ФЕЙСБУК. Клуб любителів  "МІВІНИ".

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 30348, 214, UNIX_TIMESTAMP(), '77.121.194.239')

Ответ MySQL:
1062 Duplicate entry '7466556' for key 'PRIMARY'

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

відловлюєте необхідну кількість слонів...

© Ганзенко Олексій, 30-08-2011

привіт

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Олексій Тимошенко, 29-08-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.88344097137451 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …