Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 30039, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.200.66')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Чому чоловікові однієї жінки мало?

© koka cherkaskij, 29-07-2011
Був собі якось на світі один бог. Точніше - Бог. З великої літери. І у нього все, що треба, було, а більше, крім цього, не було нічого. Ми не знаємо, що йому було треба, але знаємо напевне, що було у нього все, бо якби чогось у нього і не було, то він міг би з легкістю це сотворити.

І Бог був щасливий. Бо у нього було все. І він міг також все. От тільки він чомусь був не дуже впевнений у цьому. Бо може- гадав він - існує щось таке, чого він не може, але ж він про це не знає. Хоча він знав усе, але ж не міг він бути у цьому впевнений на сто відсотків. Бо й відсотків тоді не існувало. Ніяких. Лише тиша і вакуум простягалися навкруги.І серед тиші і вакууму існував Бог.

Більше того, і сумнівів у Бога теж спочатку не було. Була у Бога лише одна впевненість. Але якось він засумнівався:
- А чи існують сумніви?

Він довго не міг вирішити це питання, нарешті йому це набридло, і він вирішив, що якщо сумніви все-таки існують, то він буде мати і сумніви.

І так з'явилися на світі сумніви. Учора їх ще не було, а сьогодні вони вже є. Ось.

І от коли у Бога з'явилися сумніви, то він став сумніватимся у всьому ще більше, аніж коли сумнівів ще не було. І нарешті дійшло до того, що Бог засумнівався у самому собі.

- Я все-таки існую, чи це мені лише здається?- засумнівався Бог одного сонячного ранку.

Логіка підказувала, що раз він сумнівається, значить існує, бо ж не може сумніватися той, кого не існує зовсім?

З іншого боку, теорія ймовірності стверджувала, що ніхто не може бути ні в чому впевнений на сто відсотків.

Вихід був один: лише створити когось, третю сторону, хто міг би підтвердити існування Бога.

Думав, думав Бог, і придумав Бог сотворити фотон.

Сотворив.

Фотон зник у темряві зі швидкістю світла.

Бог сотворив ще і ще фотонів, цілий оберемок фотонів, але всі вони не трималися купи і розліталися.

Тоді Бог взяв підручника з фізики, прочитав його від палітурки до палітурки і сотворив атом водню.

Атом водню вже не так розлітався, як дурні фотони, але все ще був дуже нестабільним.

Тоді Бог розлютився, зібрав докупи кілька трильйонів атомів водню, став їх місити і нарешті зліпив якогось клоуна.

Клоун розплющив очі і запитав у Бога:

- А даму зліпиш?

І Бог назвав клоуна Адамом.

Адам був дурний, але це був єдиний об'єкт у Космосі, котрий міг підтвердити існування Бога.

Ото засумнівається Бог у свому існуванні, покличе клоуна, та й запитує у нього:

- Я існую?

А клоун відповідає:

- Зліпиш мені даму - скажу.

А Бог не дурний, розуміє, що раз клоун йому відповідає, то він, Бог, існує, бо не стане ж клоун відповідати чомусь такому, що не існує. І жде, вичікує, не поспішає, не ліпить поки що даму, бо часу багато - поспішати, значить, нікуди.

Але от якось Бог учергове засумнівався у власному існуванні. От кличе він до себе клоуна і запитує:
- Я існую, чи ні?
А клоун і відповідає замість звичного:
- Ні, тебе не існує! Ти - марево! Ти-ніщо, вакуум, нуль, зеро!

Злякався Бог. Це ж дійсно, може так вийти, що його ніби і не існує. Робити нічого, треба зліпити даму. Але ж як і з чого? Знову місити атоми водню - це ж довго! Це ж скільки часу треба! А час тоді ж, не забувайте, тік помалу, поволеньки... Ну, наче ото Дніпро під Черкасами.

- Ну, - каже Бог клоуну, -лягай, донором будеш!

Клоун, нічого лихого не передбачаючи, ліг на кушетку пузом догори, та й лежить. Жде.

А Бог - ррраз! - висмикнув одне ребро з Адама, а в нього їх аж дванадцять було, плюнув, дунув, та й зліпив Адамові даму, про яку той так довго вмоляв Бога.

- На,- каже, - Адамку, свою дамку. Пользуйся!

Адам розплющив очі, подивився на те, що йому Бог зліпив, та як заверещить на радощах:

- Йєсс! Вау!

Бог почув це і, не довго думаючи, дав ім'я новому створінню - Єва.

Ну, а далі пішло-поїхало. Як тільки Бог учергове засумнівається у власному існуванні та йде за підтвердженням до Адама, той вимагає у нього то окремої житлоплощі, то щоб ночі були довші, а дні коротші, то навпаки - дні довші, а ночі коротші, то мед має бути солодшим, то горілка має бути м'якшою, і тому подібне.

А ото якось приходить Адам до Бога, задер сорочку догори та й каже:

- Що ото?

- А що? - дивується Бог.

- Скільки ребер у мене? - запитує Адам.

- Ну як це - скільки? - дивується Бог. - Стільки, скільки й положено, дванадцять, кругле число. А що тобі знову не так?

- Як це - "що"? - обурився Адам. - Ребер дванадцять, а жінок скільки у мене? Одна! Непорядок! Хочу ще!

- Логічно, - погодився Бог.

І з того часу так повелося, що чоловік не може вдовольнитися однією жінкою. Чи так, чи інак, а хочеться, аби було не менше дванадцяти.

А коли жінок у чоловіка не дванадцять, а більше, то вже не від Бога, то вже від чорта.

Тому й кажуть - "чортова дюжина". А ви ж як собі гадали?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 3

Рецензії на цей твір

Чоловік спроможний вдовольнитися тільки єдиною жінкою - собою.

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Світлана Кедик, 01-08-2011

Логічно

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Tamara Shevchenko, 31-07-2011

Нечарівне число 13!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Дара К., 30-07-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Любов Долик, 29-07-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 5.4742650985718 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …