Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 29593, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.65.174')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Маска...

© Вікторія, 19-06-2011
Сьогодні, як не дивно, в мене чудовий настрій! Переповнює почуття впевненості в собі, мабуть тому що сиджу зараз на дієті!!! Вистачає сили волі, щоб триматися певних рамок. Та зараз не про це.
Нещодавно я сказала дуже гарну і мудру, як мені здається, фразу – всі люди носять маски і тільки деякі з них ховають за ними себе, справжніх. Воно дійсно так, не всі можуть зізнатися перед натовпом, що чогось бояться, дечого не розуміють, а бо ж прагнуть до чогось великого! Необхідно підлаштовуватися під цей світ. Чому б не бути самим собою? Розповісти цікаві смішні історії зі свого життя, безвихідні ситуації, навіть невдачі, але ж ні! Репутація! Суспільство не пробачить!
Я в принципі теж в деякій мірі маю носити цю кляту маску, щоб люди не бачили як мені самотньо в цьому божевільному світі! Моя посмішка, стала як шаблон, одягаєш її при зустрічі важливих людей, а потім забуваєш про неї і так вписуєшся в цю роль що забуваєш інколи хто ти насправді! І боляче від того, що я не можу бути повністю щирою, відвертою, віідкритою перед людьми, бо боюся… боюся болю, насмішок, непорозуміння, та і взагалі це вже не модно! А що модно? Я не знаю, але мені так хочеться інколи просто не думати про інших, про те що скажуть люди, просто жити і насолоджуватися життям! Та знову суспільство і ти маєш бути не такою якою ти є, а такою якою тебе хочуть бачити! І це коло, у якого ти в полоні!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© kashtan, 20-06-2011

Думаю,

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Tamara Shevchenko, 19-06-2011

Вічна тема?

© Ганзенко Олексій, 19-06-2011

[ Без назви ]

© Юрій Кирик, 19-06-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.86772108078003 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …